הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

בעיה בהזמנת חגורה מחול

• פותח/ת השרשור Nikita
  • פורסם בתאריך
גם לי הייתה בעיה עם ההזמנה מאינזר מאותה סיבה (AVS)
בסוף הזמנתי חגורת פרונג של Best Belts
עד עכשיו מאוד נהנתי מהשירות לקוחות שלהם, אבל ההזמנה שלי מתעקבת ככול הנראה בגלל שהמכס בשביתה....

• פותח/ת השרשור
הנה גם עם האשראי של אחותי יש את אותה הבעיה !!! למה לעזאזל כזה קשה להשיג חגורה ?!!?!??!
אם אצעד לחנות של אינזר עם ערימה של מזומנים בידיים שלי הם יתחילו לחמוק לי דרך החלונות רק כדי שלא תתבצע איזו עסקה !!!
🤬😣🤬 יששששש !!!!!!! עבד! העסקה בבית הכאב דרך פייפאל עבדה סוף סוף! כבר לא עשה לי את השגיעה של אתמול שהכרטיס לא טוב!
הזמנתי חגורת לבר 10 L בצבע שיביאו לי (כנראה שחור).

יש לי לבר ולא רואה סיבה להרתע ממנה, נוחה בטירוף. XL יהיה ענק, לכמה חברים יש M ובשיא המאסה מגיעים אולי לחור באמצע (על איזה 100 קילו)
מחזק את המפצל, יש לי למשל L וב-110 קילו היא מתאימה בדיוק(1 פרונג).
הנה גם עם האשראי של אחותי יש את אותה הבעיה !!! למה לעזאזל כזה קשה להשיג חגורה ?!!?!??!
אם אצעד לחנות של אינזר עם ערימה של מזומנים בידיים שלי הם יתחילו לחמוק לי דרך החלונות רק כדי שלא תתבצע איזו עסקה !!!
🤬😣🤬 יששששש !!!!!!! עבד! העסקה בבית הכאב דרך פייפאל עבדה סוף סוף! כבר לא עשה לי את השגיעה של אתמול שהכרטיס לא טוב!
הזמנתי חגורת לבר 10 L בצבע שיביאו לי (כנראה שחור).
ב-HOP הן באות רק בשחור, אין מבחר צבעים שם.
תתחדש!

מחזק את המפצל, יש לי למשל L וב-110 קילו היא מתאימה בדיוק(1 פרונג).
ב-HOP הן באות רק בשחור, אין מבחר צבעים שם.
תתחדש!
ניתן להזמין בצבע, אבל רק בתנאי שאתה שולח להם אימייל מראש ואומר שאתה רוצה חגורה בצבע X.
בד''כ גם המשלוח יקח יותר זמן בגלל שצריך להכין את החגורה...

ניתן להזמין בצבע, אבל רק בתנאי שאתה שולח להם אימייל מראש ואומר שאתה רוצה חגורה בצבע X.
בד''כ גם המשלוח יקח יותר זמן בגלל שצריך להכין את החגורה...
בבית הכאב יש גם אפשרות לצבע?
לא ידעתי.
הם כנראה מזמינים דרך אינזר פשוט, שלהם כבר לוקח זמן התהליך של היצור בצבע מסויים.

• פותח/ת השרשור
עזבו אתכם הצבע, אני אותותו בארבע פלטות סטים צריך תחגורה הזאת בדחיפות !! אבל באמת קצת חבל הרויאל בלו נראת פצצה
בבית הכאב יש גם אפשרות לצבע?
לא ידעתי.
הם כנראה מזמינים דרך אינזר פשוט, שלהם כבר לוקח זמן התהליך של היצור בצבע מסויים.
זה מה שקראתי פה באחד הת'רדים שהם פשוט מזמינים את זה מאינזר ואז גם לא עשית כלום מבחינת זמן המשלוח..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית