הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון AB או FBW - איזה מהם יתרום יותר לעלייה במסת השריר ובחוזק?

תשאל את עצמך למה נראה לך מה שנראה לך, ותן לנו סיבה והיגיון, לא רק הוראה מאלוקים. אני גם יכול להמציא מה שמתחשק לי.
כי עשיתי את זה וחוץ מדלקות וחוסר התאוששות לא ראיתי יותר מדי.
לא אכנס לזה אבל גם מבחינה פיזיולוגית שריר צריך מנוחה מסוימת (שהיא יותר מ-24 שעות)אחרי אימון קשה/כבד.
זה שאנשים עושים את זה, עדיין לא הופך את זה למוצדק או לנכון.
לא הייתי נותן למתאמן שלי תכנית שבה הוא עובד על אותו שריר בעצימות גבוהה יום אחרי יום, העלות גבוהה מהתועלת.
ולדעתי אם תשאל פה עוד מאמנים, הרוב המכריע לא יעשה דבר כזה עם מתאמנים שלהם.

כי עשיתי את זה וחוץ מדלקות וחוסר התאוששות לא ראיתי יותר מדי.
לא אכנס לזה אבל גם מבחינה פיזיולוגית שריר צריך מנוחה מסוימת (שהיא יותר מ-24 שעות)אחרי אימון קשה/כבד.
זה שאנשים עושים את זה, עדיין לא הופך את זה למוצדק או לנכון.
לא הייתי נותן למתאמן שלי תכנית שבה הוא עובד על אותו שריר בעצימות גבוהה יום אחרי יום, העלות גבוהה מהתועלת.
ולדעתי אם תשאל פה עוד מאמנים, הרוב המכריע לא יעשה דבר כזה עם מתאמנים שלהם.
איך אתה מסביר שהמאמנים הטובים בעולם, בתוכניות מפורסמות מאוד נתנו את זה?

למה תיתן למתאמן לבצע סקוואט כבד ליותר מסט אחד? הרי אחרי אותן סט הוא צריך 24 שעות מנוחה.

מה ההבדל בין 5 סטים סקוואט עם 150 ק"ג ל5 חזרות רציפות, לסט אחד של 5 חזרות כל יום עם 150 ק"ג?

זה שביצעת אימון ללא 24 שעות מנוחה בלי תוכנית טובה וקיבלת דלקות, לא מוכיח שהחוסר מנוחה היא הסיבה, זה כנראה התוכנית.

מה ההבדל בין 5 סטים סקוואט עם 150 ק"ג ל5 חזרות רציפות, לסט אחד של 5 חזרות כל יום עם 150 ק"ג?
אוקיי עכשיו הבנתי אותך, אתה בעצם מחלק אימון ל-2 ומבצע אותו ביומיים במקום ביום אחד.
אני חשבתי שאתה מבצע את אותו אימון יום אחרי יום (משמע 2 אימונים ביומיים).

אוקיי עכשיו הבנתי אותך, אתה בעצם מחלק אימון ל-2 ומבצע אותו ביומיים במקום ביום אחד.
אני חשבתי שאתה מבצע את אותו אימון יום אחרי יום (משמע 2 אימונים ביומיים).
גם 3 אימונים בשבוע זה תוכנית מפוצלת ל3 ימים.
טכנית אפשר לבנות תוכנית עם אימון פעם בשבוע, ואפשר כל יום, ברגע שמבינים את העקרונות של תוכניות, הכל אפשרי.

גם 3 אימונים בשבוע זה תוכנית מפוצלת ל3 ימים.
טכנית אפשר לבנות תוכנית עם אימון פעם בשבוע, ואפשר כל יום, ברגע שמבינים את העקרונות של תוכניות, הכל אפשרי.
נפח שבועי זה מה שחשוב מבחינתי, אני אוהב לחלק ל-3 אבל כמובן שאפשר גם לחלק ל-6 (אם יש הגיון כמובן)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית