עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מחזק את המפצל, יש לי למשל L וב-110 קילו היא מתאימה בדיוק(1 פרונג).יש לי לבר ולא רואה סיבה להרתע ממנה, נוחה בטירוף. XL יהיה ענק, לכמה חברים יש M ובשיא המאסה מגיעים אולי לחור באמצע (על איזה 100 קילו)
ב-HOP הן באות רק בשחור, אין מבחר צבעים שם.הנה גם עם האשראי של אחותי יש את אותה הבעיה !!! למה לעזאזל כזה קשה להשיג חגורה ?!!?!??!
אם אצעד לחנות של אינזר עם ערימה של מזומנים בידיים שלי הם יתחילו לחמוק לי דרך החלונות רק כדי שלא תתבצע איזו עסקה !!!
🤬😣🤬 יששששש !!!!!!! עבד! העסקה בבית הכאב דרך פייפאל עבדה סוף סוף! כבר לא עשה לי את השגיעה של אתמול שהכרטיס לא טוב!
הזמנתי חגורת לבר 10 L בצבע שיביאו לי (כנראה שחור).
ניתן להזמין בצבע, אבל רק בתנאי שאתה שולח להם אימייל מראש ואומר שאתה רוצה חגורה בצבע X.מחזק את המפצל, יש לי למשל L וב-110 קילו היא מתאימה בדיוק(1 פרונג).
ב-HOP הן באות רק בשחור, אין מבחר צבעים שם.
תתחדש!
בבית הכאב יש גם אפשרות לצבע?ניתן להזמין בצבע, אבל רק בתנאי שאתה שולח להם אימייל מראש ואומר שאתה רוצה חגורה בצבע X.
בד''כ גם המשלוח יקח יותר זמן בגלל שצריך להכין את החגורה...
זה מה שקראתי פה באחד הת'רדים שהם פשוט מזמינים את זה מאינזר ואז גם לא עשית כלום מבחינת זמן המשלוח..בבית הכאב יש גם אפשרות לצבע?
לא ידעתי.
הם כנראה מזמינים דרך אינזר פשוט, שלהם כבר לוקח זמן התהליך של היצור בצבע מסויים.