הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש המלצה לנעלי ספורט לריצה (כפות רגליים רחבות)

Netanel Amar

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום אנשים 😃

אשמח בבקשה להמלצות על נעלי ריצה לבעלי כפות רגליים רחבות...

(הריצה על אספלט וגם על מסוע בחדר הכושר)

תודה מראש

במידה וכף הרגל שלך בסדר ואין לך אלפוס/פלטפוס ממליץ לך על הניו בלאנס מינימוס. בגדול, כל נעל עם תמיכה מינימלית תהיה מצויינת בשבילך.
בהצלחה.

נ.ב.
הדרך הטובה ביותר זה פשוט למדוד בעצמך ולקחת מה שנוח

אין תחליף למדידה, יש בחלק מהדגמים גם מידות רוחב 2e ואפילו רחב יותר 4e

ממליץ בחום על נעלי של מיזונו,
חברה מצויינת לנעליים לבעלי רגליים רחבות/ פלטפוס.
קניתי 2 זוגות נעליים ב3 שנים האחרונות, באמת ממליץ לך לנסות.

ממליץ בחום על נעלי של מיזונו,
חברה מצויינת לנעליים לבעלי רגליים רחבות/ פלטפוס.
קניתי 2 זוגות נעליים ב3 שנים האחרונות, באמת ממליץ לך לנסות.

איפה יש להם סניפים ? והאם גם לנעליים שלהם צריך לקחת הלוואה בשביל לרכוש אותם ?

הייתי בדילמה כזו
רצתי עם מיזונו של הבן שלי שגדולים עלי בשתי מידות
החלטתי לא לחפור יותר מידי בנושא קריסת כף הרגל וכו' בגלל המחיר הנמוך וקניתי אסיקס ג'ל נימבוס 14
עלה 70$ + 20$ משלוח מ 6.PM
הגיע אלי תוך שבוע
אתמול רצתי איתם פעם ראשונה ואני מרוצה
לא קשה להעריך את המידה ותמיד כדאי חצי מידה יותר גדול

איפה יש להם סניפים ? והאם גם לנעליים שלהם צריך לקחת הלוואה בשביל לרכוש אותם ?

הנעליים נמצאות בכל סניפי חנות ספורט.
לגבי המחיר, אתה יודע איך זה עם נעלי ריצה...
אפשר לומר שדי יקר, קניתי את שלי ב600 בערך.

הנעליים נמצאות בכל סניפי חנות ספורט.
לגבי המחיר, אתה יודע איך זה עם נעלי ריצה...
אפשר לומר שדי יקר, קניתי את שלי ב600 בערך.

כן שמתי לב, אני רציתי דגם של ברוקס יפייפיות עד שראיתי 900₪ וברחתי.

ברשת אוריג'נלס אפשר להשיג דגמי נימבוס בכמה מידות רוחב. ויש להם כל מיני הנחות לחברי מועדון שבסוף יוצאות משתלמות ולא נורא יקרות

לי גם יש רגליים רחבות וקניתי גם אסיקס 4E שהתאימו לי והיו משמעותית יותר נוחות משאר האופציות.
יצא לי לנסות דגם קשיח יחסית של מיזונו והרגשתי פשוט זוועה כל הרגל שלי חנוקה ולחוצה (באורך היה תקין).

לך לחנות שמכבדת את עצמה ויש לה מכשיר לבדיקה של הכף רגל או הליכון שמצלם את הכפות רגליים מאחורה תוך כדי ריצה, תראה איזה נעל מתאימה לכף רגל שלך ואם יש בעיות אורטופדיות שאתה מכיר או לא מכיר (קריסה פנימית, פלטוס, קשת גבוהה וכאלה) ולפי זה תמדוד דגמים ותבחר.
נעל ריצה צריכה להיות מותאמת לרגל שלך, כל נעל של החברות המובילות (אסיקס, מיזונו, סאקוני, ברוקס) תעשה עבודה טובה!

לך לחנות שמכבדת את עצמה ויש לה מכשיר לבדיקה של הכף רגל או הליכון שמצלם את הכפות רגליים מאחורה תוך כדי ריצה, תראה איזה נעל מתאימה לכף רגל שלך ואם יש בעיות אורטופדיות שאתה מכיר או לא מכיר (קריסה פנימית, פלטוס, קשת גבוהה וכאלה) ולפי זה תמדוד דגמים ותבחר.
נעל ריצה צריכה להיות מותאמת לרגל שלך, כל נעל של החברות המובילות (אסיקס, מיזונו, סאקוני, ברוקס) תעשה עבודה טובה!
כמה זה משנה כשרצים על מדרכות עקומות?

כמה זה משנה כשרצים על מדרכות עקומות?

אתה מתכוון מדרכה בשיפוע נכון? כמו שיש בים בקו שקרוב למים.
מאוד משנה, ומאוד לא מומלץ, זה יוצר הבדלים בלחצים על הכפות רגלים וזה לא צורה טבעית לגוף לרוץ בו.
כמובן שאם אתה רץ במסלול מסויים ויש לך כמה מאות מטרים של כזאת מדרכה זה לא סוף העולם, אבל ריצה קבועה במדרכות עם שיפוע/ קרוב לקו המים בים היא לא מומלצת.

השאלה הייתה כמה משנה הקריסה אם לא רצים על הליכון או משטח סטרילי?
מחקרים אחרונים טוענים שאין משמעות להתאמת הנעל מבחינת קריסה אלא שתהיה נוחה.
בכל מקרה הפקטור מספר אחד לפציעות הוא עומס יתר, יותר מדי, מהר מדי, מוקדם מדי.

• פותח/ת השרשור
לחנות שמכבדת את עצמה ויש לה מכשיר לבדיקה של הכף רגל או הליכון שמצלם את הכפות רגליים מאחורה תוך כדי ריצה

אני גר בקרית שמונה כרגע. במידה ומישהו מכיר חנויות באזור הצפון שיש להן מכשיר לבדיקה ועדיפות להליכון שמצלם את כפות הרגליים אשמח לדעת.
בכל מקרה, לא אכפת לי להגיע במיוחד לחנות כזאת באזור המרכז במידה ויש למישהו המלצה ספציפית לחנות כזאת.

אני גר בקרית שמונה כרגע. במידה ומישהו מכיר חנויות באזור הצפון שיש להן מכשיר לבדיקה ועדיפות להליכון שמצלם את כפות הרגליים אשמח לדעת.
בכל מקרה, לא אכפת לי להגיע במיוחד לחנות כזאת באזור המרכז במידה ויש למישהו המלצה ספציפית לחנות כזאת.
אם אני זוכר יש חנות בבית הילל בשם טרי וילג' ויש בצומת כוח את 'אלתרמנס'

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית