הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון, טסט + PCT

IronMind

משתמש פעיל
491
3
נק' מוניטין:
4,482
491
3
יש לי שאלה בעיקר לגבי ה PCT והחומרים הנלווים במהלך הסייקל. הסייקל שלי הולך להיראות ככה בעיקרון:

W1-10 Test enanthate 250 mg E3.5D
W3-10 HCG 250iu 3x/W
W13 Clomid 50mg 2x/D
W14-16 Clomid 25mg/D

עכשיו לשאלות:
1. יצא לי לקרוא דעות חלוקות לגבי השימוש ב HCG. צריך להתחיל איתו מהשבוע הראשון או משבוע שלישי או רק אם אני מתחיל לראות הצטמקות אשכים?
2. לגבי שימוש בקלומיד. קראתי ב T-NATION שקלומיד לבד (או נולבדקס לבד) מספיק ל PCT, אבל כאן קראתי שעדיף לשלב קלומיד ו נולבדקס ביחד. השילוב שלהם לא מעמיס על הכבד?
3. לגבי שימוש בארימידקס. לא הבנתי למה הוא מיועד ואם אני צריך לשלב אותו? אם כן מתי?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אשמח אם אפשר יהיה להתעלם מההודעות הלא קשורות ולקבל תשובות:

טוב אז התחלתי את הסייקל, אני אחרי זריקה שניה ויש לי עוד כמה שאלות:

1. החלטתי ללכת בסוף על מינון של 400mg בשבוע במקום 500mg גם מסיבות טכניות וגם כי חשוב לי לבדוק קודם איך הגוף שלי מגיב לחומרים במינונים נמוכים יחסית. האם אני עדיין צריך להשתמש ב HCG החל משבוע 3 עד סוף הסייקל?

2. לגבי תוכנית אימונים. הבנתי שאת החומר (טסט ספיונט) "מרגישים" רק אחרי חודש בערך. האם להתחיל כבר עכשיו עם תוכנית אימונים בנפח גבוה או לחכות עם זה לשבוע 3-4 בערך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית