הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מוקדי שירותי הביטחון

• פותח/ת השרשור Bariah
  • פורסם בתאריך

Bariah

משתמש משקיע
3,440
1,062
נק' מוניטין:
6,732
3,440
1,062
בדיוק אחרי הסיפור עם ההתעלמות של המוקדנים במשטרה מהילדים החטופים ביו"ש, מגיע הדבר הזה ומראה שגם במד"א יש לנו על מי לסמוך -
http://www.mako.co.il/news-law/lega...41004.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1898243326
(ההקלטה לשיחה איפשהו באמצע הכתבה)

למען הסר ספק, כן יכול להיות שהיא שגרה צוותי הצלה ותוך כדי ניסתה "להוציא" מהבחורה את זה שהיא מחרטטת, אבל לפי האדישות שלה זה פשוט נראה כאילו היא זרקה זין.

זה אומנם בלתי מתקבל על הדעת לשמוע דבר כזה אבל אני בהחלט יכול להבין את המוקדניות בתחומים השונים.

זה יפה להגיב ככה מהצד ולא לחוות את זה על בשרך. הבחורות הללו מקבלות מאות אם לא אלפי שיחות ביום.

יש מספיק אנשים מפגרים שמתקשרים סתם והמוקדניות צריכות לזהות מתי מדובר במקרה אמיתי ומתי לא.

גם אני עובד בעבודת סיור באבטחה ויש מלא מקומות שאני מוזעק אליהם ומגיע אליהם כל יום בתאכלס שלא ממש לצורך.

והמוקדניות צריכות לזהות מתי מדובר במקרה אמיתי ומתי לא
אין פה עניין של לזהות מתי זה אמיתי!
מחובתם של ארגוני ההצלה להתייחס לכל מקרה כאילו היה אמיתי.. נכון, יש משועממים, אבל בשביל הסיכוי שאולי זה מקרה אמיתי ארגוני ההצלה (במקרה הזה המוקדנית) חייבים לפעול ומהר..
לא צריך לקבל כל אחד / אחת להיות במוקד חרום! זה עניין של חיים ומוות.

• פותח/ת השרשור
הייתה תקופה שהייתי חמ"ליסט בצבא והיינו מקבלים נוהל 9, הרבה היו חרטא אבל הייתי מפעיל שיקול דעת ותוך כמה שניות אם לא ממש ברור לי שזה חרטא, הייתי מתייחס לזה כמקרה אמיתי.
ההתנהלות בשיחה הזאת הייתי ביזיונית בכל מקרה.

הפתרון הכי פשוט יהיה להעביר חוק שיהיה אפשר לאכן טלפון של כאלה שעובדים על מוקדי חירום ולקנוס אותם בכמה אלפי שקלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית