נק' מוניטין:
24
- 610
- 8
הרי הם לא ממש עובדים על השרירים אלא יותר על מערכת העצבים אז למה בעצם בתכנית כוח כדאי לאכול הרבה חלבון ? השרירים גם ככה לא יבנו בצורה אידיאלית
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דיברתי על למה 2.2 ולא למשל 1.5 ?אין קשר ליפטר בילדר לצריכת חלבון מוגזמת אני לא יודע מאיפה אתה מביא תעובדה הזאת שהם אוכלים כמות מטורפת של חלבון.. ההמצלה למתאמנים היא 2.2 גרם חלבון ביום לכן או לכן ללפיטרים אין יותר מידי חיטובים ולזה לא מעניין אותם לכן הם אוכלים כמו חזירים הכל גם חלבון גם שומן גם פחמימה היחידים שאמורים לאכול כמות יותר גדולה של חלבון מיזה אנשים הנמצאים בסייקל רק אז כמות החלבון עולה ויכולה להגיע אפילו ל5 גרם לקילו
הרי הם לא ממש עובדים על השרירים אלא יותר על מערכת העצבים אז למה בעצם בתכנית כוח כדאי לאכול הרבה חלבון ? השרירים גם ככה לא יבנו בצורה אידיאלית
זביסקס טבעוני ?נכון מאוד זה למה האיש החזק בעולם טבעוני.
שאלת השבוע.
זביסקס טבעוני ?
ואי אפשר להשיג מקורות חלבון מהצומח ?
מזל, הלחצת אותי לרגע ..ציניות אדוני
קח שתי אנשים תן לאחד תכנית כוח לאחר פיצולים שתיהם משקיעים בתזונה גנטיקה זהה , מי לדעתך יעלה יותר מסת שריר ?מי אמר לך שהשרירים לא יבנו בצורה אידאלית?
בלי קשר , חלבון משמש בעוד דברים בגוף מעבר לבניית מאסת שריר.
זה שמתאמן כוח יעלה יותר מסת שריר.קח שתי אנשים תן לאחד תכנית כוח לאחר פיצולים שתיהם משקיעים בתזונה גנטיקה זהה , מי לדעתך יעלה יותר מסת שריר ?
נמק והסבר.זה שמתאמן כוח יעלה יותר מסת שריר.
לגבי מי יראה יותר טוב או יראה יותר גדול זה כבר שאלה שונה.
סקוואט בנץ דדליפט ופרס מכסים את כל הגוף אוברול , הרבה יותר קל לעלות מסה בכל הגוף מאשר לדוגמא רק בכתף קדמית טרפז ימין ותחת שמאל בפיצולים (מה שיותר לכיוון השיפור פרופורציות שיגרום למראה ״יפה יותר״ ולפעמים אפילו אשליה של יותר גודל).נמק והסבר.
לא שיכנעת אותי...סקוואט בנץ דדליפט ופרס מכסים את כל הגוף אוברול , הרבה יותר קל לעלות מסה בכל הגוף מאשר לדוגמא רק בכתף קדמית טרפז ימין ותחת שמאל בפיצולים (מה שיותר לכיוון השיפור פרופורציות שיגרום למראה ״יפה יותר״ ולפעמים אפילו אשליה של יותר גודל).
קודם כל אתה מסכים איתי שיותר קל לעלות מסה בכל הגוף מאשר באזורים ספציפיים?לא שיכנעת אותי...
האם לא ניתן לבצע סקוואט/דדליפט/בנץ'/פרס באימונים שאינם תכניות כח?קודם כל אתה מסכים איתי שיותר קל לעלות מסה בכל הגוף מאשר באזורים ספציפיים?
עכשיו אתה מסכים איתי שאם תאכל בהתאם ותעבוד על כל הגוף אוברול במורכבים אתה תעלה יותר קילוגרמים של מסת שריר מאשר אם תעבוד רק על מספר של שרירים בינהם לאטסימוס , חזה ארבע ראשי וכו׳?
אפשר אבל התדירות הרבה יותר נמוכה ולרוב התיכנון לא טוב . (לפחות ממה שראיתי).האם לא ניתן לבצע סקוואט/דדליפט/בנץ'/פרס באימונים מפוצלים?
האם צריך או לא צריך לבצע תרגילי מבודדים על-מנת להגיע לבייספס מאסיבי או שניתן להסתפק בסקוואט?