הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נתניהו: "הנערים נחטפו על-ידי חמאס - ויהיו לכך השלכות חמורות"

חבר שקיבל צו 8 פעם שעברה אמר שהם קיבלו הוראה להיכנס לעזה 3 פעמים ואחרי כמה דקות אמרו להם לחזור לקו. הוא אמר שאלו היו הרגעים הכי חסרי אונים שלו בחיים. יש עכשיו גם שמועות על צווי 8 שוב, בעיקר יחידות מיוחדות/מובחרות.

• פותח/ת השרשור
מתי יבוא כבר מישהו שיחליף את הדגנרט הזה?

לך ספר לליכודניקים שחיים בסרט שביבי חזק נגד החמאס (ראינו בעמוד ענן) ושרק הוא יעצור את איראן, ושאשכרה מאמינים שבישראל יותר טוב מארה"ב ואירופה, וכל מי שחושב אחרת הוא סתם 0מולן שאוהב לקטר.

חבר שקיבל צו 8 פעם שעברה אמר שהם קיבלו הוראה להיכנס לעזה 3 פעמים ואחרי כמה דקות אמרו להם לחזור לקו. הוא אמר שאלו היו הרגעים הכי חסרי אונים שלו בחיים. יש עכשיו גם שמועות על צווי 8 שוב, בעיקר יחידות מיוחדות/מובחרות.
ברוך השם לא שולחים כלום ללוחמי המסייעת:stop-26:
ובכל מקרה..מעניין אם ערוץ 2 יעשו אולפן שטח באחד הישובים באיו"ש...

לך ספר לליכודניקים שחיים בסרט שביבי חזק נגד החמאס (ראינו בעמוד ענן) ושרק הוא יעצור את איראן, ושאשכרה מאמינים שבישראל יותר טוב מארה"ב ואירופה, וכל מי שחושב אחרת הוא סתם 0מולן שאוהב לקטר.

עזוב אני כבר מת לברוח מכאן, מצביעים פה לאנשים שדופקים אותם רק בגלל שהם ממפלגת ימין.
בתור שמאלני נמאס לי כבר מהאנשים כאן, כמעט כולם פה חושבים שכל השמאלנים הם נאצים שונאי ישראל.
שלא נדבר בכלל על כל הגזענות שיש כאן, "אתה גם אשכנזי לבן וגם שמאלני? צריך להשמיד אותך!" (ציטוט ממה שפעם רשמו לי בפייסבוק, 23 לייקים הוא קיבל).
אנשים פה קיבלו חינוך שכל העולם אנטישמי, ושרק ביבי יציל אותם כי הוא "איש כריזמטי", לכן המצב כאן אבוד.

נערך לאחרונה:

סתם מתעניין, למי הצבעת בבחירות האחרונות ומהי האוריאנטציה הפוליטית שלך?

בתור שמאלני נמאס לי כבר מהאנשים כאן, כמעט כולם פה חושבים שכל השמאלנים הם נאצים שונאי ישראל.
שלא נדבר בכלל על כל הגזענות שיש כאן, "אתה גם אשכנזי לבן וגם שמאלני? צריך להשמיד אותך!" (ציטוט ממה שפעם רשמו לי בפייסבוק, 23 לייקים הוא קיבל).

אני מקבל תגובות דומות, אבל יותר בסגנון של "אתה גם אשכנזי לבן וגם ימני? תחזור לגרמניה הנאצית!".
צריך להבין דבר אחר, כמו שהבעלים ההוא מהNBA אמר, ישנם יהודים לבנים ויהודים שחורים. אף אחד לא אוהב את השונה ודבר לא ישתנה. כור ההיתוך נכשל.

אני מקבל תגובות דומות, אבל יותר בסגנון של "אתה גם אשכנזי לבן וגם ימני? תחזור לגרמניה הנאצית!".
צריך להבין דבר אחר, כמו שהבעלים ההוא מהNBA אמר, ישנם יהודים לבנים ויהודים שחורים. אף אחד לא אוהב את השונה ודבר לא ישתנה. כור ההיתוך נכשל.

אני מזמין אותך לראות תגובות בפייסבוק על כתבות, תראה את החגיגות שיש שם על חשבון "ה0מולנים".
באמת שכבר בא לי להקיא מהשסע התרבותי שקיים פה, אי אפשר להחזיק פה דעה ששונה מדעת הרוב בלי שישפילו אותך ויקללו אותך.

כבר יצאו צווי מילואים 😃

אני מזמין אותך לראות תגובות בפייסבוק על כתבות, תראה את החגיגות שיש שם על חשבון "ה0מולנים".
באמת שכבר בא לי להקיא מהשסע התרבותי שקיים פה, אי אפשר להחזיק פה דעה ששונה מדעת הרוב בלי שישפילו אותך ויקללו אותך.

חוץ מאסי "ימני שומר אחי אנוכי" יש גם רוב גדול שתומך במפלגות מרכז-ימין או אפילו מרכז(ראה ערך ההצבעות ליאיר לפיד והעבודה) וגם חלק של מצביע "ימני" שאין לו שום בעיה עם השמאל בישראל, לרוב הציבור בישראל אין בעיה עם השמאל

הבעיה היא עם השמאל הקיצוני(כמו שיש התנגדות לימין הקיצוני) כמו אותו חכם שרשם פה:
http://www.mako.co.il/news-military/security/Article-49f24d8eb5e9641004.htm

מאיפה הוא מכיר את המציאות של נער ישיבה שיוצא מהישיבה באלון שבות ב19:00 בערב ומחכה לאוטובוס שעובר פעם בשעתיים, בדרך לעוד תחנה שבה יש עוד אוטובוס שעובר פעם בשעתיים? האם לקרוא לנער חטוף בן 16, שרצה להגיע לביתו בירושלים בפחות מ5 שעות "טיפש ומפגר שחי בחו"ל" לא יעורר הדים?

בקיצור, תמיד היה ותמיד יהיו התנגדויות(הרבה פחות עזות ממדינות אחרות אגב, כדוגמת ארה"ב) לא מבין מה ההתרגשות

נערך לאחרונה:
חוץ מאסי "ימני שומר אחי אנוכי" יש גם רוב גדול שתומך במפלגות מרכז-ימין או אפילו מרכז(ראה ערך ההצבעות ליאיר לפיד והעבודה) וגם חלק של מצביע "ימני" שאין לו שום בעיה עם השמאל בישראל, לרוב הציבור בישראל אין בעיה עם השמאל

הבעיה היא עם השמאל הקיצוני(כמו שיש התנגדות לימין הקיצוני) כמו אותו חכם שרשם פה:
http://www.mako.co.il/news-military/security/Article-49f24d8eb5e9641004.htm

מאיפה הוא מכיר את המציאות של נער ישיבה שיוצא מהישיבה באלון שבות ב19:00 בערב ומחכה לאוטובוס שעובר פעם בשעתיים, בדרך לעוד תחנה שבה יש עוד אוטובוס שעובר פעם בשעתיים? האם לקרוא לנער חטוף בן 16, שרצה להגיע לביתו בירושלים בפחות מ5 שעות "טיפש ומפגר שחי בחו"ל" לא יעורר הדים?

בקיצור, תמיד היה ותמיד יהיו התנגדויות(הרבה פחות עזות ממדינות אחרות אגב, כדוגמת ארה"ב) לא מבין מה ההתרגשות

אני מבין מה אתה אומר, הבעיה היא שלרוב אנשים מכללים את השמאל בכללי, ולא רק את השמאל הקיצוני.
אני בתור שמאלני צריך להסביר מיליון פעמים לאנשים שלא כל מי ששמאלני הוא שמאלני קיצוני. בדיוק כמו שאני לא מכליל את כל הימנים כימנים קיצוניים.
קיצוניים גם מימין וגם משמאל הם בדרך כלל אנשים צרי מוח שמייצגים לרעה את האידיאולוגיה שלהם.

אני מסכים איתך, זה די עצוב. רוב הימין הוא ילדים ש"שונאים ערבים" או פאנטים דתיים.

אני מבין מה אתה אומר, הבעיה היא שלרוב אנשים מכללים את השמאל בכללי, ולא רק את השמאל הקיצוני.
אני בתור שמאלני צריך להסביר מיליון פעמים לאנשים שלא כל מי ששמאלני הוא שמאלני קיצוני. בדיוק כמו שאני לא מכליל את כל הימנים כימנים קיצוניים.
קיצוניים גם מימין וגם משמאל הם בדרך כלל אנשים צרי מוח שמייצגים לרעה את האידיאולוגיה שלהם.
מה ההבדל בין שמאלני לבין שמאלני קיצוני?

מה ההבדל בין שמאלני לבין שמאלני קיצוני?

שמאלני- מאמין בפתרון שתי מדינות (חלק קטן במדינה דו-לאומית אבל במתכון שונה מאשר השמאל הקיצוני), מאמין בוויתור שטחים במקרה הצורך למען הסכם ארוך טווח, בדרך כלל חילוני שתומך בנישואים אזרחיים וחד מיניים, מאמין בשוויון זכויות, תומך בהפרדת דת מהמדינה, תומך בכלכלה סוציאליסטית.

שמאלני קיצוני- שמאלני שתומך בחרם על ישראל (BDS), שולל את צה"ל, לרוב תומך במדינה דו-לאומית, חושב שצריך להשיג הסכם ארוך טווח בכל מחיר (נאיביות), מתאפיין בפעולות קיצוניות נגד ישראל בשטחים ובחו"ל (חרם אקדימי, הפגנות נגד ישראל).
שמאל קיצוני זה פשוט הקצנה של כל מה שהשמאל דוגל בו.

אלו פחות או יותר ההבדלים.
ערב טוב.

נערך לאחרונה:

חבל שאתה מיעוט בשמאל ( שאני מכיר לפחות). בתור ימני שיודע שלרוב הימנים יש הרבה ללמוד מהשמאל ( ערכים של ליברליזם ושוויון שלוקים בחלק גדול של הימנים) אני יכול להגיד שהתופעה הזו ( ההכללה) חזקה לא פחות בשמאל מאשר בימין.

הבעיה בקשר למה שכתבת לגבי השמאל שאין לך שותף לשלום
והמקרה הזה זה דוגמא מצויינת לכך

• פותח/ת השרשור

.

אני לא מאמין בשלום עם הפלסטינים או עם סוריה בקונסטלציה הנוכחית, כך שאולי אתה יכול להגדיר אותי כימני, או פשוט כריאלי. אני ממש לא אוהב את השמאלנים ההזויים שממשיכים להאשים את ישראל שהמו"מ נכשל או ב-1001 שטויות.
מצד שני, אני חושב שביבי זה המכה ה-11. ושהכלכלה שהוא מריץ היא הרע מכל העולמות שבין רגולציה ושוק חופשי - השוק הוא כביכול חופשי, אבל בסופו של דבר מונופוליסטי.
בנימה האישית - ניסיתי להריץ מהלך להגר לאירופה (אין לי אזרחות), אבל הוא ירד מהפרק. אבל - הספרדים פותחים/בתהליך פתיחה של הדלת מחדש עם חוק האזרחות החדש שהם מעבירים למגורשים. ואת הרכבת הזאת אני לא מתכוון לפספס.
שישראל תישאר לחרדים, המתנחלים, ואנשים שאוהבים שעושים עליהם בוקאקי מהמקפצה ומספרים להם שזה חלב.

בא לך להקיא בגלל אנשים טיפשים? אתה חושב שאת אותם טיפשים לא תמצא באירופה ובארה"ב?

החייל שהביאו כאן סטטוס שלו הוא לא נראה לי שמאלני קיצוני ויש הגיון מסוים במה שהוא כותב.
העובדה שהם מחכים לאוטובוס פעם בשעתיים לא משנה, הם עלו לטרמפ באיזור שברובו עוין ליהודים וגרמו למדינה לשמה לקפוץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית