הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סייקל של אינסולין

אני לא חושב שמישהו ידריך פה על סייקל אינסולין , תוכל למצא מידע בפורומים בחו״ל

מוזר שזה כזה נושא רגיש.
ברמות הגבוהות של פיתוח גוף, זה חלק בלתי נמנע. אז למה לא להסביר ולהדריך. הרי אנשים עדיין ינסו. וזה פאקינג מסוכןןןן.

מוזר שזה כזה נושא רגיש.
ברמות הגבוהות של פיתוח גוף, זה חלק בלתי נמנע. אז למה לא להסביר ולהדריך. הרי אנשים עדיין ינסו. וזה פאקינג מסוכןןןן.
אחי אני באמת שלא עברתי על הדרכה לאינסולין בגלל שזה מסוכן אז איני מוכן לקחת חלק בזה לדעת הכוונה , מעדיף לקחת gh שזה יותר בטוח

אחי אני באמת שלא עברתי על הדרכה לאינסולין בגלל שזה מסוכן אז איני מוכן לקחת חלק בזה לדעת הכוונה , מעדיף לקחת gh שזה יותר בטוח

לא התכוונתי אליך ספציפית ליאור... זה פשוט כאילו העולם האפל של העולם האפל 😃
לא מדברים לא מספרים, הכל מה שנקרא bro science ....

ולכל מי שקורא את הפוסט הזה - שימוש באינסולין מסוכן ביותר ויכול לגרום אפילו למוות בשימוש לא נכון !

לא התכוונתי אליך ספציפית ליאור... זה פשוט כאילו העולם האפל של העולם האפל 😃
לא מדברים לא מספרים, הכל מה שנקרא bro science ....

ולכל מי שקורא את הפוסט הזה - שימוש באינסולין מסוכן ביותר ויכול לגרום אפילו למוות בשימוש לא נכון !
אני יכול להביא לך פוסטים מחול שהם תותחים ומסבירים פרוטוקלים לאינסולין

אחי מאינסולין אפשר למות באופן ישיר! מסטרואידים אפשר למות באופן עקיף אם בכלל(גרימת מחלות וכו׳) אז מי יקח על עצמו לייעץ לך על שימוש באינס׳ שאולי תעשה טעות והופ מישהו מת משימוש בחומרים אסורים ועוד דרך פורום lbs ואז בגלל טעות כזאת מפגרת כל המדינה תעשה עליהום (זה לא אישי נגדך) על כל התחום הזה

עזוב, אל תתעסק עם זה בכלל... יש סיפור שריצ' פיאנה סיפר על חבר שלו שלקח אינסולין' חטף משהו ועכשיו הוא צמח על כיסא גלגלים שמאכילים אותו דרך הוריד.

לא שווה בשיט.

ועוד הרבה דברים לא רק צמח משותק על כסא גלגלים ומוות , אתה יכול לפתח תלות באינסולין , לקחת לכל החיים , לדעתי זה כבר לשחק באש אם כבר לך על gh

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית