הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סייקל מסה למתחילים

אהלן חברה אני רוצה להתנסות בסייקל הראשון שלי למסה , אתם יכולים לתת לי דוגמאות לסייקלים של מסה למתחילים ? תודה מראש 😃
לאחר קריאת הנעוצים שאל שאלה ממוקדת לאחר תיאור נתונים (גיל, משקל, א"ש, ותק האימונים, משקלי עבודה וכו...).

• פותח/ת השרשור
יש לך נעוצים ..תקרא...אחרי שתפנים קצת חומר למחשבה תשאל שאלות נענה בשמחה....
לאחר קריאת הנעוצים שאל שאלה ממוקדת לאחר תיאור נתונים (גיל, משקל, א"ש, ותק האימונים, משקלי עבודה וכו...).
קראתי עכשיו הכל בלינקייה , אני בן 16 ו3 חודשים מתאמן שנה , עכשיו לא הבנתי את הקטע של סיום הסייקל , איך אני משתמש בחומר NOLVADEX בתקופת ה PCT ?

קראתי עכשיו הכל בלינקייה , אני בן 16 ו3 חודשים מתאמן שנה , עכשיו לא הבנתי את הקטע של סיום הסייקל , איך אני משתמש בחומר NOLVADEX בתקופת ה PCT ?

כנראה שאם לא אעלה את רמת הבוטות שלי אתם הקטינים לא תבינו זאת.

אני רוצה לשאול אותך שאלה חמוד, אתה רואה את עצמך מזריק לעצמך הורמונים? בחורה כמעט ולא ראית בחייך, את ההתפתחות ההורמונלית שלך עוד לא סיימת. מה? מה חשבת לעצמך?

מה זה שנה של אימונים? אין לך עדין מושג איך להרים משקולת בטווח תנועה נכון שלא נדבר על תזונה סדירה.

תעשה לי ולך טובה, תתרכז בלימודים. תדבר איתנו כשתשתחרר מהשירות הצבאי שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית