ייעוץ התייעצות בקשר לאפדרין ווניסטרול

• פותח/ת השרשור avivss
  • פורסם בתאריך

avivss

משתמש מתחיל
55
0
נק' מוניטין:
0
55
0
:)שלום חברה התחלתי לראשונה לקחת אפדרין של ארסן(איך החברה הבנתי שהיא טובה?)חצי כדור בבוקר של 50 מ"ג האם זה אפקטיבי שאני לוקח את האפדרין לא לפני האימון?ולמה אני לא מרגיש שום תפעות לוואי?כי הבנתי שאם אני אקח לפני אימון אני לא אשן טוב בלילה...ושנית איך הוניסטרול של בלקן בטבליות?
תודה מראש:193ek:

איך האפדרין הגיע בתפזורת בשקית או משהו כזה או בתוך הקופסה המקורית שלו (הברזל פלסטיק הזה שלוחצים ואז יוצא הכדור בדומה לאקמול)

:)שלום חברה התחלתי לראשונה לקחת אפדרין של ארסן(איך החברה הבנתי שהיא טובה?)חצי כדור בבוקר של 50 מ"ג האם זה אפקטיבי שאני לוקח את האפדרין לא לפני האימון?ולמה אני לא מרגיש שום תפעות לוואי?כי הבנתי שאם אני אקח לפני אימון אני לא אשן טוב בלילה...ושנית איך הוניסטרול של בלקן בטבליות?
תודה מראש:193ek:

חביבי צר לי לבשר לך נדפקת עם זיופים

למה זיופים?

אני לא בטוח, לגבי הארסן, אין ייצור של ארסן, אך זה לא אומר שלא נשארו לאנשים סטוקים של ארסן.

וינסטרול - בלקן, ממליץ לך ללכת על וינסטרול תוצרת תאילנד מחברות: SB LABS, BRITISH DISPENSARY AND BODY RESEARCH.

לי בכל זאת אין נסיון עם בלקן, אבל תגובות בפורומים לא מעודדים.

למה זיופים?

אני לא בטוח, לגבי הארסן, אין ייצור של ארסן, אך זה לא אומר שלא נשארו לאנשים סטוקים של ארסן.

וינסטרול - בלקן, ממליץ לך ללכת על וינסטרול תוצרת תאילנד מחברות: SB LABS, BRITISH DISPENSARY AND BODY RESEARCH.

לי בכל זאת אין נסיון עם בלקן, אבל תגובות בפורומים לא מעודדים.

לא אמרתי שאין ארסן,עניתי לבחור שהוא אמר שהוא לקח 50 מ"ג ארסן ולא הרגיש כלום.
וזאת פעם ראשונה שלו..

• פותח/ת השרשור
קיבלתי אותו בתוך הקופסא המקורית שלו כמו שמשה תיאר כמו אקמול שלוחצים ויוצא טבליות עגולות לבנות קצת יותר גדולות מסוכרזית חפיסה של 20 כדורים.וכנראה לא הבנתם אותי נכון. יותר נכון "אנאבר" לא הבין אותי נכון פעם ראשונה אני משתמש באפדרין!ולא מרגיש שום תופעות אני לוקח חצי כדור של 50 מ"ג ביום לא כדור.ולא קיבלתי את תשובתכם אם זה בסדר שאני לא לוקח אותו לפני אימון...אלא בבוקר.תודה

נערך לאחרונה:
זה בסדר זה לא משנה, כנראה שאין לך זיוף, איפה שלוחצים רשום באדום Arsan?
בכל מקרה נסה לא לקחת את זה יחד עם אוכל ונסה לקחת את זה 40 דקות לפני אימון תראה איך אתה מרגיש אז.

הבן אדם אומר שהוא לוקח אפדרין בבוקר - לפי דעתי אין לכך שום השפעה או חשיבות, אלא אם תיקח לפני אימון ובתוספת קפאין ביחס של 1:10 לטובת הקפאין.

בנוסף מה אתה קופץ לוינסטרול ?? הידעת שוינסטרול הוא אחד החומרים היותר רעילים לכבד כאשר נלקח בטבליות ??

• פותח/ת השרשור
משה כן רשום EPDRIN ARSN באדום.ולאדון BACK-MAN אני לא בדיוק "קופץ" לוינסטרול הלוואי על כל פעם שלקחתי וינסטרול יהיה לך שקל חחחח(לצערי)סה"כ ניסתי אפדרין פעם ראשונה במהלך כל ה-4 שנים שאני "משתמש" בחומרים ואני לא מרגיש כל השפעה או תופעת לוואי יכול להיות שאני צריך לקחת כדור שלם?וכן מודע לצערי לכל התופעות לוואי של הוינסטרול...

חחחח יופי אז מה אתה מצפה, לוקחים קפיאין עם אפדרין ביחס של 1:10 לטובת הקפיאין, לדוגמא טבלייה של קפיאין (הכי מומלץ, וגם מרגישים את האפקט הכי חזק) של 200מ"ג יחד עם 25 מ"ג ארסן.
200 מ"ג טבלייה של קפיאין לחילופין יכולה להיות 2-3 כפות גדושות של קפה שחור או כ-3 כוסות אספרסו או משהו כמו 4-5 כפיות של נס קפה.

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה המהירה אבל אתה לא מצפה ממני לבלוע 3כפות של קפה שחור חחח מה אתה אומר בקשר לזה שאני לוקח אותו בבוקר ולא לפני אימון?והאם המינון של 25 מ"ג מספיק לי?
אגב הנתונים שלי:
1.75
77 ק"ג
10%
יש תמונות באלבום...(-:

אתה יכול לקחת בבוקר שעה לפני האוכל אם תקח אפדרין ואז תאכל אתה מבטל את ההשפעות של החומר כי אנסולין מדכא את ההשפעה של האפדרין במידה מסויימת לגבי ווינסטרול חרא של סטרואיד אני לא מבין למה מישהו ירצה לקחת וינסטרול כשיש אלטרנטיבות הרבה יותר טובות. לגבי בלקן ממממ דיעות מאוד מאוד חלוקות הייתי הולך על משהו אחר

למה וינסטרול חרא של סטרואיד?

תלוי לאיזה מטרה, אני לקחתי אותו בזריקות - של DESMA הרפואי, הדבר היחידי שמאוד עצבן אותי זו העייפות.
חוצמזה הוא נתן לי מראה מאוד חטוב, שהייתי עושה תרגילים כמו חתירה בעמידה. השרירים היו מאוד בולטים.

אתה יכול לקחת בבוקר שעה לפני האוכל אם תקח אפדרין ואז תאכל אתה מבטל את ההשפעות של החומר כי אנסולין מדכא את ההשפעה של האפדרין במידה מסויימת לגבי ווינסטרול חרא של סטרואיד אני לא מבין למה מישהו ירצה לקחת וינסטרול כשיש אלטרנטיבות הרבה יותר טובות. לגבי בלקן ממממ דיעות מאוד מאוד חלוקות הייתי הולך על משהו אחר
איפה ראית שאינסולין מפריע לאפדרין? אינסולין מפריע ליהומבין זה כן לאפדרין לא ראיתי שום עדויות לכך.

לא הכוונה הייתה היא שאינסולין מפריע לתהליך הליפולזה וניוד השומן (המטרה של לקיחת אפדרין היא הגברת ניוד השומן והעברה של חומצות שומן חופשיות למחזור הדם) ואוכל יחד עם אפדרין תתקבל תגובה מנוגדת ומה שתקבל זה את תחושת המרץ של אפדרין נותן אבל לא את יכולות ניוד השומן שלו אבל אתה מכיר את החומר טוב יותר ממני אולי אני לא מדייק תקן אותי עם אני טועה אחי

לא הכוונה הייתה היא שאינסולין מפריע לתהליך הליפולזה וניוד השומן (המטרה של לקיחת אפדרין היא הגברת ניוד השומן והעברה של חומצות שומן חופשיות למחזור הדם) ואוכל יחד עם אפדרין תתקבל תגובה מנוגדת ומה שתקבל זה את תחושת המרץ של אפדרין נותן אבל לא את יכולות ניוד השומן שלו אבל אתה מכיר את החומר טוב יותר ממני אולי אני לא מדייק תקן אותי עם אני טועה אחי
עדיין זה לא אומר שעקב שיחרור של אינסולין לא יהיה שימוש בחומצות שומן חופשיות, גם אינסולין יורד בעת פעילות גופנית זה משהו שצריך להתחשב בו גם.
אני עד היום לא ראיתי שום עדויות לבעיה בין אינסולין לאפדרין וגם המחקרים שבוצעו היו עם מנות שהמשתתפים לקחו בבוקר יחד עם האוכל וכך הלאה.
בכל מקרה זה ממש להתעסק בקקה, אפילו יהומבין נתן לשחקני כדורגל במחקר מסויים והם איבדו 2% שומן ב21 ימים והם לא הקפידו בכלל על הקטע עם האינסולין, דעתי היא פשוט לקחת, עוד 100 גרם פחות 100 גרם זה בולשיט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית