הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים לשחקן כדורסל.

• פותח/ת השרשור ivk
  • פורסם בתאריך

ivk

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
שלום!
קודם כל נתונים:
אני משחק כדורסל, והמטרה היא לחזק את הרגיליים וכמובן את הגוף. כרגע בתקופת פגרה, אין אימוני כדורסל.
גובה:1.76 בערך.
משקל:66.5 בערך.

אני בערך מתאמן חודש במכון, והייתי רוצה להתייעץ באיזה תרגילים לעבוד על הרגליים וכמה תרגילים כדי לא ליצור יותר מדי עומס, אך לשים עליהם דגש.
אני עובד ב-FBW, בערך 3-4 סטים לשריר גדול ושתיים לשריר קטן.

תודה ויום טוב!

הילד בן 14 ואתה רוצה לתת לו אימונים אישיים?
ובנוגע לזה שמאמן אישי ידע כמה עומס הוא יכול לסחוב? 99% מהאנשים לא יודעים את זה על עצמם, אז מאמן אישי למתאמן מתחיל ידע? לא... לא נראלי
תעשה SS, אתה תעלה ממש מהר בכוח וממש ממש מהר במסה, תצלם את הסרטונים ותעלה לפורום פה כדי שנגיד לך אם הטכניקה טובה

• פותח/ת השרשור
טוב, תודה רבה לכולם, קצת הסתבכתי:).
ביום ראשון אני ידבר עם מאמן כושר שאימן אותי פעם ויש לו ידע בתחום, ונראה על מה הוא ימליץ.

טוב, תודה רבה לכולם, קצת הסתבכתי:).
ביום ראשון אני ידבר עם מאמן כושר שאימן אותי פעם ויש לו ידע בתחום, ונראה על מה הוא ימליץ.

מעניין מה הוא ימליץ
תשאל אותו אם מתאים לך SS תדפיס את התוכנית מהאתר ותראה לו

תרשום לנו פה מה הוא אמר שנלמד כולנו...

• פותח/ת השרשור
שלום!
דיברתי איתו על תרגילים לרגליים ואיך לעבוד, הוא הציע לעבוד שלוש פעמים בשבוע, שבוע אחד פעמיים רגליים ופעם אחת פלג גוף עליון ושבוע אחר כך הפוך.(+אימון אתלטיקה פעם בשבוע).
זה נראה לי קצת מדי לפלג הגוף העליון שגם חשוב לי, אולי אני יוסיף עוד אימון.
הוא המליץ באימון רגליים על התרגילים הבאים, כל תרגיל 3-4 סטים:
-סקוואט מלא.
-לאנג'ים.
-סטפ אפ.
-ירידה לתשעים מעלות וניתור(עם משקולות).

והוא גם מתכוון ללמד אותך את הביצוע (מאוד אבל מאוד מאוד קריטי)?

אימון אתלטיקה 1 ?....אפשרי - אני הייתי מציע לך לעבוד עוד פעם אחת בשבוע עבודת קורדינאציה לרגליים(אפשרי בתור חלק מחימום האקטיבי לאימון הרגליים)-אני מקווה שהוא דיבר איתך גם על זה ...
את התרגיל של החצי סקואט אם הקפיצה אתה אמור לעשות בהתחלה \ אחרי 5-10 דקות מנוחה -אם זה בסוף (האפקטיביות גם יורדת- עדיף בהתחלה )
ואני לא יודע איך הוא כול כך בטוח שאתה כבר צריך לעשות את אם מישקל ...- אני הייתי מתחיל איתך את העבודה של הקפיצות אם המישקל בשלב שאתה תרים 1.5-2 *מישקל גוף בסקואט

לא הייתי ממליץ על הוספה של עוד לחץ(אימון) על הפלג העליון

סה"כ לטעמי יש כמה דברים שגויים \ או חוסר תיקשורת
+ חילוקי דעות מיקצועיים - אבל כבר ראיתי יותר גרוע ...

בהצלחה

יום טוב

סקוואט של פי 1.5-2 משקל גוף זה משו מאוד מאוד מכובד ויקח לו הרבה זמן להגיע לזה... קיצר אתה טועה
בחדר כושר שלנו יש שחקני כדורסל (מדבר על שחקנים בקבוצות ארציות, גם עודד קטש אצלנו), ואני יכול להגיד לך שהם דווקא לא עושים סקוואטים (לאדע למה- לדעתי דווקא סקוואטים זה הכי חשוב), אבל הם כן עושים את החצי סקוואט עם הקפיצה, אבל עם מוט על הגב. והם עושים גם hang powerclean ובנצ'.
הם לא באים מי יודע מה הרבה אבל זה מה שאני רואה אותם עושים בדרך כלל אם הם כן באים ואני מניח שיש להם מאמנים שיודעים יותר מאיתנו בלאמן שחקני כדורסל...
לפי המאמן הראשי הם היו עושים עם עודד קטש סקוואטים בימים שהוא באמת היה שחקן טוב...

• פותח/ת השרשור
תודה רבה, אתם עוזרים לי מאוד ובמיוחד אתה רן.
אשמח אם תוכל לפרט בקצרה על עבודת קורדינציה ברגליים- וגם אם לא, תודה.

שהייתי משחק כדורסל הייתי כל היום קופץ כמו צפרדע עם משקולות של 20-5 קילו, אחרי
8 חודשים הייתי מטביע כמו כלום.

נערך לאחרונה:
שהייתי משחק כדורסל הייתי כל היום קופץ כמו צפרדע עם משקולות של 20-5 קילו, אחרי
8 חודשים הייתי מטביע כמו כלום.
עם הגובה שלך הייתי מטביע עם חצי יד בתוך הטבעת 😃 חס וחלילה לא מזלזל בניתור שלך אבל כל שחקן 193 שלא מטביע זה לא שחקן כדורסל

phoenix למה מזלזל כבודו - במיקרה גם אני מאמן שחקני כדורסל וגם אני שיחקתי ושיפרתי משמעותית את הניתור בעזרת אימונים -אולי אני מנוסה באימון רק 3 שנים אבל
אני מיסתמך על ספרות מיקצועית , ניסיון אישי , היתיעצות ממנוסים מימני וזה בהחלט עושה את העבודה

1.5-2 הגישה שלי - לא כולם מסכימים איתה ...(בריאות וכוח לא חיביים לידרוס אחד את השני)
חוץ מזה יש מספיק תרגילים כדי לשפר אלמנט המהירות של הניתור - ממש לא חיביים ליקפוץ לזה בגיל 14
אם המישקל יהיה גדול מידי המהירות של הניתור תיהיה לא מתאימה לאימון...
בחיאת- אני באמת צריך לחפש קישור- פיזיקה - תחשוב אם מה שהוא צריך להיתמודד ...

אפרופו ספרות מיקצועית ink -אם אתה קורא באנגלית שווה לך ליקרוא את Vertical_Jump_Bible
הספר הטוב מסוגו

ל ink בכיף, שמח לעזור – הייתי שמח להיות המאמן שלך ושל כול צעיר שרוצה להפוך לספורטאי ...רק אין לי יותר מידי זמן לדברים האלה ...
בעיקרון אלה דברים בסיגנון הזה:

אם אתה משחק כדורסל אתה יודע על מה אני מדבר...

אני הייתי שם דגש על גם על צעדי ההגנה, תיקתוקים , עבודת רגלים במצב של צעדי הגנה

יום טוב

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בתיכון המורה לספורט אמר לנו לקפוץ על חבל כל יום כ 10 ד'
באמת זה משפר את הניתור
כל התוצאות של הקפיצה לרוחק השתפרו

אין שכל אין דאגות

עם הגובה שלך הייתי מטביע עם חצי יד בתוך הטבעת 😃 חס וחלילה לא מזלזל בניתור שלך אבל כל שחקן 193 שלא מטביע זה לא שחקן כדורסל

אתם יודעים ברור שהגובה שלי כרגע שאני בן 24!!! לא דומה לגובה שהתחלתי לשחק...
חחחח חבר'ה אתם יודעים יש דבר כזה שקוראים לו "המוח" שווה גם אותו לאמן מידי
פעם ולחשוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית