עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש בזה משהו, אבל עדיין זה יותר קשה מלחיצה בשיפוע חיובי וקרוב ללחיצה בישיבה(?)קשה לי להסכים עם זה שזה פרס, כי נעילה מעל הראש לא הייתה כאן.
לדעתי זה יותר לכיוון הלחיצה בשיפוע חיובי.
יש גם תומכי מרפקים.מכירים את זה שאתם כל כך גדולים שאתם משתמשים בתומכי ברכיים למרפקים?
אוקיי..יש גם תומכי מרפקים.
בלי קשר, יש חבר'ה סוסים במיוחד שיכולים לשים S של ברכיים.אוקיי..
אני הייתי כל כך קטן ששמתי מחממי מפרקים לברכייםמכירים את זה שאתם כל כך גדולים שאתם משתמשים בתומכי ברכיים למרפקים?
קראתי על מחקר שנערך בהולנד(אם זכור לי נכון) בין פרס בישיבה ובין פרס בעמידה, והתוצאות היו שבעמידה עובדים שרירים רבים יותר+ פיתוח הכוח טוב יותר בעמידה(שזה דיי ברור), אני אישית בעד לחיצה בעמידה, אבל תחכה לתגובות המומחים כאן 😃מה יותר אפקטיבי לעבודת כתפיים? פרס בישיבה או בעמידה ?
משום מה אני תמיד חוזר לפרס בישיבה כשחסר לי קצת בשר בכתפיים...
* מן הסתם בישיבה מרימים יותר משקל...
קראתי על מחקר שנערך בהולנד(אם זכור לי נכון) בין פרס בישיבה ובין פרס בעמידה, והתוצאות היו שבעמידה עובדים שרירים רבים יותר+ פיתוח הכוח טוב יותר בעמידה(שזה דיי ברור), אני אישית בעד לחיצה בעמידה, אבל תחכה לתגובות המומחים כאן 😃
תיקון טעות שלי: המחקר נערך בנורבגיה.מן הסתם הגב , הרגליים ועוד שרירים מייצבים נכנסים לפעולה בעמידה...
אבל הייתי מצפה שזה יעזור. זה פשוט יותר קשה. במיוחד עם עובדים נקי ולא מקפיצים עם עזרת הרגליים.
קשה לי להסכים עם זה שזה פרס, כי נעילה מעל הראש לא הייתה כאן.
לדעתי זה יותר לכיוון הלחיצה בשיפוע חיובי.
אם תסתכל טוב על שרירי החזה שלו, תראה איך הם מתכווצים...
אני באופן אישי, אוהב לעבוד על הפרס בישיבה.
גיליתי שאם אני מטה את הגוף מעט ונותן לשכמות תמיכה מהכסא, ובנוסף לוחץ את הרגליים על הקיר אני מצליח להרים יפה, להרגיש את הכתפיים ולא להרגיש עומס בגב התחתון.
אבל - כנראה שזה לא מבודד לגמרי את הכתף. יש פה דוגמא הופכית 😃
בראנץ הוא בחור חזק, ואני מת עליו. אבל זאת ממש לא לחיצה.
אני מניח שהוא עובד ככה בכוונה - הוא בהחלט יודע מה שהוא עושה.
בקיצור גועל.