הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מה לעשות עד הגיוס?!

מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
חחח האמת שים אל ים זה בדיוק המסלול שאנחנו מתכננים

יש לי מלא רעיונות הבעיה זה שאין זרימה של חברים וגם הם לא כל כך ראליים

טיול מים לים(מנהריה לכינרת 3-4 ימים), לרדת לאילת ,ללכת לאיזה ספא להתפנק, קורס צלילה, אם אתה מסודר כלכלית גיחה קצרה לחו"ל,לקרוא ספרים,לראות את סרטים בטופ ב-IMBD ,להשתתף באיזה ריצה בתחרות של חובבנים,סנפלינג,קומזיץ עם החברים ,להתפרק על איזה מסעדה של אכול כפי יכולתך או כל דיל מאתגר אחר.
הייתי אומר לך גם לעשות צניחה חופשית אבל אתה צונח גם כך 🤣

איזה עוד רעיונות (בעיקר פנטזיות) אפשר להכניס לרשימה ?
נשמע מדהים!

חשבתי לכיוון יפנית (מחבב מאוד את המדינה, עד לרמה שאני שוקל לגור שם כמה שנים בעתיד), גרמנית או ספרדית...יש לך הצעה לשפה פרקטית שאפשר לקלוט ברמת בסיס טוב שלא יאבד לי ב3 שנים של הצבא? לא רואה סרט שאני מצליח לתרגל תוך כדי פשוט...פוחד שהכל יילך
ספרדית וגרמנית אתה יכול ללמוד דרך duolingo. יש אפליקציה של זה ואפשר במחשב וזה ממש נחמד. אני עכשיו לומד גרמנית משהו כמו שלושה חודשים מדי פעם כשיש זמן ואני כבר יכול להבין משפטים בסיסיים ויודע קצת דקדוק.
חוץ מזה נראה לי שווה לך ללמוד כלי נגינה ולגלוש(רוח!). זה שני הדברים שאני הייתי מתחיל ללמוד אם היה לי זמן פנוי.

• פותח/ת השרשור
נשמע מדהים!

ספרדית וגרמנית אתה יכול ללמוד דרך duolingo. יש אפליקציה של זה ואפשר במחשב וזה ממש נחמד. אני עכשיו לומד גרמנית משהו כמו שלושה חודשים מדי פעם כשיש זמן ואני כבר יכול להבין משפטים בסיסיים ויודע קצת דקדוק.
חוץ מזה נראה לי שווה לך ללמוד כלי נגינה ולגלוש(רוח!). זה שני הדברים שאני הייתי מתחיל ללמוד אם היה לי זמן פנוי.
אני ירושלמי אז לגלוש לא אופציה עכשיו...בהחלט מתכנן אחרי הצבא! תודה על האתר, אבדוק אותו 😃...
אני מנגן גיטרה פה ושם חח

אני: היה לי 8 חודש לפני הגיוס.
חודש ראשון עבדתי קשה היה לי כסף .
אחרי זה הפסקתי לעבוד ל 6 חודשים וסתם לא עשיתי כלום חוץ צחיים
אחרי זה חודש אחרון עבדתי והשקעתי בעבודה ובאימונים בערך.
אחרי שהתגייסתי הצטערתי על כל הזמן המבוזבז שעברתי בלי לעבוד.....
אין כסף בצבא בגלל זה עובדים וחוסכים לפני, אם להורים שלך אין כמה עשרות אלפי שקליים בצד כדי מאוד לעבוד ולחסוך כסף.
במקרה שלך צעיר עם פחות זמן ורוצה להתאמן:
1) אולם חתונות בר מיצבות וכדומה- כסף טיפים צחוקים בנות, הכי חשוב אוכל .
2) מקדונלדס - אוכל ומשמרות נוחות.
3) פיצוציות נחמדות.
4)ניקוי חדרי מדרגות בניינים .- כסף טוב לא כולם יודעים .
בהצלחה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית