הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון בזמן חיטוב

taltali

משתמש מתחיל
18
1
נק' מוניטין:
1
18
1
היי

אני בחורה בת 25, גובה 1.60, משקל 51.. כרגע בתקופת חיטוב

משתמשת ב-
lipo6 hers
CLA

כמובן בשילוב עם אירובי ותזונה נכונה

שאלה לגבי אבקת חלבון- האם אבקת חלבון של dymatize
elite, whey protien isolate
בטעם שוקולד 😃

מתאימה לתקופת חיטוב? או שעדיף אבקה אחרת שמכילה פחות פחמימות, שומן וסוכר??

קבצים מצורפים

• תמונה%201.JPG
    תמונה%201.JPG
    KB 63.4 · צפיות: 207
  • תמונה%202.JPG
    תמונה%202.JPG
    KB 90.1 · צפיות: 194
  • פותח/ת השרשור
oz תראה את אלין... משקל 46 גובה 1.55

הנקודה שאני מנסה להבהיר היא שהשאיפה שלי הגיונית לגמרי... אחוז שומן נמוך בטווח גבהים של 1.50-1.60 הגיוני למשקל מתחת ל50
אני הצעתי לך לעשות מה שאמרתי חח לעלות במשקל לצבור מסת שריר ולחטב זה יראה עלייך ממש טוב מאשר להיראות כמו דיקט 😃

עליתי כבר במסת שריר וגם בשומן על הדרך.. אני בחורה עם מבנה גוף קטן ולא גבוהה.. נשאר עכשיו לחטב

oz תראה את אלין... משקל 46 גובה 1.55

הנקודה שאני מנסה להבהיר היא שהשאיפה שלי הגיונית לגמרי... אחוז שומן נמוך בטווח גבהים של 1.50-1.60 הגיוני למשקל מתחת ל50

עליתי כבר במסת שריר וגם בשומן על הדרך.. אני בחורה עם מבנה גוף קטן ולא גבוהה.. נשאר עכשיו לחטב
טוב אם בחרת בחיטוב זה בסדר אני מקווה שמשקל זה לא מה שמעניין אותך אלא אחוז שומן תגיעי למטרתך באחוז שומן שאת רוצה וצאי למסה זה יועיל לך יותר לדעתי

VELI
אני רוצה להגיע ל47
ה- CLA די טוב (מנסיון).
חלק מהאנשים יגידו לך שזה לא עוזר כשהם אפילו לא ניסו את זה וחושבים שזה לא עוזר.
Lipo6 יעזור בשריפת שומנים, מה שהבן אדם מעליה שכח זה שהמינון הוא כפול ממה שהוא כותב כי על האריזה רשום לקחת 2 כדורים ביום.
ב- 2 כדורים יש לך מינון מספקת של המרכיבים.

השילוב של שניהם יוריד אותך ל- 47.
בכל זאת, אני עדיין לא ממליץ לך לרדת במשקל, את רק 51 ק"ג.

ה- CLA די טוב (מנסיון).
חלק מהאנשים יגידו לך שזה לא עוזר כשהם אפילו לא ניסו את זה וחושבים שזה לא עוזר.
Lipo6 יעזור בשריפת שומנים, מה שהבן אדם מעליה שכח זה שהמינון הוא כפול ממה שהוא כותב כי על האריזה רשום לקחת 2 כדורים ביום.
ב- 2 כדורים יש לך מינון מספקת של המרכיבים.

השילוב של שניהם יוריד אותך ל- 47.
בכל זאת, אני עדיין לא ממליץ לך לרדת במשקל, את רק 51 ק"ג.
שטויות במיץ איפה הוכחות מדעיות שCLA טוב ..
ליפו נו באמת זה בדיחה אחי .. אפשר לקחת הכל בנפרד במקום לבזבז המון כסף על זה

יוהימבין זה לאחוזי שומן נמוכים ככה שזה לא ממש אפקטיבי לאחוז שומן גבוה .. זה גם משחק עם האינסולין

קפאין ? גם בדיחה אפשר לקנות ב3 דולר ...

cla עלה לי 9 דולר
והליפו 24 דולר...

אז זו גם לא כזו השקעה גדולה כדי לנסות...
את פשוט מתווכחת עם הוכחות וזה מה שחבל יש תכשיר של מדבקה שעולה 20 שקל מבטיחים לי שזה ירזה אותי כדאי לי לנסות ..? נו באמת ..

ליפו 6 סתם יקר אין שם הרבה יוהימבין בכמות מספקת כל זה פשוט שווה לתחת בכמויות כאלו

תבני תפריט תתאמני כמו שצריך ותשקיעי את כספך במולטי ויטמין ובאבקת חלבון למרות שאת לא צריכה לדעתי אבקה את לא במשקל שצריך .. לא נראלי כל כך בעיה לאכול 200 גרם חזה עוף וקופסאת קוטג' כדי להגיע לכמות החלבון שאת דרושה לו

DYMATIZE מעולה, לחיטוב = ISO.
ממליץ
אפשר גם לקנות את העלית ולחסוך 100 שקל, ההבדל של גרם פחמימה לא ישנה לך כלום.
ליפו 6 לא באמת עוזר, זה שילוב עם יהומבין וקפאין וויטמינים. קלן לעומת זאת הרבה יותר אפקטיבי אבל אני לא רואה סיבה שתמשיכי חיטוב עכשיו, את שוקלת מספיק אבל אלה כבר שיקולים שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית