ייעוץ תוכנית אימונים לשחקן כדורסל.

• פותח/ת השרשור ivk
  • פורסם בתאריך

ivk

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
שלום!
קודם כל נתונים:
אני משחק כדורסל, והמטרה היא לחזק את הרגיליים וכמובן את הגוף. כרגע בתקופת פגרה, אין אימוני כדורסל.
גובה:1.76 בערך.
משקל:66.5 בערך.

אני בערך מתאמן חודש במכון, והייתי רוצה להתייעץ באיזה תרגילים לעבוד על הרגליים וכמה תרגילים כדי לא ליצור יותר מדי עומס, אך לשים עליהם דגש.
אני עובד ב-FBW, בערך 3-4 סטים לשריר גדול ושתיים לשריר קטן.

תודה ויום טוב!

שלום שלום ,

בגדול-
אם אתה רציני בנוגע לספורט\יש לך יכולת פיננסית אני מציע לך לקחת מאמן אישי שעובד אם ספורטאים כי האימונים שלך כספורטאי הישג שונים ודורשים
דיוק ולמידה + גם האימונים שלך צריכיים להיות משולבים אם אימוני אתלטיקה כך שמאמן שמתמחה גם בזה תיהיה ברכה
הייתי מציע לך את עצמי אבל אני מצומצם בזמן ..

אם לא- תימצא מאמן בחדר כושר שלך שיודע איך לעשות את התנועות הבסיסיות = סקוואט ,דד ליפט ,לחיצת חזה (לטעמי עדיף יותר אם דמבלס)
מתח,מילטרי פרס זה בסיס חשוב אני מציע לא למהר אם המישקלים

כמעט בלי מכונות - דגש מישקולות חופשי

תנועות מורכבות(שמערבות הרבה שרירים)

עבודה אם גומית גוף זה דבר מעולה בישבילך -אם תשיג

ואל תישכח את המישחק עצמו - כי הוא כדורסל + אתלטיקה\לב ריאה ....

מקווה שעזרתי
יום טוב

ולכולם - לא ממש הצגתי את עצמי אז אני מוצא היזדמנות זו קלאסית בישבילי ....
אני רן מדריך \מנהל חדר כושר \מאמן אישי-לא מרקיד אנשים על בוסו-אם אתם מבינים אותי ...

אני רוצה להגיד לכם שאתה עושים פה בפורום עבודת קודש
בדיוק חזרתי מהעבודה -תאמינו לי אחרי הבטן התחתונות, 50000 סטים לשריר , אנשים שלא מבינים איפה כוח המשיכה ,סתם חברה שבאו לקיטנה - וכ' ... והם לא רק לא ינסו ללימוד אם ינסו ללמד אחרים...
אני מרגיש בפורום כמו איזו חזרה לשפיות...
אז תודה ותמשיכו בעבודה הטובה, אשמח ליתרום מידי פעם

יום טוב

שלום שלום ,

בגדול-
אם אתה רציני בנוגע לספורט\יש לך יכולת פיננסית אני מציע לך לקחת מאמן אישי שעובד אם ספורטאים כי האימונים שלך כספורטאי הישג שונים ודורשים
דיוק ולמידה + גם האימונים שלך צריכיים להיות משולבים אם אימוני אתלטיקה כך שמאמן שמתמחה גם בזה תיהיה ברכה
הייתי מציע לך את עצמי אבל אני מצומצם בזמן ..

אם לא- תימצא מאמן בחדר כושר שלך שיודע איך לעשות את התנועות הבסיסיות = סקוואט ,דד ליפט ,לחיצת חזה (לטעמי עדיף יותר אם דמבלס)
מתח,מילטרי פרס זה בסיס חשוב אני מציע לא למהר אם המישקלים

כמעט בלי מכונות - דגש מישקולות חופשי

תנועות מורכבות(שמערבות הרבה שרירים)

עבודה אם גומית גוף זה דבר מעולה בישבילך -אם תשיג

ואל תישכח את המישחק עצמו - כי הוא כדורסל + אתלטיקה\לב ריאה ....

מקווה שעזרתי
יום טוב

ולכולם - לא ממש הצגתי את עצמי אז אני מוצא היזדמנות זו קלאסית בישבילי ....
אני רן מדריך \מנהל חדר כושר \מאמן אישי-לא מרקיד אנשים על בוסו-אם אתם מבינים אותי ...

אני רוצה להגיד לכם שאתה עושים פה בפורום עבודת קודש
בדיוק חזרתי מהעבודה -תאמינו לי אחרי הבטן התחתונות, 50000 סטים לשריר , אנשים שלא מבינים איפה כוח המשיכה ,סתם חברה שבאו לקיטנה - וכ' ... והם לא רק לא ינסו ללימוד אם ינסו ללמד אחרים...
אני מרגיש בפורום כמו איזו חזרה לשפיות...
אז תודה ותמשיכו בעבודה הטובה, אשמח ליתרום מידי פעם

יום טוב
👋

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובה, יש לי תוכנית לאתלטיקה מסודרת ומאמנים שמבינים בתחום, וכמובן שאני לא שוכח את המטרה שהגעתי לחדר כושר, להתחזק כדי להשתפר בכדורסל.

אתה ממליץ לעבוד FBW שלוש פעמים בשבוע? או תוכנית אחרת?
מה עדיף לדעתך? סקוואט בסמית' משין או לג פרס?(אין אפשרות לעשות סקוואט במכון שאני נמצא..)

תודה רבה ויום טוב.

הייתי ממליץ לך לקרוא בלינק הבא ולחזור עם עוד שאלות:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=627

כעקרון נאי לא יודע כמה פעמים אתה מתאמן בכדורסל בשבוע עכשיו, אבל חשוב לך להמשיך ולשפר גם אספקטים אחרים במשחק שלך ולכן הייתי נותן לזה דגש.
שתי אימונים בשבוע של סקוואטים ודדליפטים ביחד עם פשוט לשחק כדורסל ואימוני אתלטיקה יכולים לשפר אותך המון. בזמן העונה עצמה הייתי ממליץ לך לרדת לאימון אחד ולהמשיך להתחזק בפלג גוף עליון כמה שיותר (שזה בטח לא פחות חשוב מהרגליים, אתה תבין את זה יותר כשתגיע לגילאים יותר גדולים)

• פותח/ת השרשור
תודה.
כרגע עד אמצע אוגוסט יש פגרה.
בעיקרון בשבוע אני בכדורסל 6 פעמים, 4 אימונים ושתי משחקים, אבל לפעמים הולך להתאמן לבד או לשחק עם חברים סתם במגרש בנוסף לאימונים.
אתה מתכוון לרדת לאימון אחד של סקוואטים ודדליפטים במהלך העונה? ובנוגע למה שאמרתי, אין לי אפשרות לבצע סקוואט חופשי אלא רק בסמית', מה עדיף? לג פרס(ואז אולי עוד תרגיל להמסטרינג) או סקוואט בסמית'?

SS תוכנית מעולה למטרות שלו, אבל הוא יקרוס איתה ועם הכדורסל ביחד ...

ולדעתי עדיף סקוואט בסמית' משין, אבל תחכה לתגובה של המומחים

אנשים פה עוד מעט יוציאו אותך להורג על מה שרשמת...😈

תלמד לדבר, קיבלת השעייה לשבוע:)
מסכים איתך לגבי המשפט הראשון

אם אתה כרגע בפגרה אין שום דבר שאתה צריך לעשות חוץ מSS, תשכח כרגע מכדורסל ותביא את הסקוואט ללפחות 100 קילו ותדאג שיהיה מלא.

אתה ממליץ לעבוד FBW שלוש פעמים בשבוע? או תוכנית אחרת?
מה עדיף לדעתך? סקוואט בסמית' משין או לג פרס?(אין אפשרות לעשות סקוואט במכון שאני נמצא..)

תודה רבה ויום טוב.

מצטרף להמלצה על SS, במיוחד שאתה בפגרה עכשיו. מקסימום כשתחזור לאימונים הסדירים בכדורסל תרד לפעמים בשבוע אם תרגיש שיש צורך.

אם אתה בוחר לעשות משהו אחר, אז לגבי הסקוואט בסמית' לעומת לג פרס, אני יכול רק להגיד שסקוואט בסמית' בטוח לא הייתי עושה.

חחח לא אמרתי שסקוואט בסמית משין עדיף על סקוואט חופשי, ברור שלא. אמרתי שהוא כנראה עדיף על לג פרס.

בכל אופן, לדעתי SS זה מיותר... הוא לא יצליח להעלות משקלים אחרי תקופה קצרה בגלל העומס עם הכדורסל, לדעתי עדיף תוכנית רגילה ופחות עצימה.
וההמלצה לא לשחק כדורסל בכלל כרגע ממש גרועה. הוא מגדיל את הכוח שלו, והוא לא רוצה לחזור אחרי חודשיים ולאבד אפילו חלק קטן מהטאצ' שיש לו.

חחח לא אמרתי שסקוואט בסמית משין עדיף על סקוואט חופשי, ברור שלא. אמרתי שהוא כנראה עדיף על לג פרס.

בכל אופן, לדעתי SS זה מיותר... הוא לא יצליח להעלות משקלים אחרי תקופה קצרה בגלל העומס עם הכדורסל, לדעתי עדיף תוכנית רגילה ופחות עצימה.
וההמלצה לא לשחק כדורסל בכלל כרגע ממש גרועה. הוא מגדיל את הכוח שלו, והוא לא רוצה לחזור אחרי חודשיים ולאבד אפילו חלק קטן מהטאצ' שיש לו.

אני לא מבין על סמך מה קבעת שהעומס יהיה גדול מדי, אבל זה ממש לא נכון. בטח שלא בגיל שלו ועם משקלי העבודה שלו.

לivk שלום
אם אני הייתי המאמן שלך הייתי רוצה שתעשה בחדר כושר שאני יגיד לך - ואם יש לך אחד שעובד איתך אני ימליץ לך להקשיב לו (בתקווה שהוא באמת יודע מה הוא עושה -כבר ניתקלתי בחברה שממש בורים ועובדים בספורט המיקצועי ...)
המאמן ידע כמה עומס באמת אתה יכול ליספוג -ss לא תמיד מתאימה - בטח ובטח לא במהלך עונה..(
כדוסלן צעיר יכול להימצא ב2 מזגרות של קבוצה + אימוני אתלטיקה + אימונים אישיים בכדורסל ...)

אבל יש לומר שניראה כאילו הרבה מאמנים מזלזלים בחשיבות של עבודה באינטנסיוביות גבוהה בדדליפט\סקוואט
ושאר המורכבים-וחבל שכך
אבל עדיין העבודה על הספק (power) היא לא עבודה נורמלית בחדר כושר שדורשת השגחה ולימוד בזמן קריטי כמו שאתה נימצא

אפשר לצאת בסקוואט מהלחיצת חזה , מהמקבילים

והכי חשוב שצערי שכחתי - תיאום בין המאמנים השונים

יום טוב

נראה לי הבחור לא יודע מה לעשות מרוב שהוא הסתבך 😃 אם באמת תחליט לעשות SS אז תילך למדריכי חדר כושר או מומחים כאלה ואחרים שילמדו אותך טכניקה נכונה שלא תפצע לנו כי 176 על 66 קילוגרם זה ממש מעט אל תסתכן, כל דבר שאתה עושה תתיאץ טוב טוב כי יש המון סכנות פה דדליפט עדיף תתחיל עם מוט ריק ותעלה לעט לעט במשקל אין לך להן למהר
עוד משהו לפני שאתה תתחיל תוכניות כאלה או אחרות דבר עם המאמן זה הכי טוב בהנחה שהוא לא שכונה ומבין בדברים האלה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לדעתי אימונים אישיים זה הדבר הכי טוב שאתה יכול לקחת עכשיו כי המאמן עוקב אחריך הוא יודע כמה עומס יש עליך ומתאים את התוכנית בשבילך, הוא עושה אלייך מעקב ומלמד אותך הטכניקות של כל התרגילים כך שתוכל ללמוד ובעתיד ליישם את זה לבד, אני יכול להגיד לך שאני עובד עכשיו עם מאמן אישי וזה דבר מעולה רק שזה קצת יקר אבל לא נורא אם אתה רוצה להשיג משהו כסף פה לא פקטור
מה שכן אתה עוד צעיר אבל זאת החלטה שלך ללכת לחדר כושר אבל לדעתי אתה יכול מאוד להשתפר עם תרגילים שמבצעים עם משקל גוף יש המון תרגילים

נערך לאחרונה:
לדעתי אימונים אישיים זה הדבר הכי טוב שאתה יכול לקחת עכשיו כי המאמן עוקב אחריך הוא יודע כמה עומס יש עליך ומתאים את התוכנית בשבילך, הוא עושה אלייך מעקב ומלמד אותך הטכניקות של כל התרגילים כך שתוכל ללמוד ובעתיד ליישם את זה לבד, אני יכול להגיד לך שאני עובד עכשיו עם מאמן אישי וזה דבר מעולה רק שזה קצת יקר אבל לא נורא אם אתה רוצה להשיג משהו כסף פה לא פקטור
מה שכן אתה עוד צעיר אבל זאת החלטה שלך ללכת לחדר כושר אבל לדעתי אתה יכול מאוד להשתפר עם תרגילים שמבצעים עם משקל גוף יש המון תרגילים
אתה מכיר איזה מאמן אישי שידע ללמד אותו סקוואט דדליפט ופאוורקלין?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית