הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

נתניהו: "הנערים נחטפו על-ידי חמאס - ויהיו לכך השלכות חמורות"

השם יקום דמם.

אנחנו נמצאים במדינה בדיחה, הרי כולנו יודעים שהרוצים הללו הולכים לקבל בכלא בית מלון, משכורת ותואר, ומי יודע, תוך כמה שנים הם משוחררים כמחווה ל"שלום".

"עד-מתיי, רשעים יעלוזו"

אין לי שום דעה בנושאי דת, לא מתמייר לדעת משהוא בנושא ואין לי שום נטייה לאף צד, אבל

איך אפשר להישאר דתי אחרי יותר מ60 שנה שרק צדים אותנו?

אין לי שום דעה בנושאי דת, לא מתמייר לדעת משהוא בנושא ואין לי שום נטייה לאף צד, אבל

איך אפשר להישאר דתי אחרי יותר מ60 שנה שרק צדים אותנו?
מה הקשר בין דת לטרור אכזרי?

זה לא רק 60 שנה, זה אלפי שנים.

לא רוצחים אותנו כי אנחנו דתיים, או חילוניים. רוצחים אותנו כי אנחנו יהודים.

ככל שאני מתבגר אני מתחיל לחשוד שצדק ומוסר הם פרי המצאתם של האנושות בלבד

בוא נקווה שיעמידו את זעבי בפני בית משפט עליון באשמת טרור,בגידה ועזרה לרצח. אני ימני ליברל- אך אני מאמין שיש "גבולות" שיש לשמור למען בטחון בסיסי במדינה שמוקפת אויבים. ולמרות שיש אמת באימרה
They who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
במקרה שלנו המחסום נמחק- חבר כנסת אמור לייצג את מדינת ישראל ולא את הרשות הפלסטינית. ואני עדיין בקושי מאמין שקריאה "גזען" אמורה לבטל את הערך לחיי אדם הן יהודי או ערבי.
רק פייגלין יציל את ישראל והמהות של המדינה שלנו- שהיא מדינה יהודית דמוקרטית.
כלומר מי ששם ספק במדינה היהודית- צריך לעשות הכל כדי שהוא יעזוב(בטוב ועם לא אז בפחות טוב).
אם נשים בסימן שאלה - את המהות שלנו במדינה הזאת- לא יעזרו שום גבולות. אנחנו פה כדי להישאר ולצערי אפילו חברי הכנסת מטילים בזה ספק.
ערבים שחיים בישראל צריכים לקבל זכויות אדם בסיסיות, אך לא את הפריבלגיות שיש לאזרח(בטון רציני): בטחון,תשתיות,חינוך וכו.
שזה בערך כל מה שאין לערבים.. וככה צריך להיות כיוון שזאת מדינת ישראל (שהרוב בה יהודי ורק אז דמוקרטי).
הליכוד תהיה חזקה רק כאשר פייגלין יעלה לכנסת- יתן לערבים זכויות אדם בסיסיות, יגן על המהות היהודית שלנו ויפריד אותנו מאותם אנשים שרוצים "מהות משלהם" כמו מדינה פלסטינית,שטחים לערבים וחופש לטרור.
ועדיין הוא תומך בצבא מקצועי, לגליזציה, הפרדה בין חינוך לדת ועוד הרבה עמדות ליברליות השונות בגישה האמיצה שלו משל שאר הפוליטיקאים בעלי "מחצית" עמדה לגבי כל נושא. מנהיג צריך להנהיג(עם עובדות,תוכנית פעולה,הקרבה אישית וקריזמה פנימית)- ולא להגרר מאחורי העם כמו שעושה ביבי (מחכה לתגובה בינלאומית ואז ללחץ פנימי מחברי הכנסת, ממש כמו ילד הססן). זאת רק דעתי האישית, ואני מבין שלמטבע יש הרבה צדדים- אך אני בן תמותה רגיל מסתכל על התמונה מצד הישראלי החילוני, שמבין שלא הכל מושלם ולא יהיה אבל צריך גבולות. והגבול הראשון הוא בעמדה שהר הבית הוא "גם שלהם".

האבסורד הוא שהמדינה עם הצבא הכי חזק באיזור, ממשיכה לנהל מו"מ ולהתעסק בקקה עם ארגוני טרור הזויים שיכולה למחוק ביום.
רק בישראל זה קורה ולא נראה באופק שתקום ממשלה שתבהיר שרקטה אחת לשטח ישראל היא הכרזת מלחמה וככזו יתייחסו אליה.

עמותת הדיונות הבלסטיניות מפרסמת הודעה :
אנו דורשים ותובעים מאדון ביבי ומשר הביטחון להפסיק להפציץ אותנו !
אנחנו לא ירינו אף קאסם או מרגמה, ולא שלחנו אף מרצח לישראל.
אנו הדיונות [ והמבנים הריקים ] חפים מפשע, ואם מצב זה ימשיך וביבי יתקוף אותנו שוב, נשקול
להשמיע קולינו באו"מ, וגרוע מזה נפנה לבג"צ ולבצלם.

בכבוד רב :
עמותת הדיונות הבלסטיניות גזרת עזה.

53b2672cbd33a.jpg

וכל מילה נוספת מיותרת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית