דחיית הגיוס

מישהו חדש

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
ערב טוב לכולם,
אני מלש"ב עם עודף משקל, ויש לי פרופיל 64, אני רוצה לדחות את הגיוס על מנת להעלות את הפרופיל וכדי להתגייס כלוחם אז אמרו לי לשלוח למיטב מייל עם הסיבות למה. וכששלחתי למיטב אימייל מפורט למה אני רוצה, הם אמרו לי שהבקשה נשללה בגלל צורכי צבא.
לא הבנתי למה הם לא קיבלו את את הבקשה.. המיונים שהיו לי לא הצלחתי בהם, עוד לא קיבלתי שיבוץ ואני רוצה לדחות את הגיוס לא בשביל לעבוד ושטויות כאלה אלא כדי לרזות ולהתגייס כלוחם. אז היום שלחתי להם עוד אימייל, יש לכם רעיונות מה לעשות ?
התאריך שלי הוא עוד הראשוני 6/8/14 , הרבה שסיפרתי להם לפני שקיבלתי תשובה אמרו שהם גם לא רואים שום סיבה למה לא לדחות.

מצטער על החפירה.. ותודה מראש על העזרה.

תרשום שיש לך בגרויות להשלים.
הצבא לא מתעסק עם מערכת החינוך.

ערב טוב לכולם,
אני מלש"ב עם עודף משקל, ויש לי פרופיל 64, אני רוצה לדחות את הגיוס על מנת להעלות את הפרופיל וכדי להתגייס כלוחם אז אמרו לי לשלוח למיטב מייל עם הסיבות למה. וכששלחתי למיטב אימייל מפורט למה אני רוצה, הם אמרו לי שהבקשה נשללה בגלל צורכי צבא.
לא הבנתי למה הם לא קיבלו את את הבקשה.. המיונים שהיו לי לא הצלחתי בהם, עוד לא קיבלתי שיבוץ ואני רוצה לדחות את הגיוס לא בשביל לעבוד ושטויות כאלה אלא כדי לרזות ולהתגייס כלוחם. אז היום שלחתי להם עוד אימייל, יש לכם רעיונות מה לעשות ?
התאריך שלי הוא עוד הראשוני 6/8/14 , הרבה שסיפרתי להם לפני שקיבלתי תשובה אמרו שהם גם לא רואים שום סיבה למה לא לדחות.

מצטער על החפירה.. ותודה מראש על העזרה.

שמע לי טוב, תתגייס ותנסה להרזות בצבא כמה שאתה יכול בתפקיד ג'וב שלך.
מהיום הראשון תגיד שזה מה שאתה הולך לעשות, אתה ג'ובניק רק עד שתרד במשקל ואז תחפור לקבל טופס 55 לקרבי.
יחסית לא כזה מסובך להגיע לקרבי מג'וב, רק אל תצפה ליחידות מובחרות או אפילו גולני-גבעתי-נחל.

מה שתציח לקבל זה כפיר-הנדסה- ושריון תותחנים וכל הפלחץ מודש ואלה.

תן בראש, גם אני הייתי בסרט הזה, רק יותר גרוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית