הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שביתה במכס

SmokingSnake

משתמש משקיע
4,129
2,234
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,301
4,129
2,234
נודע לי היום שהתחילה שביתה במכס(לא ראיתי בערוצי חדשות אלא מחבר עמיל מכס)
פעם דואר ישראל פעם המכס פעם הנמל, נראה שכל חודש ששולחים משהו לארץ צריך להתפלל שהוא יגיע בזמן.

עם כל הכבוד לחוקים קיבוציים וזכות ההתארגנות וההתאגדות(בין היתר= שביתה), מי שאוכל חרא זה האזרחים וכמובן המשק הישראלי שכל חודש וחצי חוטף ברקס של סחורות לייצוא/ייבוא.
הגיע הזמן שגופים מדיניים יופרטו או לחילופין יעבדו במסגרת של גוף חרום(אין דבר כזה שביתה וסגרנו כמו שבמשטרה אין שביתה וסגרנו) אחרת הסוף לא נראה בקצה

אם ייתקעו לכם חבילות כמה ימים יותר, תבינו למה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
נסביר רק מה היה פה השנה:
שביתה של המכס מהיום בצל איומי השביתה(כבר שבועיים מאיימים)
לפני חודשיים בערך שביתה של הדואר
לפני כחצי שנה שביתה בנמל ועוד אחת לפני פחות משנה
לפני שנה וחודש שביתה במכס

ואין לי כח להמשיך מעבר לשנה...

לא מבין מה עושים להם שם שכל שני וחמישי יש שביתה ולמה המדינה לא מטפלת בזה אחת ולתמיד. יש מישהו שיכול לשפוך קצת אור על כל הנושא?

• פותח/ת השרשור
לא מבין מה עושים להם שם שכל שני וחמישי יש שביתה ולמה המדינה לא מטפלת בזה אחת ולתמיד. יש מישהו שיכול לשפוך קצת אור על כל הנושא?
http://www.themarker.com/career/1.2347557

לפי מה שהבנתי בפועל השביתה במכס התחילה רק היום או אתמול בלילה, עד עכשיו היו "שיבושים"

עכשיו אני כבר מחכה להזמנה , ועוד הזמנה שהזמנתי עם חברים לפני שבועיים עוד לא הגיע .. מתסכל הדברים האלה

תירגעו עכשיו בטוח לא ייקחו ממכם "מכס" 🤣

יש לי מלא מוצרים שצריכים להגיע מחו״ל 😭

כולל חלבון ושעון 😭

הזמנתי לפני איזה חודש וחצי, הבנתי שהיה במכס בגלל עיכובים אחרי השביתה בדואר, עכשיו זה....אני כבר מתחיל ברצינות לחשוב לקנות מהארץ 🤦‍♂️

זה אומר שאני לא אראה את הרצועות של אוברקיל עד המילואים אה?
סעמק..

מחכה לשתי חבילות אחת הזמנתי מלפני חודש וחצי ובדרך כלל אני מקבל ממש מהר . די מעצבן.

די נו לא נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 😭 לא מספיק החבילה שלי מתעכבת וכבר עבר 36 יום ואולי היא הגיע לארץ עכשיו יש שביתה אז עוד כמה ימים למה ? :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית