הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה לעשות עד הגיוס?!

מצב
השרשור נעול

supernova

משתמש מתחיל
256
46
נק' מוניטין:
177
256
46
אני מתגייס עוד חודש ושבוע... כל כך משעמם לי בבית שזה מטריף. ניסיתי לחזור לעבוד בתקופה האחרונה אבל זה לא הסתדר בגלל עומס באימונים ובעיקר בגלל שאף בוס לא רצה לקחת אותי לתקופה כל כך קצרה. תנו לי רעיונות איך להעביר את הזמן, אני אשמח ללמוד משהו (שפה, קורס) או להתנדב...גם לעבוד בעבודה שתתאים לפרק הזמן הזה היא אופציה. אשמח לשמוע רעיונות, כמו שאתם רואים יש לי כיוון כללי, אבל אני זקוק להכוונה ספציפית!

קורס לתיכנות אפליקציות, שמעתי שהרבה אנשים מתקבלים לעבודות ללא ניסיון עם שכר מוגזם.
אפשר גם לעשות מדיטציה

להכיר אנשים חדשים , ללחוץ ידים עם הדוקס
אם עוד יש לך חברים שלא התגיסו אז לצאת איתם ולהנות מהתקופה שאתה אזרח

תאמת היא?
ניראלי שכדאי שתחשוב על לעבוד כפרילאסנר כתמתכנת, חברים שלי למדו תוך זמן קצר מאוד לבנות אתרים(אני מדבר על בניית אתרים..)
ולדעתי תוכל לעשות מי זה אחלה כסף.

• פותח/ת השרשור
ביררתי על האפליקציות, הקורסים דורשים 400-500 שעות לימוד בכיתה+כמות דומה של שעות בבית...לא ריאלי מבחינת תאריך הגיוס :\ אבל אחלה רעיון, תודה!
להכיר אנשים חדשים , ללחוץ ידים עם הדוקס
אם עוד יש לך חברים שלא התגיסו אז לצאת איתם ולהנות מהתקופה שאתה אזרח
טיפים כל כך לא פרקטיים חחח...לראות חברים זה פחות או יותר הדבר היחיד שאני עושה כשאני לא משתעמם למוות. אני רוצה לעשות משהו בשביל הסביבה\קהילה או בשביל העתיד שלי. רק צריך להנעל על משהו... וללחוץ ידיים עם מי?

http://www.seo-simple.co.il/professional-seo-seminar.asp
ביררתי על האפליקציות, הקורסים דורשים 400-500 שעות לימוד בכיתה+כמות דומה של שעות בבית...לא ריאלי מבחינת תאריך הגיוס :\ אבל אחלה רעיון, תודה!
טיפים כל כך לא פרקטיים חחח...לראות חברים זה פחות או יותר הדבר היחיד שאני עושה כשאני לא משתעמם למוות. אני רוצה לעשות משהו בשביל הסביבה\קהילה או בשביל העתיד שלי. רק צריך להנעל על משהו... וללחוץ ידיים עם מי?
דרך אגב, תחפש קיבוץ לעבוד במשק חקלאי, זה ניראלי דווקא הרעיון הכי טוב, אולי גם תתפתח לכיוון הזה :D

ומה לגבי מדיטציה?

• פותח/ת השרשור
ומה לגבי מדיטציה?
לא הבנתי למה אתה מתכוון, פשוט לחפש איך עושים ולהתחיל לעשות עצמאית? או שזה גם עובד עם קורסים?
עשית בעצמך? אתה ממליץ?

ללחוץ ידים עם הדוקס כמובן
המבין יבין

• פותח/ת השרשור
http://www.seo-simple.co.il/professional-seo-seminar.asp
דרך אגב, תחפש קיבוץ לעבוד במשק חקלאי, זה ניראלי דווקא הרעיון הכי טוב, אולי גם תתפתח לכיוון הזה :D
לגבי הקורס, אני בדיוק מחפש מידע...הבעיה היא שעד שאני אסיים אותו (אם אני בכלל אספיק לסיים עד הצבא) לא יהיה לי זמן לעבוד בזה ואני אשכח הכל.
ומשק חקלאי לא כל כך אופציה כרגע, משקיע את כל האנרגיה שלי באימונים...אבל אחרי השחרור אחלה אופציה 😃
ללחוץ ידים עם הדוקס כמובן
המבין יבין
😕

לך לאיזה מקום עבודה שאתה רוצה (שלא מבקש ממך סוג של התחייבות), ישאלו אותך מתי אתה מתגייס? תגיד שדחו לך לעוד שנה אנערף.. אחרי חודש תלך למעסיק ופשוט תתפטר.
ברור שאף אחד לא יעסיק אותך אם תגיד לו שאתה מתגייס..
ובכללי, מה שהצעת, ללמוד שפות - זה תמיד טוב 😃 לך לאיזה מקום עבודה שאתה רוצה (שלא מבקש ממך סוג של התחייבות), ישאלו אותך מתי אתה מתגייס? תגיד שדחו לך לעוד שנה אנערף.. אחרי חודש תלך למעסיק ופשוט תתפטר.
ובכללי, מה שהצעת, ללמוד שפות - זה תמיד טוב 😃

תעבוד אני כבר שנה וחצי אחרי בצפר ממלא לי את היום רק באימונים ועבודה

• פותח/ת השרשור
לך לאיזה מקום עבודה שאתה רוצה (שלא מבקש ממך סוג של התחייבות), ישאלו אותך מתי אתה מתגייס? תגיד שדחו לך לעוד שנה אנערף.. אחרי חודש תלך למעסיק ופשוט תתפטר.
ובכללי, מה שהצעת, ללמוד שפות - זה תמיד טוב 😃 לך לאיזה מקום עבודה שאתה רוצה (שלא מבקש ממך סוג של התחייבות), ישאלו אותך מתי אתה מתגייס? תגיד שדחו לך לעוד שנה אנערף.. אחרי חודש תלך למעסיק ופשוט תתפטר.
ובכללי, מה שהצעת, ללמוד שפות - זה תמיד טוב 😃

תעבוד אני כבר שנה וחצי אחרי בצפר ממלא לי את היום רק באימונים ועבודה

עשיתי את זה כבר חח...כסף פחות הבעיה כרגע, מעדיף לא לעבוד עכשיו, במיוחד לא להתחיל בסתם עבודה מזדמנת כשיש לי חודש ושבוע לאזרחות! מעדיף להעשיר את הידע או לתרום

בוא לשחק פוטבול 😃
אגב,לאן מתגייס?

• פותח/ת השרשור
בוא לשחק פוטבול 😃
עד שאני אלמד את החוקים (ואיך לעזאזל נותנים ספין לכדור הארור הזה) אני כבר אקבל רב"ט!
חחח סתם, האמת שאירובי זה הדבר האחרון שחסר לי בלו"ז..אבל נשמע מעניין, בחיים לא סירבתי למשחקי כדור, שיחקתי כדורסל כמה שנים...יש לך קשר לפוטבול בגן סאקר? (ירושלמי). העניין הוא שאני לא מתכוון לשים שקל על ציוד, אז אם גם רוגבי על הפרק, אני בעניין

עד שאני אלמד את החוקים (ואיך לעזאזל נותנים ספין לכדור הארור הזה) אני כבר אקבל רב"ט!
חחח סתם, האמת שאירובי זה הדבר האחרון שחסר לי בלו"ז..אבל נשמע מעניין, בחיים לא סירבתי למשחקי כדור, שיחקתי כדורסל כמה שנים...יש לך קשר לפוטבול בגן סאקר? (ירושלמי). העניין הוא שאני לא מתכוון לשים שקל על ציוד, אז אם גם רוגבי על הפרק, אני בעניין
אם זה תלוי בי,אתה תלמד מהר את החוקים.
המגרש ה"רישמי" של הליגה זה קראפט,צמוד לגן סאקר.
ובעניין הציוד,רק תגיע ואני אדאג לך לציוד 😃

אם אתה רוצה התנדבות לך למד"א- קורס 60 שעות וכל משמרת 8 שעות בד"כ...
יסתום לך את הזמן מעולה

• פותח/ת השרשור
אם זה תלוי בי,אתה תלמד מהר את החוקים.
המגרש ה"רישמי" של הליגה זה קראפט,צמוד לגן סאקר.
ובעניין הציוד,רק תגיע ואני אדאג לך לציוד 😃
כן לשם התכוונתי! אתה אומר? האמת שחסרות לי קצת מכות...כמה עצימים המשחקים? ויש טעם לבוא פעם פעמיים בשבוע?
פשוט לא מוכן לוותר על האינטרוולים ועל הספרינטים בעלייה חח...קריטי לפני הגיבוש יחטיות הבא עלינו לטובה
אם אתה רוצה התנדבות לך למד"א- קורס 60 שעות וכל משמרת 8 שעות בד"כ...
יסתום לך את הזמן מעולה
ביררתי, אחלה רעיון, אבל יש 2 בעיות. 1. מעל גיל 18 זה 88 שעות 2. רשום שם שקורה הרבה שיש זמן המתנה ארוך מאוד לקורסים.
אגב, יתנו לי לעשות גם אם אני מתגייס אוטוטו? זה נשמע אחלה רעיון, ויכול לתת בוסט בקורס חובשים שאני מעוניין לעשות בצבא

בדקתי ו:
ההתחייבות:

לאחר סיום הקורס עליכם להתחייב להתנדב לפחות 16 שעות בחודש, במשך לא פחות משנתיים.
כשנה לאחר תחילת ההתנדבות , תקבלו תעודה על סיום הקורס.

כן לשם התכוונתי! אתה אומר? האמת שחסרות לי קצת מכות...כמה עצימים המשחקים? ויש טעם לבוא פעם פעמיים בשבוע?
פשוט לא מוכן לוותר על האינטרוולים ועל הספרינטים בעלייה חח...קריטי לפני הגיבוש יחטיות הבא עלינו לטובה
מאיפה אתה בארץ?
ובמקום להתנדב במד"א,תוכל לתאקל אנשים ולשלוח למד"א לקוחות 😵‍💫🥊

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית