עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני יודע ! בכלוב האדום המוטות בטחון באורך של במבה.. חייב להצמד לכלוב כדי לעשות סקוואט..
אני בדרך כלל עושה בכלוב המוזר ...
אבל כמו שאמרתי הם מפריעים לי באמצע אימון, אם זה לשבת בתוך הכלוב \ לשבת על המוט של הדדליפט...
והמתאמנים שמתלוננים על הראש בזמן שיש ברונו מארס \ גסטין ביבר ברקע וזה לא מפריע להם.. כלבים חארות
זה מה שאני הולך לעשות, סוף החודש אני יקח את כל הצקים ואני טס משם..אתה תמיד יכול לעבור חדר כושר.
מיזה נמרוד?יש שם מאמן אחד שמבין, הוא כמעט כבר לא מאמן שם אבל תשתמש בזה בקלף מיקוח
הוא מאמן אצלנו בלהבים לרוב בהולמס פלייס לרוב הוא עושה אימונים אישיים עם TRX
אבל הוא מלמד את המתאמנים שלו מילטרי דדליפט סקוואט ובנץ נורמליים
קוראים לו נמרוד שלום, תגיד שהוא לימד אותך את התרגילים וזה בסדר
ולגבי השירים תפרוץ לחדר DJ ושים שירי כושים כאלה כמו שהיו שהייתי בשבת
זה מה שאני הולך לעשות, סוף החודש אני יקח את כל הצקים ואני טס משם..
צריך להתחיל לבדוק ציוד בחדרי הכושר השונים
מיזה נמרוד?
אני מכיר דובי ( זקן קירח ), איציק ( נראה כמו ערבי ), ליאל ( עם קוקו ), ואלכס הזה שנראה כמו אחד מהמאפיה הרוסית
לא יודע אפעם לא ראיתי אותו..הוא כבר כמעט לא מאמן שם אז יכול להיות שעדיין לא פגשת אותו
אבל הוא יחסית צעיר בן 26-28 ככה נראה לי
קירח כזה
לא יודע אפעם לא ראיתי אותו..
אני בהולמס פלייס כבר שנה וקצת בחיים לא ראיתי אותו
תארגן לי מנוי רגיל ולא נועררררררררררררררררררר ~~~~~אני מזמין את כולם לבוא להתאמן בספייס, תגידו לי פשוט לפני שאתם מגיעים ואדאג שיכניסו אותכם 😃 (כניסה חד פעמית)
אין מצב שמאמן אצלנו יגיד לכם לא לעשות תרגילים מורכבים (אלא אם כן אתם ממש גרועים ודורשים עבודה על טכניקה ואז הוא ילמד אותכם)
ולגבי ההנהלה בספייס- (שאני חלק ממנה) אני אישית אומר שלא קורים או יקרו דברים כמו להתקשר הבייתה או לשגע בן אדם על תרגילים מורכבים.
Bariah\אור- מדריך אצלנו שאישית גם מכוון ומלמד אנשים לגבי תרגילים מורכבים 👑
ספייס באיזו עיר?אני מזמין את כולם לבוא להתאמן בספייס, תגידו לי פשוט לפני שאתם מגיעים ואדאג שיכניסו אותכם 😃 (כניסה חד פעמית)
אין מצב שמאמן אצלנו יגיד לכם לא לעשות תרגילים מורכבים (אלא אם כן אתם ממש גרועים ודורשים עבודה על טכניקה ואז הוא ילמד אותכם)
ולגבי ההנהלה בספייס- (שאני חלק ממנה) אני אישית אומר שלא קורים או יקרו דברים כמו להתקשר הבייתה או לשגע בן אדם על תרגילים מורכבים.
Bariah\אור- מדריך אצלנו שאישית גם מכוון ומלמד אנשים לגבי תרגילים מורכבים 👑
יש לי 17 כבר..באר שבע
BurningHeart:
הייתי מציע לך לעשות אפילו מנוי קצר שכמו הרבה נערים כרגע עושים כשאין להם עוד 17
יש לי 17 כבר..
אמרו לי מנוי נוער זה עד 18?
אם אפשר לעשות מנוי רגיל ב17, תעדכן אותי אם אפשר גם פרטים עלייך בפרטי שאני יבוא לשם ואני יוכל לדבר איתך \ תפנה אותי למישהו
ראיתי, מחר אני ייצור איתך קשר, כנראה אני יבוא מחר עם אבא שלי לסגור את כל הפרטים וב1.7 נסגור כבר עסקה.בעבר זה היה מגיל 18 אבל כיום זה מ17 ומעלה, שלחתי לך ה"פ עם המספר שלי.
אצלנו זה אפילו יותר גרוע 🤣אתה תמיד יכול לעבור חדר כושר.
מזל שאצלי בחדר כושר זה לא ככה.
מה אתה צריך מנוי רגיל אם נוער יותר זול ?תארגן לי מנוי רגיל ולא נועררררררררררררררררררר ~~~~~
אם אתה באמת יכול לסדר דבר כזה. 1.7 אני מתייצב שם ונרשם ב100%
(באר שבע נכון ? )
נוער זה אפשר להכנס עד 5בערב ובשש כבר יוצאים או משהו כזה..אצלנו זה אפילו יותר גרוע 🤣
מה אתה צריך מנוי רגיל אם נוער יותר זול ?
אצלנו זה אפילו יותר גרוע 🤣
מה אתה צריך מנוי רגיל אם נוער יותר זול ?
מה זה השטויות האלה, בערד זה לא ככהנוער מגביל אותך בימים ושעות שאתה יכול לבוא
מה לעשות...מה זה השטויות האלה, בערד זה לא ככה
מה זה השטויות האלה, בערד זה לא ככה
לגבי ימים אין הגבלה.אני לא בטוח לגבי ימים אבל לגבי שעות ככה זה
אני לא מבאר שבע (ליד) רק מאנשים שמעתי שזה מגביל אותך בשעות
וזה כי הנהלת המכון ואו הגרנד החליטו ככה