טוב אז אחרי הרבה מחשבות החלטתי להריץ סייקל של אפיסטן.
פרטים עליי :בן 19 185 סמ התאמנתי כשמונה חודשים התחלתי על אותו גובה משקל 52 עליתי ל68 התגייסתי לצבא לא התאמנתי חמישה חודשים חזרתי לפני כחודש וחצי על משקל 65 כרגע אני 70 10-11 אחוז שומן צמוד לתפריט ומשקיע מאוד הסייקל מתוכנן לעוד כחודשיים\שלוש.
יש לי כמה שאלות אשמח לתשובות .
כנראה שאני אלך על אפיסטן של Ironmaglabs ,ראיתי כמה קופסאות של זה הייתי שמח לקבל תמונה כדי לדעת את מה לקנות.
הסייקל ישמש למסה ,ואני שמח מאוד ללכת על זה כדי לראות גם איך הגוף שלי מגיב לחומרים ,זהו סייקל ראשון .
הסייקל יראה ככה :
week 1-6 epi 40mg\ed (לחלק לפעמיים ביום ?בזמנים שווים כל יום)
liv52 2xtablets\ed (חשוב מתי ?)
Tudca 1g\ed (חשוב מתי)
week7-9 clomid 50mg\ed
ממליצים על איזשהו תוסף בזמן הסייקל ?מולטי ויטמן או משהו בסגנון ?
איזו תוכנית אתם ממליצים לעשות בזמן הסייקל ?
תודה לכולם .
עוד שאלה שיש לי זה לגבי עייפות , אני עייף מאוד פיזית וגם בכללי הרגשת עייפות כל היום , אילו בדיקות דם לעשות כדי לדעת אם חסרים לי מינרלים או משהו ?אילו בדיקות לבקש לזה וגם לבדיקת רמת טסט והכל ?
זה המוצר ?
אם כן זה הפירוט שלו
הכדור הוא 50MG מה עושים במצב כזה ?
פרטים עליי :בן 19 185 סמ התאמנתי כשמונה חודשים התחלתי על אותו גובה משקל 52 עליתי ל68 התגייסתי לצבא לא התאמנתי חמישה חודשים חזרתי לפני כחודש וחצי על משקל 65 כרגע אני 70 10-11 אחוז שומן צמוד לתפריט ומשקיע מאוד הסייקל מתוכנן לעוד כחודשיים\שלוש.
יש לי כמה שאלות אשמח לתשובות .
כנראה שאני אלך על אפיסטן של Ironmaglabs ,ראיתי כמה קופסאות של זה הייתי שמח לקבל תמונה כדי לדעת את מה לקנות.
הסייקל ישמש למסה ,ואני שמח מאוד ללכת על זה כדי לראות גם איך הגוף שלי מגיב לחומרים ,זהו סייקל ראשון .
הסייקל יראה ככה :
week 1-6 epi 40mg\ed (לחלק לפעמיים ביום ?בזמנים שווים כל יום)
liv52 2xtablets\ed (חשוב מתי ?)
Tudca 1g\ed (חשוב מתי)
week7-9 clomid 50mg\ed
ממליצים על איזשהו תוסף בזמן הסייקל ?מולטי ויטמן או משהו בסגנון ?
איזו תוכנית אתם ממליצים לעשות בזמן הסייקל ?
תודה לכולם .
עוד שאלה שיש לי זה לגבי עייפות , אני עייף מאוד פיזית וגם בכללי הרגשת עייפות כל היום , אילו בדיקות דם לעשות כדי לדעת אם חסרים לי מינרלים או משהו ?אילו בדיקות לבקש לזה וגם לבדיקת רמת טסט והכל ?
זה המוצר ?
אם כן זה הפירוט שלו
הכדור הוא 50MG מה עושים במצב כזה ?