עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אייל התחלת כבר עם הטרן אצטט? איך הוא?The most powerful injection Pre-workout.
זה מה שזה.
אייל אלו כדורים ולא זריקות
אייל התחלת כבר עם הטרן אצטט? איך הוא?
זה לא סייקל שני שלך? איך כבר דילגת לטרן? אני האמת מתלבט איזה חומרים לקחת סייקל הבא וקצת מפחד מהטרן, מצפה כבר לשמוע עליו ביקורת ממךמתחיל אוטוטו, יפורסם לוג מסודר.
ביקורת זה לא מה שמעניין. התופעות של טרן ידועות לכולם. מה שמעניין זה תמונות לפני ואחרי. חוץ מזה ? לשמוע דברים כמו "שמע אחי זה מעיף אותי באימונים" זה לא מעניין אף אחד.זה לא סייקל שני שלך? איך כבר דילגת לטרן? אני האמת מתלבט איזה חומרים לקחת סייקל הבא וקצת מפחד מהטרן, מצפה כבר לשמוע עליו ביקורת ממך
זה לא סייקל שני שלך? איך כבר דילגת לטרן? אני האמת מתלבט איזה חומרים לקחת סייקל הבא וקצת מפחד מהטרן, מצפה כבר לשמוע עליו ביקורת ממך
אני השתמשתי בטרן אצטט של פארמה לאבס , תופעות לוואי כמו בכל טרן , שיעול חנק , חום גוף הזעה , והדבר הכי מפחיד זה היה סיוטים בלילה , אבל זה כבר במינונים גבוהים כמו 600מג בשבועאייל התחלת כבר עם הטרן אצטט? איך הוא?
זה פרו הורמון כמו סופרדרול וטסט פלקס 400 , עדיין פרו הורמון אבל צריך פיסיטיהציעו לי את זה.מה זה בדיוקGenetech Pharma Labs Methyl Tren 550
מה לגביי רואיד רייג'?אני השתמשתי בטרן אצטט של פארמה לאבס , תופעות לוואי כמו בכל טרן , שיעול חנק , חום גוף הזעה , והדבר הכי מפחיד זה היה סיוטים בלילה , אבל זה כבר במינונים גבוהים כמו 600מג בשבוע
זה אינדיווידואלי , לי זה לא קרה אבל לכמה חברים כן , למשל יש לי חבר שגם התחיל לפני שבוע , הוא ממש רגיש לטרן עד כדי חום וחולשה היה על הפנים , והשמן שהם משתמשים הוא ענבים אז זה לא בעיה בייצור אלא בחומר עצמומה לגביי רואיד רייג'?
בהצלחה אבאלהכמו שאלכס אמר, צפה לתמונות לפני ואחרי - מבחינתי זה סייקל ״ראשון״ והוא הולך להיות ארוך כבד ומפוצץ. עדכונים בהמשך.