זה ברור,אני שואל אם זה הגיוני האם יש לאסיר שרצח אנשים את הפריבילגיה לבחור בין עוף שלם לחלקי עוף.בקטעים של הברחות לכלא אין הגיון.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה ברור,אני שואל אם זה הגיוני האם יש לאסיר שרצח אנשים את הפריבילגיה לבחור בין עוף שלם לחלקי עוף.בקטעים של הברחות לכלא אין הגיון.
לאזה ברור,אני שואל אם זה הגיוני האם יש לאסיר שרצח אנשים את הפריבילגיה לבחור בין עוף שלם לחלקי עוף.
אתה מדבר איתי על עוף או חצי עוף והאם זה הגיוני? כאילו נפתר הבעיות במדינה. תחשוב על זה שהם מקבלים יותר משכורת מחייל! מחבלים נמצאים בכנסת! אזרחי המדינה שמפגינים נגד קיום המדינה ביום העצמאות שלה ולא עושים להם כלום! בני דודינו לא צריכים לעשות שירות אזרחי (לא רוצה שיעשו צבאי) בעוד שאתה חובה עליך לעשות 3 שנים מלאות למדינה, בני דודינו נכנסים לאוניברסיטאות באפליה מתקנת ומקבלים מלגות מראשי האוניברסיטה השמאלנים בעוד שאתה תצטרך לקרוע את התחת שלך כמה פעמיים בשביל לקבל ציון מספק בפסיכומטרי, שדרך אגב הם עשו את זה בגיל 18 או 19 כשאתה בגיל הזה שכבת במארב 12 שעות בגבול מצריים.זה ברור,אני שואל אם זה הגיוני האם יש לאסיר שרצח אנשים את הפריבילגיה לבחור בין עוף שלם לחלקי עוף.
מה זה משנה? אז תתן לחבורה של הזויים לשחק לך במדינה? כשצריך להלחם נלחמים.לא מנסה לתקוף אותך אישית אבל אתה מגיב כמו ילד שאין לו מושג על ההשלכות הכלכליות,ביטחוניות וחברתיות.
מה זה לתקוף?אתה מבין שאנשים מתים?תכנס לפרופורציה זה לא משחק וריב עם ילד שאתה נותן לו כאפה.כל תקיפה זה סיכון חיילים,ובשביל מה?
ברגע שחס וחלילה קרוב משפחה שלך/חבר ייהרג במבצע מטומטם נראה אותך מגיב כמו גבר וישר אומר לתקוף במיוחד שזה לא מניב תוצאות חוץ ממוות מיותר.אני לא אכנס לדיון זו רק ההערה.
לא, אתה תהרוג 10 ראשים, ה10 הבאים יפחדו לקחת את המקום שלהם.לתת להם מה שהם רוצים זה לתת להם לנצח.
ואתה תצא מפסיד.. תהרוג 10 חלאות, יקומו עוד 10 אחרים והרסת בית חולים.
מה זה משנה? אז תתן לחבורה של הזויים לשחק לך במדינה? כשצריך להלחם נלחמים.
צה"ל כבר הרבה יכולת לרסק את חמאס בלי הרוגים (או כמעט בלי), רק שאנחנו כל פעם עוצרים בגלל הנהגה סמרטוטית.
לא, אתה תהרוג 10 ראשים, ה10 הבאים יפחדו לקחת את המקום שלהם.
שלא יהפכו אותם לאנשי על, כשנופל למפקד שלהם טון חנ"מ על הראש הם לא ירוצו להחליף אותו.
אספר לך משהו ה''עם הפלסטיני'' אין עם כזה דרך אגב בגלל זה כתבתי עם ראשי תיבותראינו מה קרה בעיראק, המורדים שם התעסקו עם הצבא החזק ביותר והמתקדם ביותר בעולם בלי שום טיפת פחד.
הרגו מנהיג אחד? החליף אותו מנהיג אחר. מורד אחד נהרג? בני משפחה שלו הצטרפו למורדים כדי לנקום את מותו.
ופה ארגוני הטרור מתעסקים עם הצבא העשירי בחוזקו בעולם, עם מודיעין מתקדם ביותר וכלי טיס בלתי מאוישים המתקדמים ביותר בעולם שטסים לך מסביב לבית, ובזמן הנכון אותו כלי טיס בלתי מאויש ירה טיל Hellfire שישטח לך את הצורה.
אתה מבין שכשאתה נולד וגדל בסביבה כמו שלהם, לא אכפת לך לצאת להרוג ולהרג? כשאתה חי בסביבה של "אין לי מה להפסיד גם אם אלחם" אז דברים פועלים אחרת ממה שהישראלי הממוצע היה חושב.
כמובן שאת הסביבה הזו הם יצרו לעצמם, אבל אתה צריך להיכנס לראש שלהם ולהבין מה הולך שם.
אנחנו לא מעצמה שפשוט אפשר להיכנס ולחסל חצי אוכלוסיה לא משנה כמה הצבא מסוגל לזה. תעשה את זה, והשייק חלבון מי גבינה היחיד שיהיה לך זה שתטחן גבינות בבלנדר עם חלב.אספר לך משהו ה''עם הפלסטיני'' אין עם כזה דרך אגב בגלל זה כתבתי עם ראשי תיבות
הוא עם מאוד פחדן הם לא הג'יאדיסטים בעיראק או בסוריה ובכל מקרה עם טרור אתה אמור להילחם גם אם זה אומר למחוק חצי מהאוכלוסיה של המדינה שאתה נלחם בה.. או חצי מהאירגון טרור והתומכים שלו
אתה לא יודע מה אתה מדבר...ראינו מה קרה בעיראק, המורדים שם התעסקו עם הצבא החזק ביותר והמתקדם ביותר בעולם בלי שום טיפת פחד.
הרגו מנהיג אחד? החליף אותו מנהיג אחר. מורד אחד נהרג? בני משפחה שלו הצטרפו למורדים כדי לנקום את מותו.
ופה ארגוני הטרור מתעסקים עם הצבא העשירי בחוזקו בעולם, עם מודיעין מתקדם ביותר וכלי טיס בלתי מאוישים המתקדמים ביותר בעולם שטסים לך מסביב לבית, ובזמן הנכון אותו כלי טיס בלתי מאויש ירה טיל Hellfire שישטח לך את הצורה.
אתה מבין שכשאתה נולד וגדל בסביבה כמו שלהם, לא אכפת לך לצאת להרוג ולהרג? כשאתה חי בסביבה של "אין לי מה להפסיד גם אם אלחם" אז דברים פועלים אחרת ממה שהישראלי הממוצע היה חושב.
כמובן שאת הסביבה הזו הם יצרו לעצמם, אבל אתה צריך להיכנס לראש שלהם ולהבין מה הולך שם.
מעולהאת מי תהרוג ומה?אנחנו לא נלחמים בצבא של מדינה.
אי אפשר להיכנס לעזה רגלית בלי לאבד הרבה חיים.
אם הרעיון שלך הוא תקיפה אווירית אז האוכלוסייה האזרחית תפגע שם.
תמיד יבואו עוד מחבלים אתה חושב שאם תהרוג מחבל אז הבנים שלו או האחים שלו יקבלו את זה או יעשו הכל בשביל לפגוע בישראל בחזרה?
ונכון ההנהגה סמרטוטית. דחוף להוריד את התנאים של המחבלים בכלא למינימום שצריך בשביל לחיות.
@Bariah
מעולה
פחות טרוריסטים פוטנציאלים
אנחנו מעצמה אזורית... יחסית למדינות אויב ולאירגוני טרור שיש פה זה אפשריאנחנו לא מעצמה שפשוט אפשר להיכנס ולחסל חצי אוכלוסיה לא משנה כמה הצבא מסוגל לזה. תעשה את זה, והשייק חלבון מי גבינה היחיד שיהיה לך זה שתטחן גבינות בבלנדר עם חלב.
ברגע שנפגע באזרחים במכוון ובעיקר בילדים זקנים או חולים, נהיה יותר גרועים מהם ולא תהיה לנו זכות להיות פה.מעולה
פחות טרוריסטים פוטנציאלים
הבעיה היא שיום יבוא והילד הזה ירים עלינו נשק..נראה אותך מרים נשק על ילד קטן יא ליצן,עלאק רוצח פוטנציאלי.
אשמח לטבוח בילדים שהעתיד שלהם זה לעסוק בטרור .. לך תדע אולי יבוא היום שהם יהרגו את ילדיי או את ילדיךנראה אותך מרים נשק על ילד קטן יא ליצן,עלאק רוצח פוטנציאלי.
נראה אותך מרים נשק על ילד קטן יא ליצן,עלאק רוצח פוטנציאלי.
אתה לא יודע מה אתה מדבר...
בעמוד ענן המחבלים מחמאס וגא"פ לא יצאו מהמחילות שלהם לרגע מרוב פחד וזה היה בלי מבצע קרקעי.
שני הארגונים במוצהר מכוונים להשמיד את מדינת ישראל וכמו שאתה רואה, מאז עמוד ענן לא מעיזים להרים את הראש.
אל קעידה קיבלו מכות קשות בעיראק ואפגניסטן וממש לא "התמודדו" עם צבא ארה"ב.
צא מהסרט שהאיסלם הקיצוני מנסה למכור לך, הם מפחדים מהמוות בדיוק כמו כל אחד אחר.
החיילים הזוטרים השטופי מוח שלהם אולי פחות, אבל הראשים שלהם לא (נסראללה לדוגמה, חי במערה מאז 2006).
הסביבה שבהם הם גדלים יותר טובה מהסביבה בה גדלים ילדים ברוב מדינות ערב.
ואיך הגעת לזה שצה"ל הוא הצבא מספר 10 בעולם? מי ספר? 😳
הבעיה היא שיום יבוא והילד הזה ירים עלינו נשק..
אשמח לטבוח בילדים שהעתיד שלהם זה לעסוק בטרור .. לך תדע אולי יבוא היום שהם יהרגו את ילדיי או את ילדיך
אני אשמח לעשות את זה
מחוץ מקרה לא יצא מהילד כלום והוא רק תופס מקום בעולם אה ואם יצא ממנו משהו זה מחבל אז עדיף כבר שירו בו
בגלל שילד פלסטיני לא אפגע אני אמור לחטוף טילים ? נפל לי טיל 30 מטר מהבית בעופרת יצוקה אם ילד ישראלי לא יכול לחיות בשקט אז גם ילד פלסטיני לא ישן בלילה !תקראו שוב מה הוא ציטט ומה אני עניתי.
אם להפציץ את עזה מהאוויר, בתקווה שילד שבעתיד יהיה ימות נראה לכם לגיטימי,אז אין לי מה להמשיך בדיון.