"המלצה" על הולמס פלייס באר שבע.

הספייס טוב! אני בגרייט שייפ מטעמי נוחות אבל בהחלט הייתי עובר לספייס אם הייתה לי הזדמנות.

בגדול אפשר לטרוק שם את הדדליפט מבלי שאף אחד יזיין את המוח (לפחות בפעמיים שהייתי שם בשני הימים הפתוחים שלהם) שלא כמו בגרייט שייפ.

• פותח/ת השרשור
הספייס טוב! אני בגרייט שייפ מטעמי נוחות אבל בהחלט הייתי עובר לספייס אם הייתה לי הזדמנות.

בגדול אפשר לטרוק שם את הדדליפט מבלי שאף אחד יזיין את המוח (לפחות בפעמיים שהייתי שם בשני הימים הפתוחים שלהם) שלא כמו בגרייט שייפ.
די להדליק אותי חחחחח עכשיו אני צריך לחכות עד ה1.7 :(

הולמס פלייס זו רשת יוקרתית, לא למתאמני כוח זה כמעט מובן מאליו. אני אפילו לא חושב שיש בזה משהו רע, כל עוד זה ברור לכל הצדדים. אני במקום אבא שלך הייתי חושב אותו דבר. הפתרון פשוט לעבור למכון אמיתי ולהתרחק מהספא הזה.

• פותח/ת השרשור
הולמס פלייס זו רשת יוקרתית, לא למתאמני כוח זה כמעט מובן מאליו. אני אפילו לא חושב שיש בזה משהו רע, כל עוד זה ברור לכל הצדדים. אני במקום אבא שלך הייתי חושב אותו דבר. הפתרון פשוט לעבור למכון אמיתי ולהתרחק מהספא הזה.
זה מה שאני עושה .. כנראה אני חןתך לספייס.
אבל ברגע שיש לך חדר כושר מתחת לבית לא משנה איזה רשת זאת רוב הסיכויים שתלך לשם ..

קרה לי יותר מפעם אחת.
הנה הפתרון שלי - תן למדריך שלך לדבר על כמה זה לא בריא או לא טוב.
כשהוא יסיים תענה לו בצורה חכמה על כל נקודה שהוא העביר ותסביר לו, בצורה יפה ומתורבתת, מדוע הוא טועה.
כשהוויכוח יתנהל בצורה יפה זה לא יגרר למקומות האלה.
אחר כך, תציע לשלוח לו קישורים למחקרים רציניים שנעשו בתחום ותגיד לו שתיפגשו עוד כמה ימים וכל אחד יחשוב על מה שהשני אמר.
מהניסיון שלי, אם תדבר איתו בצורה יפה ותדבר במושגים שהוא לא תמיד יבין או יידע מה הם אומרים הוא יעריך אותך ולבסוף יסכים איתך שאתה יודע לעשות את התרגילים האלה אז לך באופן ספציפי זה בסדר אבל לאחרים זה אולי לא מתאים ושהוא לא העריך אותך נכון ויאחל לך בהצלחה.

קצת להשקיע בדיבורים אבל זה יעשה לך שקט ומעבר לזה - יוציא אותך כבן אדם משכיל שיודע מה הוא עושה ואתה תקבל כבוד במקום זלזול.

תנסה את זה פעם אחת - אצלי עבד ב100% מהמקרים.

• פותח/ת השרשור
קרה לי יותר מפעם אחת.
הנה הפתרון שלי - תן למדריך שלך לדבר על כמה זה לא בריא או לא טוב.
כשהוא יסיים תענה לו בצורה חכמה על כל נקודה שהוא העביר ותסביר לו, בצורה יפה ומתורבתת, מדוע הוא טועה.
כשהוויכוח יתנהל בצורה יפה זה לא יגרר למקומות האלה.
אחר כך, תציע לשלוח לו קישורים למחקרים רציניים שנעשו בתחום ותגיד לו שתיפגשו עוד כמה ימים וכל אחד יחשוב על מה שהשני אמר.
מהניסיון שלי, אם תדבר איתו בצורה יפה ותדבר במושגים שהוא לא תמיד יבין או יידע מה הם אומרים הוא יעריך אותך ולבסוף יסכים איתך שאתה יודע לעשות את התרגילים האלה אז לך באופן ספציפי זה בסדר אבל לאחרים זה אולי לא מתאים ושהוא לא העריך אותך נכון ויאחל לך בהצלחה.

קצת להשקיע בדיבורים אבל זה יעשה לך שקט ומעבר לזה - יוציא אותך כבן אדם משכיל שיודע מה הוא עושה ואתה תקבל כבוד במקום זלזול.

תנסה את זה פעם אחת - אצלי עבד ב100% מהמקרים.
הם לא רוצים להקשיב.. אני מתחיל לדבר איתם, הם ישר עונים אתה קטן זה משקלים כבדים אל תרים

אני חושב שכל ההתנגחות הזו בהולמס פלייס מיותרת. מדובר פה במדריכים ספציפיים שעל דעת עצמם בוחרים להתנהג כך ולא בגישה של הרשת כולה (בניגוד לפלנט פיטנס לדוגמה). אני מתאמן בהולמס פלייס ראשון לציון ויכול להעיד שבתקופה הלא קצרה שאני מנוי שם מעולם לא היו לי בעיות עם אף מדריך בנוגע לכל תרגיל כלשהו (כולל פאוורקלין) ולא פעם יצא לי לחכות לכלוב כי מדריך לימד סקוואט מלא (זאת אומרת, סקוואט) ואני גם יודע שהמדריכים דוחפים להביא עוד כלוב (כבר הביאו בעיקרון פשוט בלי מוטות וווים) ועוד ציוד. אם יש סיבה כלשהי לא להירשם למכון הזה זה כי הכלוב תמיד תפוס היום.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שכל ההתנגחות הזו בהולמס פלייס מיותרת. מדובר פה במדריכים ספציפיים שעל דעת עצמם בוחרים להתנהג כך ולא בגישה של הרשת כולה (בניגוד לפלנט פיטנס לדוגמה). אני מתאמן בהולמס פלייס ראשון לציון ויכול להעיד שבתקופה הלא קצרה שאני מנוי שם מעולם לא היו לי בעיות עם אף מדריך בנוגע לכל תרגיל כלשהו (כולל פאוורקלין) ולא פעם יצא לי לחכות לכלוב כי מדריך לימד סקוואט מלא (זאת אומרת, סקוואט) ואני גם יודע שהמדריכים דוחפים להביא עוד כלוב (כבר הביאו בעיקרון פשוט בלי מוטות וווים) ועוד ציוד.
לא דיברתי על כל הרשת, אלא על המכון הספציפי הזה.

לא דיברתי על כל הרשת, אלא על המכון הספציפי הזה.

נכון, אבל יש הרבה הודעות בדיון על הרשת ובכלל תמיד שיש דיון על הולמס פלייס נאמרים דברים רעים על הרשת. אם יש משהו רע שאני יכול להגיד על הרשת הזו זה רק שהם יקרנים והסיבה היחידה שאני מנוי שם זה כי אין שום מכון אחר בכל האיזור שאני גר בו (מרכז ראשון).

נכון, אבל יש הרבה הודעות בדיון על הרשת ובכלל תמיד שיש דיון על הולמס פלייס נאמרים דברים רעים על הרשת. אם יש משהו רע שאני יכול להגיד על הרשת הזו זה רק שהם יקרנים והסיבה היחידה שאני מנוי שם זה כי אין שום מכון אחר בכל האיזור שאני גר בו (מרכז ראשון).

כל כך עצוב שספרינט נסגר..

• פותח/ת השרשור
יש גם את המכון של הולמס פלייס שהראקון היה בו והעיפו אותו..
הייתי פעם בתל אביב, דוד שלי מתאמן שם, נכנסתי פעם אחת.. כולם שם ליצנים, משלמים בטח פי 2 ממה שאני משלם..
אין אחד שעושה תרגילים מורכבים חוץ מבנץ..

מניסיון של שנתיים בספייס אחר.
העבודה של המאמנים שם מסתכמת בשלושה דברים:

1. לנסות לדחוף לך אימונים אישיים.
2. לעשות סיבוב פעם בשעה ולצעוק על אנשים להחזיר משקולות למקום.
3. לפלרטט עם הילדות שמסתובבות שם.

מעבר לזה הם לרוב חסרי תועלת לטוב ולרע.

• פותח/ת השרשור
מניסיון של שנתיים בספייס אחר.
העבודה של המאמנים שם מסתכמת בשלושה דברים:

1. לנסות לדחוף לך אימונים אישיים.
2. לעשות סיבוב פעם בשעה ולצעוק על אנשים להחזיר משקולות למקום.
3. לפלרטט עם הילדות שמסתובבות שם.

מעבר לזה הם לרוב חסרי תועלת לטוב ולרע.
1. אל תדאג גם בהולמס פלייס מנסים לעשות את זה.
2. אני תמיד מחזיר משקולות ופלטות למקום, אין לי בעיה עם זה ואני גם שונא את אלה שלא מחזירים.
3. משעמם להם זה מה שהם עושים חחחחח

1. אל תדאג גם בהולמס פלייס מנסים לעשות את זה.
2. אני תמיד מחזיר משקולות ופלטות למקום, אין לי בעיה עם זה ואני גם שונא את אלה שלא מחזירים.
3. משעמם להם זה מה שהם עושים חחחחח
טעות שלי התכוונתי לפלייס אחר.

למה אתה מתגעגע ? לרצפה העקומה, לצפיפות, להנהלה הדפוקה או לחוסר חמצן ?

לאווירה שבאים להתאמן ולא באים לדבר או בשביל להעביר את הזמן כמו ברוב חדרי הכושר.
מתגעגע למקום כי זה המקום היחיד שאני מכיר בראשון שמצד אחד אין עומס מטורף ומצד שני אף אחד לא יגיד לך אם אתה זורק את המוט אחרי דדליפט או שסקוואט יהרוס לך את הברכיים.
היה שם כמות מטורפת של פלטות ולא היה מצב שצריך להרכיב בדדליפט עשרות או חמישיות כי נגמרו הפלטות של ה20.
כשאני חושב על זה אז אפילו היו 2 פלטות של 50 קילו 😃

• פותח/ת השרשור
לאווירה שבאים להתאמן ולא באים לדבר או בשביל להעביר את הזמן כמו ברוב חדרי הכושר.
מתגעגע למקום כי זה המקום היחיד שאני מכיר בראשון שמצד אחד אין עומס מטורף ומצד שני אף אחד לא יגיד לך אם אתה זורק את המוט אחרי דדליפט או שסקוואט יהרוס לך את הברכיים.
היה שם כמות מטורפת של פלטות ולא היה מצב שצריך להרכיב בדדליפט עשרות או חמישיות כי נגמרו הפלטות של ה20.
כשאני חושב על זה אז אפילו היו 2 פלטות של 50 קילו 😃
פלטה של 50? פאק זה חלום..
הבאסה שגם אם יש לך מספיק פלטות של 20קילו, כולם באותו קוטר, וקשה מאוד להכניס פלטות אחרי הפלטה השנייה... ( מה שקורה לי תמיד בהולמס פלייס )..

פלטה של 50? פאק זה חלום..
הבאסה שגם אם יש לך מספיק פלטות של 20קילו, כולם באותו קוטר, וקשה מאוד להכניס פלטות אחרי הפלטה השנייה... ( מה שקורה לי תמיד בהולמס פלייס )..
בספרינט האגדי היו כמה סוגים..
בכל מקרה יש פתרון פשוט לזה - שים ליד הפלטות משקולת קטנה של 1.25 או 2.5 ותגלגל את הפלטות מעל זה וזה ייתן לך הגבהה קטנה להכניס את שאר הפלטות ובסיום תגלגל את המוט החוצה ותתחיל דדליפט רגיל. בסיום אותו דבר.

מקווה שמובן

• פותח/ת השרשור
בספרינט האגדי היו כמה סוגים..
בכל מקרה יש פתרון פשוט לזה - שים ליד הפלטות משקולת קטנה של 1.25 או 2.5 ותגלגל את הפלטות מעל זה וזה ייתן לך הגבהה קטנה להכניס את שאר הפלטות ובסיום תגלגל את המוט החוצה ותתחיל דדליפט רגיל. בסיום אותו דבר.

מקווה שמובן
הפלטות של ה1.25 לא עוזרות כל כך, הייתי עושה את זה עם ה2.5

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית