הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוזר להשתמש ב- Pre Workout בסופ"ש - זה יפגע בחיטוב ?

• פותח/ת השרשור Asi
  • פורסם בתאריך

Asi

משתמש קבוע
1,441
884
נק' מוניטין:
2,355
1,441
884
אהלן חברים ,
אני משהו כמו 3 חודשים כבר לא משתמש ב- Pre Workout , כי החלטתי שאני רוצה לתת לגוף קצת מנוחה
אני בחיטוב כבר תקופה די ארוכה משהו כמו 6 חודשים - חיטוב עדין ואיכותי .
עכשיו אני הולך להתחיל להשתמש ב- Assault למשך שבועיים עד שיגיע לי ה- C4 ואז אעבור ל- C4 .
קראתי שב-C4 יש קריאטין קצת וכו' וזה בדר"כ מתבטא בעלייה בנוזלים .

אני עדיין מעוניין להמשיך בחיטוב ולהיות בגירעון קלורי שלילי של 200-300 קלוריות אך להשתמש ב- Pre Workout
למה אני כבר מתחיל להיות עייף באמצע האימון למרות ה- קפה שאני שותה קצת לפני .
האם זה ישפיע על החיטוב אני אעלה בא"ש בגלל זה ?
פשוט אני צריך קצת Boost לפני האימון .

תודה רבה ! מישהו יכול לתת מידע שהוא מכיר ? תודה!

אם כבר... זה יעזור לחיטוב ולא יפריע לחיטוב...
כל המרכיבים שיש שם עוזרים להתאוששות, מרץ והקפאין משפיע על שריפת השומן.

• פותח/ת השרשור
אם כבר... זה יעזור לחיטוב ולא יפריע לחיטוב...
כל המרכיבים שיש שם עוזרים להתאוששות, מרץ והקפאין משפיע על שריפת השומן.

אני גם בדעה שלך , אבל כשהייתי לוקח No- Explode עליתי ים נוזלים .. לפחות לפי המראה אולי זה סתם היה פסיכולוגי כי הייתי במסה
מעניין ... אתה עשית את זה בזמן תקופת חיטוב ?

נותן לך דעה אישית שלי
בחיטוב רציני יותר אני אישית לא משתמש בפרי וורקאווט, קפאין בלבד .
העניין בדבר הוא שאני פשוט מקבל bloat די נראה לעיין אחרי שבוע של שימוש בפרי וורקאוט - ספיחת הנוזלים עולה .

• פותח/ת השרשור
נותן לך דעה אישית שלי
בחיטוב רציני יותר אני אישית לא משתמש בפרי וורקאווט, קפאין בלבד .
העניין בדבר הוא שאני פשוט מקבל bloat די נראה לעיין אחרי שבוע של שימוש בפרי וורקאוט - ספיחת הנוזלים עולה .

וואללה ?
אני אתחיל להשתמש ניראה מה ההשפעה מבחינת המראה ..
אני גם זוכר שהייתה לי נטייה כזאת בזמנו אבל לא אכלתי טוב כשהשתמשתי בעבר ב- Pre Workouts
הייתי אוכל המון גאנ'ק וכו ..
אולי עכשיו זה יראה אחרת 😃
תודה רבה חבר !

אין על מה ידידי
אגב גם כשאני אוכל נקי (מאוד) אני נוטה לספוח נוזלים מהתוסף .
אבל כל אחד והגוף שלו,לך תדע אולי כשתאכל נקי ותשתמש בפרי לא יקרה כלום חוץ מאנרגיה לאימון חזק 😃

אני גם בדעה שלך , אבל כשהייתי לוקח No- Explode עליתי ים נוזלים .. לפחות לפי המראה אולי זה סתם היה פסיכולוגי כי הייתי במסה
מעניין ... אתה עשית את זה בזמן תקופת חיטוב ?
כן, אני אישית משתמש בזה בחיטוב וכל האנשים שמתחרים לוקחים pre-workout, אחרת הם נופלים.
לפחות קפסולה של קפאין תקח.

• פותח/ת השרשור
כן, אני אישית משתמש בזה בחיטוב וכל האנשים שמתחרים לוקחים pre-workout, אחרת הם נופלים.
לפחות קפסולה של קפאין תקח.

תודה רבה חבר , עוד שעה אני הולך להתאמן אז עכשיו כבר אשתה ואהיה במעקב ב-3 שבועות הראשונים בהיקפים לראות אם אכן זה מעלה אותי בנוזלים או שלהפך עוזר לי לרדת וכו' .. יהיה מעניין - אעדכן אותך בהמשך 😃

אישית אני אוהב להשתמש בתוספים האלה באימונים חזקים , בחיטוב האימונים סבירים ולרוב משעממים ומאולצים. תחכה למסה ותתאמן חזק עם זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית