הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה ותוספים Alcohol consumption and hormonal alterations related to muscle hypertrophy: a review

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
Alcohol consumption and hormonal alterations related to muscle hypertrophy: a review

Antonino Bianco, Ewan Thomas, Francesco Pomara, Garden Tabacchi, Bettina Karsten, Antonio Paoli and Antonio Palma

Author Affiliations

Nutrition & Metabolism 2014, 11:26 doi:10.1186/1743-7075-11-26
Published: 6 June 2014

Abstract (provisional)
Detrimental effects of acute and chronic alcohol (ethanol) consumption on human physiology are well documented in the literature. These adversely influence neural, metabolic, cardiovascular, and thermoregulatory functions. However, the side effects of ethanol consumption on hormonal fluctuations and subsequent related skeletal muscle alterations have received less attention and as such are not entirely understood. The focus of this review is to identify the side effects of ethanol consumption on the major hormones related to muscle metabolism and clarify how the hormonal profiles are altered by such consumption.

http://www.nutritionandmetabolism.com/content/pdf/1743-7075-11-26.pdf

• פותח/ת השרשור
למי שרוצה את השורה התחתונה, מדובר על צריכה של עד 1.5 ליטר בירה בישיבה אחת לאדם השוקל כ-70 ק״ג. מעל לכך תיתכן השפעה שלילית על המאזן ההורמונלי, במיוחד טסטוסטרון @Tom

למי שרוצה את השורה התחתונה, מדובר על צריכה של עד 1.5 ליטר בירה בישיבה אחת לאדם השוקל כ-70 ק״ג. מעל לכך תיתכן השפעה שלילית על המאזן ההורמונלי, במיוחד טסטוסטרון @Tom
אם אני מבין נכון את השורה התחתונה רשמת ששתיה של מעל 1.5L של בירה בישיבה אחת עבור אדם השוקל כ-70Kg עלולה להשפיע לרעה על המאזן ההורמונלי, במיוחד על הטסטוסטרון של @Tom .
זה מעלה שתי שאלות מהותיות:

1. באיזה חברה/עסק/מקום עבודה שותים 1.5L בירה בישיבה? (מצ"ב קו"ח...)
  2. למה מאזן הטסטוסטרון שלי אמור לסבול מכל ציפלון השוקל כ-70Kg שמחליט לדפוק את הראש?

• פותח/ת השרשור
1.5L בירה על בחור של 70 ק"ג זה די מרשים. או שאני לא שתיתי הרבה זמן כבד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית