הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון בן 15

• פותח/ת השרשור Cigano
  • פורסם בתאריך

Cigano

משתמש קבוע
1,480
820
נק' מוניטין:
1,362
1,480
820
כרגע אני קורא את אשכול המתחילים ויצרתי לעצמי סוג של סיכום:

1-10 Testosterone enanthate 400mgs/EW

400 מ״ג בשבוע - חלוקה לפעמיים בשבוע של הזרקה במרווחים שווים (200 מ״ג כל 3.5 ימים).

• לשמור על צריכה של לפחות 3 גרם חלבון לכל ק״ג בגוף.
• אכילה בריאה ואיכותית המשלבת בין פחמימות, שומנים וחלבונים.
• לאכול כל שעתיים או שלוש (לפחות).

עד כאן הכל טוב. אבל הבנתי ששבועיים לאחר הסייקל צריכה להתחיל סוג של תקופת התאוששות שנקראת PCT וצריך להיות בה שימוש של שני חומרים. אז כאן אני שואל - מה שמם, מינונים, תקופת שימוש וכו׳..

אז לאחר עשרת השבועות של הטסט מה אני עושה בעצם?

תודה לכל מי שיעזור. אני מבין שזה עסק רציני ואני רוצה הסייקל יתבצע בצורה הטובה ביותר.

• פותח/ת השרשור
שלב פרגניל במהלך הסייקל ושבועיים לאחר הסייקל גם לקחת נולבדקס וכלומיד. השאלה היא באילו מינונים ולכמה זמן? כלום לא בא כאן ממקום של זלזול אגב, אני בסך הכל מנסה להבין.

• פותח/ת השרשור
של Genetic Labs. הבנתי שהם מאוד אמינים ויש איתם תוצאות טובות. אז רק לברר שהכל נכון - אני מתחיל את הטסט ובסוף שבוע שני לוקח במינון של 500ui בשבוע. אני מפסיק עם פרגניל קצת יותר משבוע אחרי סיום השימוש בטסט׳ ולוקח את הנולבה והכל ומיד במינונים שציינת, כל אחד למשך ארבעה ימים(?).

איזה עולם הגענו שילדים בני 15 משקרים לנו.

מבטיח לך ילד, הסטרואידים וכל התופעות שיגיעו אליך לא ישקרו!

כרגע אני קורא את אשכול המתחילים ויצרתי לעצמי סוג של סיכום:

1-10 Testosterone enanthate 400mgs/EW

400 מ״ג בשבוע - חלוקה לפעמיים בשבוע של הזרקה במרווחים שווים (200 מ״ג כל 3.5 ימים).

• לשמור על צריכה של לפחות 3 גרם חלבון לכל ק״ג בגוף.
• אכילה בריאה ואיכותית המשלבת בין פחמימות, שומנים וחלבונים.
• לאכול כל שעתיים או שלוש (לפחות).

עד כאן הכל טוב. אבל הבנתי ששבועיים לאחר הסייקל צריכה להתחיל סוג של תקופת התאוששות שנקראת PCT וצריך להיות בה שימוש של שני חומרים. אז כאן אני שואל - מה שמם, מינונים, תקופת שימוש וכו׳..

אז לאחר עשרת השבועות של הטסט מה אני עושה בעצם?

תודה לכל מי שיעזור. אני מבין שזה עסק רציני ואני רוצה הסייקל יתבצע בצורה הטובה ביותר.

גש אליי לפרטי לוודא גיל לפני שאתה מקבל ייעוץ / עף מפה על טיל.

אני לא צריך שאמא שלך תדבר איתי בעוד כחודשיים.

תודה.

image.jpg

@פרופסור מאירי

נערך לאחרונה:
גש אליי לפרטי לוודא גיל לפני שאתה מקבל ייעוץ / עף מפה על טיל.
אני לא צריך שאמא שלך תדבר איתי בעוד כחודשיים.
תודה.
אתה והפורום אפילו לא מתקרבים להיות הבעיה בסיפור הזה. מי הזבל אדם שמכר לו חומרים?! שם הבעיה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית