הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע מה זה בדיוק?

זה לא סייקל שני שלך? איך כבר דילגת לטרן? אני האמת מתלבט איזה חומרים לקחת סייקל הבא וקצת מפחד מהטרן, מצפה כבר לשמוע עליו ביקורת ממך
ביקורת זה לא מה שמעניין. התופעות של טרן ידועות לכולם. מה שמעניין זה תמונות לפני ואחרי. חוץ מזה ? לשמוע דברים כמו "שמע אחי זה מעיף אותי באימונים" זה לא מעניין אף אחד.

זה לא סייקל שני שלך? איך כבר דילגת לטרן? אני האמת מתלבט איזה חומרים לקחת סייקל הבא וקצת מפחד מהטרן, מצפה כבר לשמוע עליו ביקורת ממך

כמו שאלכס אמר, צפה לתמונות לפני ואחרי - מבחינתי זה סייקל ״ראשון״ והוא הולך להיות ארוך כבד ומפוצץ. עדכונים בהמשך.

אייל התחלת כבר עם הטרן אצטט? איך הוא?
אני השתמשתי בטרן אצטט של פארמה לאבס , תופעות לוואי כמו בכל טרן , שיעול חנק , חום גוף הזעה , והדבר הכי מפחיד זה היה סיוטים בלילה , אבל זה כבר במינונים גבוהים כמו 600מג בשבוע
הציעו לי את זה.מה זה בדיוקGenetech Pharma Labs Methyl Tren 550
זה פרו הורמון כמו סופרדרול וטסט פלקס 400 , עדיין פרו הורמון אבל צריך פיסיטי

אני השתמשתי בטרן אצטט של פארמה לאבס , תופעות לוואי כמו בכל טרן , שיעול חנק , חום גוף הזעה , והדבר הכי מפחיד זה היה סיוטים בלילה , אבל זה כבר במינונים גבוהים כמו 600מג בשבוע
מה לגביי רואיד רייג'?

מה לגביי רואיד רייג'?
זה אינדיווידואלי , לי זה לא קרה אבל לכמה חברים כן , למשל יש לי חבר שגם התחיל לפני שבוע , הוא ממש רגיש לטרן עד כדי חום וחולשה היה על הפנים , והשמן שהם משתמשים הוא ענבים אז זה לא בעיה בייצור אלא בחומר עצמו
כמו שאלכס אמר, צפה לתמונות לפני ואחרי - מבחינתי זה סייקל ״ראשון״ והוא הולך להיות ארוך כבד ומפוצץ. עדכונים בהמשך.
בהצלחה אבאלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית