הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מידע איך יודעים מה נחשב : הזרקה לשריר , ומה תת עורית ?

• פותח/ת השרשור Asi
  • פורסם בתאריך

Asi

משתמש קבוע
1,441
884
נק' מוניטין:
2,355
1,441
884
אהלן חברים ,
אני צריך שתעשו לי קצת סדר בראש בנוגע ל-
"הזרקה לשריר"
"הזרקה תת עורית"

איך אני יודע להבדיל מה לשריר ומה עורית ? ( ואם אפשר לדעת איפה מזריקים מה - הכוונה לאיזה מקומות בגוף )
כי לא מצאתי סירטון או מאמר שאומר בידיוק מה זה שריר ומה זה עורית .

תודה רבה , מצטער על הבורות .

נערך לאחרונה:
תת עורית בדכ זה בשומן ליד הפופיק להזרק פרגניל..הזרקה שרירית זה כשאתה מזריק חומרים...מקומות בטוסיק בכתף וברגל המחט יש לך בנעוצים של סייקל ראשון סרטון של מקומות הזרקה או שתריץ חיפוש

• פותח/ת השרשור
תת עורית בדכ זה בשומן ליד הפופיק להזרק פרגניל..הזרקה שרירית זה כשאתה מזריק חומרים...מקומות בטוסיק בכתף וברגל המחט יש לך בנעוצים של סייקל ראשון סרטון של מקומות הזרקה או שתריץ חיפוש

תאמין לי חבר אני לא חדש פה ,אבל על כל הנעוצים , אך לא מראים איפה המקומות שצריך להזריק עליהם .
מראים איך מכינים , אבל לא מראים ממש פיזית לאיפה צריך להזריק בתת עורית / בשריר .
למרות שבשריר +- כל אחד יודע איפה המקומות ,
אבל לצערי תת עורית לא כול אחד יודע איך להזריק ובאיזה זווית וכמה מחט להכניס .
תקן אותי אם אני טועה ...

הא הבנתי אותך
חשבתי שאתה רוצה לראות איפה מזריקים חומרים...מה שאותי לחמדו ואני עושה כבר זמן מה ליד הפופיק קצת למטה בצד..איפה שיש לנו טיפה כרס חח או קצת שומן מחזיק ומזריק עם מחט ממש קצרה או מזרק אינסולין וזהו אין טכניקה מיוחדת כל כך...

• פותח/ת השרשור
הא הבנתי אותך
חשבתי שאתה רוצה לראות איפה מזריקים חומרים...מה שאותי לחמדו ואני עושה כבר זמן מה ליד הפופיק קצת למטה בצד..איפה שיש לנו טיפה כרס חח או קצת שומן מחזיק ומזריק עם מחט ממש קצרה או מזרק אינסולין וזהו אין טכניקה מיוחדת כל כך...
אני חושב שמזרק אינסולין זה המזרק הכי נכון ל- "תת-עורית"
השאלה האם הוא בר השגה ?
כי קראתי ככה בריפרוף בפורומים ואומרים שקשה מאוד להשיג .
והמחט שלהם בסיגנון הזה ?

קבצים מצורפים

• untitled.png
    untitled.png
    KB 11.9 · צפיות: 238
תשמע כל אחד והמקורות שלו יש דילרים שיש להם..אני לא יודע אם אפשר להזמין או להשיג דרך מקום מסוים. במקרה שלי אני משתמש עם מחט אפורה קצרה כמעט אותו דבר והם זמינות בסופר פארם

תאמין לי חבר אני לא חדש פה ,אבל על כל הנעוצים , אך לא מראים איפה המקומות שצריך להזריק עליהם .
מראים איך מכינים , אבל לא מראים ממש פיזית לאיפה צריך להזריק בתת עורית / בשריר .
למרות שבשריר +- כל אחד יודע איפה המקומות ,
אבל לצערי תת עורית לא כול אחד יודע איך להזריק ובאיזה זווית וכמה מחט להכניס .
תקן אותי אם אני טועה ...

יש לך את 2 האתרים האלו (מופיעים בנעוץ) , הם מראים לך את המקומות המדוייקים להזריק
http://www.howtodoinjections.com/
http://www.spotinjections.com/index3.htm

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית