הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם ניתן לקחת קטוטיפן באופן קבוע בשביל שינה עמוקה?

anabol0

משתמש מתחיל
27
2
נק' מוניטין:
2
27
2
שמתי לב שהקטוטיפן עוזר לי לשינה, האם ניתן לקחת אותו קבוע במשך חודשים או אפילו שנים כל יום?

קטוטיפן הוא אנטי היסטמין(משרה שינה לעניין שלנו).הוא גם כדור די ישן.מציע לך לנסות כדור בשם נרבן(טבעי,או רסקיו לפני שאתה עובר לכדורים.)

מלטונין בשיחרור מושהה, במינון של 2.5mg כחצי שעה עד שעה לפני השינה ישרה שינה עמוקה ונעימה.
כפי שציין @drayfus אין היגיון בשימוש בתרופה לא סלקטיבית מדור ישן כמו קטוטיפן לביצוע מטלה שגם כך היא איננה מיועדת לה.

• פותח/ת השרשור
מלטונין בשיחרור מושהה, במינון של 2.5mg כחצי שעה עד שעה לפני השינה ישרה שינה עמוקה ונעימה.
כפי שציין @drayfus אין היגיון בשימוש בתרופה לא סלקטיבית מדור ישן כמו קטוטיפן לביצוע מטלה שגם כך היא איננה מיועדת לה.
ניסיתי קטוטיפן ואהבתי הוא גם מעלה תיאבון שזה עוד יתרון, השאלה אם אפשר לקחת אותו קבוע, רצוף שלושה חודשים האם זה מזיק באיזושהי צורה?
כדור 1 מ"ג ביום

• פותח/ת השרשור
ביחס לשאר הדברים שאנשים לוקחים פה, לא.
אפילו פחות מנורופן.

ועדיין, למה?
נורופן מאוד מזיק אם לוקחים אותו על בסיס יומי אם זה אפילו מתקרב לרמה הזאת אני אוותר
אבל הוא עושה לי טוב ועוזר לי לאלרגיה בגלל זה אני שואל אם זה מזיק בצורה כלשהי אם לוקחים אפילו שנים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית