נק' מוניטין:
48
- 187
- 10
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם נפלת על בחורה שזייפה אורגזמה אז צר לי בשבילך אחי קח ויאגרה חחליאור אם בנות מזייפות אורגזמה
אז גם את בלקן יזייפו
(-:
על ויאלים אולי , בארץ זה לא פונקציה פה מזייפים את כל החברות , והבנתי את המסר זה ברור שהכל מזייפים , שמע אם יש לך דילר/מקור אמין אז אין מה לדאוג , בדרך כלל זיופים לא נחשבים לאיכות גרועה לווא דווקא זה יכול להיות חומרים שעובדים ברמת סטנדרטחחחח אני אף פעם לא נפלתי על מזייפות רק ניסיתי להעביר את המסר בצורה אחרת
סתם שתדע ראיתי זיופים גרועים בארץ של חברת הבת של בלקן SP
פארמה קום טובים כן במידה ולא נפלת על מי שמזייף אותם בארץ אבל שוב אי אפשר לדעת אולי הזיופים האלה טוביםשמע ליאור זה ניראה לי זיוף רצח השמן דליל כמעט כמו מים ואין ריח לחומר ביכלל שום ריח קטן אפילו.!! נפלתי על זיוף לא נורא זה גם קורה לפעמים חחחח
תגיד יש לי להשיג את פארמה קום איך הם ניסתה שמעת טסט פורפ שלהם ליקנות ?
אתה מתכוון פארמהקום מחול ? או שמה שמזייפים פה בארץלא להתקרב לפארמאקום. הפארמאקום של היום זה לא הפארמאקום של פעם.
מה שמזייפים בארץ ועושים בארץ זה ביכלל זבלה. וזה שעושה כרגע פארמאקום בחו'ל גם לא רציני כמו פעם. יש עליו מלא תלונות ברוסיה.אתה מתכוון פארמהקום מחול ? או שמה שמזייפים פה בארץ
פרווירון זה סטרואיד לכל דבר. כך שאם אתה מוסיף אותו ל-PCT אתה עדין "בסייקל" ולא בשיקום.עוד שאלה בנוגע אפשר להוסיף פרובירון לpct
2 חברים שעושים סייקלים והם בענף ים זמן טוענים שנולבדקס מיותר לקחת בpct אם אין לך רגישות בפיטמות כגון פיטמה נפוחה עקצוצים בפיטמה וכול זה
3 נגמר לי הפרגניל לפני שבוע ונשאר לי עוד שבועיים לסייקל אני מקבל את הפרגניל בסוף הסייקל כאילו אני 3 שבועות בלי פרגניל איך אני משלים את זה שאני מקבל את הפרגניל שני זריקות של 2500 או 3 של אלף כול יומים
אם עשית סייקל של דקה או טרן ואתה לא רוצה להיות מודאג תשיג לך טריפטורלין והכל יהיה בסדר אל תדאג , טריפטורלין ישחזר לך מהר את המערכת יותר טוב מפרגנילאז זהו שהרשעים שלי ממש נהיו קטנים ממש אבל וזה מפחיד אותי אני צריך לתת להם פיצוץ שהתנפחו השאלה איך נכון לעשות את זה ?