הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני. קצת אכזבה בנתיים.

guyeeee

מושעה
59
6
נק' מוניטין:
9
59
6
אהלן.

אני בסייקל 500 מג טסט בשבוע ו400 מג דקה בשבוע. כמו שכולכם כבר בטח יודעים :D

קיצור , זה השבוע הרביעי ובנתיים עליתי רק 3-4 קילו.

בתחילת הסייקל התזונה אולי הייתה לקויה כי בדיוק שהתחלתי תסייקל כבר התחלתי לעבוד אבל עכשיו כבר מקפיד. 4-5 ארוחות ביום. 200-300 פחמימה ביום
120-150 חלבון ביום

לא יודע למה אבל אני כבר לא מצליח לעלות. כבר כמה ימים תקוע באותו משקל.

אשמח ליעוץ ועזרה.

אהלן.

בתחילת הסייקל התזונה אולי הייתה לקויה כי בדיוק שהתחלתי תסייקל כבר התחלתי לעבוד אבל עכשיו כבר מקפיד. 4-5 ארוחות ביום. 200-300 פחמימה ביום
120-150 חלבון ביום

אשמח ליעוץ ועזרה.
שמע תנסה להגיע לפחות ל 150גר חלבון ותוסיף גיינר , אם אתה לוקח דקה הננדרולון אמור לפתוח לך תתאבון בהנחה שזה דקה

אתה בא להגיד לי שאתה אוכל 6ביצים שלמות ביום ? הכולסטרול שלך בשמיים אחי
אכלתי הרבה ביצים בחיים שלי , עוד לא יצא לי לראות ביצה שמשקלה 80 גר...
הן נעות בין 40-60 , כמובן שתלוי בגודל ולרוב זה או M או L
כן קצת לא הגיוני שביצה מגיעה למשקל הזה

אתה בא להגיד לי שאתה אוכל 6ביצים שלמות ביום ? הכולסטרול שלך בשמיים אחי

לפי מה שקראתי באתר הזה בלבד,הוכח שאין קשר בין השניים.

https://www.lbs.co.il/threads/17667/

חבר'ה אני לא בא להתווכח פה עם אף אחד,אז כנראה שהאתר שאני בודק בו ערכים לא טוב ואין ביצה ששוקלת 70גרם.(שאתם האכלני ביצים ראיתם).

כנ"ל לגבי הקטע של הכולסטרול,אני בסך הכול מרבה לחפש דברים באתר ונתקלתי הרבה פעמים שמשה אמר שאם אין בעיה של כולסטרול אז אפשר.

וגם פה:

https://www.lbs.co.il/threads/10877/

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה כולכם. לגמרי הערתם אותי. כניראה באמת טעיתי בכל התזונה שלי. אתחיל להקפיד באמת . תודה

ניראלי שאתה פשוט בן אדם שלא מתאים לתחום סליחה אבל ככה זה נראה , מה אתה חושב שתדחוף חומרים לגוף ואתה תהיחה ענק ?
מה זה התפריט הזה ?ועוד בסייקל שצריך להשקיע 200 % ממך ,חבל על הכסף , בריאות וזמן אחי ..תתעורר על עצמיך עכשיו ותנצל את הסייקל כמו שצריך

אתה מוכן לחורר את עצמך אם מחטים אבל לעשות מאמצים של להוסיף 2 ארוחות אפילו נוזליות אתה לא ? בטח שתתאכזב מהתוצאות.. סטרואידים מאפשרים לך להתאמן חזק יותר ולאכול יותר אם לא תעשה את זה לא תגדל גם אם 2 גרם טסט ..לא מנסה לפגוע אומשו מנסה לפתוח לך את העניים שחומרים זה לא קיצור דרך זה החלטה בוגרת של להיות מוכן לקחת דברים לשלב הבא.. את כל החבילה.. וזה אומר what ever it takes בהצלחה עוד יש לך זמן לתקן ..

• פותח/ת השרשור
ניראלי שאתה פשוט בן אדם שלא מתאים לתחום סליחה אבל ככה זה נראה , מה אתה חושב שתדחוף חומרים לגוף ואתה תהיחה ענק ?
מה זה התפריט הזה ?ועוד בסייקל שצריך להשקיע 200 % ממך ,חבל על הכסף , בריאות וזמן אחי ..תתעורר על עצמיך עכשיו ותנצל את הסייקל כמו שצריך

התכוונתי בסה"כ לומר שאני מעריך ומכבד את דעתך ואני אוהב אותך כי אתה יהודי יקר.
אבל יצא לי בטעות בשפה לא ברורה אז תודה ל @Aviad Barak שהפעם הסכים לתקן ולא השעה אותי.
אני מבין שפה זה לא קרקס ויש דרך להתבטא.

@ted bundy

תודה אחי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מזה השיפוטיות המטומטמת הזו בלי להכיר אותי.

@ted bundy

תודה אחי

שמע אם אתה רוצה דרך לדחוף קלוריות זה לשתות שיבולת שועל עם אבקת חלבון.
אם אתה קצר בכסף תחפש מאנשים את החלבון בלי טעם שעולה בסביבות 60שקל לקילו,שים 60גרם אבקה בשייקר עם שוקולית וקצת ממתיק ושיבולת שועל טחונה.

כמה כאלה ביום ואתה תעלה יופי טופי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חח מילה שזה טעים .. בבלנדר שיבולת טחונה כף חמאת בוטנים טבעית ואבקת חלבון שוקולד ואיזה חצי בננה בפנים אחלה שייק למסה

מזה השיפוטיות המטומטמת הזו בלי להכיר אותי.

@ted bundy

תודה אחי
זה לא שיפוט , אתה כבר בסייקל שני ואתה עדיין לא עם תזונה נכונה ולא כלום , אמרתי את זה בשבילך חבל על הבריאות שלך .
בכללי התגובה הייתה כדי להעיר אותך מצטער אם נפגעת זאת לא הייתה הכוונה אבל היא הייתה תגובה כנה .

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
זה לא שיפוט , אתה כבר בסייקל שני ואתה עדיין לא עם תזונה נכונה ולא כלום , אמרתי את זה בשבילך חבל על הבריאות שלך .
בכללי התגובה הייתה כדי להעיר אותך מצטער אם נפגעת זאת לא הייתה הכוונה אבל היא הייתה תגובה כנה .

אחלה אחי.

ומי ישמע "כבר בסייקל שני" אתה מדבר כאילו סייקל 10 שלי. סבבה, למדתי. אני יתחיל לשנות דברים. אעדכן בהמשךךךך ותודה חבריםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

אהלן.

120-150 חלבון ביום

אשמח ליעוץ ועזרה.

רשמת סייקל שני אז מעניין אותי אם גם בראשון אכלת ככה, זה ברור שהחוסר תוצאות שאתה רואה זה בגלל האוכל ואולי גם תוכנית אימונים לא יודע על מה אתה עובד צריך להגיע לחלבון פי 3 ממשקל הגוף שלך, צריך לאכול כל שעתיים או שלוש
וגם אני כמוך קצת קשה לי אז העצה הכי טובה תקנה גיינר יש היום שקיות גם של 9 קילו וזה כבר לבד יוסיף לך עוד 50 גרם חלבון ליום ואפילו חטיפי חלבון לבוקר כל חטיף זה 30 גרם חלבון וסידרת את העיניין למרות שעדיף להוסיף את זה באוכל רק אם באמת אתה לא יכול תקח תוספים.

280 גר' פחמימה ? 250 גר' חלבון? 130 שומן? זה מעט חביבי ולא מחולק נכון.
כולה כולה : 3290 קלוריות ביום וזה במידה ואתה באמת אוכל את הכל מדויק ולא מחפף.
אתה צריך בין 4.5-6.5 גר' פחמימה לקילו במסה למסה רזה.
אתה צריך לפחות 3 קילו חלבון למשקל גוף המלצתי היא 3.5 אז תוסיף עוד 20 גר' חלבון.
ולמה אתה אוכל דווקא כל-כך הרבה שומן ולא מוריד טיפה שומן עבור פחמימה?
הנה חלק מהבעיות שלך..

ביום שלישי כתבת לי את את הציטוט. היום יום שישי, עליתי על המשקל בבוקר - עליה של 3 ק"ג. הגיוני ?!
התחלתי 79 ק"ג ועכשיו 88. אני מרגיש שהגוף שלי OVER מנופח, אפילו ברמת האצבעות. כמו של אישה בהריון.

יש בזה משו. הקטע המבאס שאני אחד שלא אוהב לאכול. באמת כמעט כל הארוחות שלי אחרי השניה - שלישית זה בכוח כבר וכל ארוחה לוקח לי חצי שעה 40 דקות לסיים. אז קשה לי להכניס 220-250 חלבון ביום

לא פוסל את דעתך. אני פה בשביל ללמוד. אעבור ;)
אל תתחיל סקייל בלי לדעת לאכול מבזבוז כסף בריאות.
בחיטוב שלי אני מכניס יותר קלוריות ממך ואני לא צוחק....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית