נק' מוניטין:
48
- 187
- 10
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם עשית סייקל של דקה או טרן ואתה לא רוצה להיות מודאג תשיג לך טריפטורלין והכל יהיה בסדר אל תדאג , טריפטורלין ישחזר לך מהר את המערכת יותר טוב מפרגניל
לא יודע מה אצלך אבל אצלי נהיו אשכים קטנים ממש
זה בא בזריקה מוכנה במזרק אינסולין במידה ולקחת דקה או טרן אתה יכול לקחת בזמן פיסיטי אחרי שכל החומרים ייצאו תחכה שבוע ואז תיקח כלומיד פלוס נולבה לא ביחד , היא נקראת דקהפפטיל 0.1מג טריפטורלין בשמה המסחריכן אבל ניגמר לי מקבל אותו עוד שבוע ליאור מזה התרופה שאמרת לי עלייה ??
זה תחליף לפרגניל זה יותר חזק זה בא בזריקה או כדור??
אז כנראה שקיבלת טסט במקום דקה , עלית בנוזלים ? ממש אבל ? עם דקה ארוך ?וואלה ליאור, לא יודע מה עושים כזה רעש מהדקה. לא משבית לי כלום טפו טפו, אולי אפילו להפך 😃
זה בא בזריקה מוכנה במזרק אינסולין במידה ולקחת דקה או טרן אתה יכול לקחת בזמן פיסיטי אחרי שכל החומרים ייצאו תחכה שבוע ואז תיקח כלומיד פלוס נולבה לא ביחד , היא נקראת דקהפפטיל 0.1מג טריפטורלין בשמה המסחרי
אז כנראה שקיבלת טסט במקום דקה , עלית בנוזלים ? ממש אבל ? עם דקה ארוך ?
אתה אמור להתפוצץ בנוזלים מהדקה והדיבול בכלל אחי בטח אתה בלון אהלא חושב שקיבלתי טסט במקום דקה. המקור אמין +
יכול להיות שהיחס של הטסט לדקה הוא די גבוהה... אבל גם לא נראה לי.
סוס 1000
דקה 800
פיניל 200
דיבול 70 מג
אתה אמור להתפוצץ בנוזלים מהדקה והדיבול בכלל אחי בטח אתה בלון אה
שמע אני לקחתי 600 מג דקה הייתי ממש מגעיל מלא נוזלים הבטן יצאה לי כאילו אני בחודש 4 מפחיד אבל אין מה לעשות זה טוב למסהאני בשבוע 9 - בלון חלק. אבל עדיין יש ורידים בגב, ברגליים.
אני לא ממש צובר נוזלים באופן טבעי.
גם אפדרין מייבש קצת...
שמע אני לקחתי 600 מג דקה הייתי ממש מגעיל מלא נוזלים הבטן יצאה לי כאילו אני בחודש 4 מפחיד אבל אין מה לעשות זה טוב למסה