הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש איזה חנות אדידס בארץ שמוכרת Adipower?

• פותח/ת השרשור GiladK
  • פורסם בתאריך

GiladK

משתמש מתחיל
143
13
נק' מוניטין:
69
143
13
חד"כ מצפה עדי
קיבלתי 600 שקל לקנייה בחנויות אדידס וממה שראיתי בכמה חנויות בצפון אין להם נעלי Adipower.. יש אולי חנות כלשהי שלהם (עדיף בצפון) שמוכרת כאלה?

לא מכיר בצפון, רק באזור המרכז.

לא יודע אם יש בחנויות הללו.

ציינתי שאני מכיר חנויות של אדידס רק באזור המרכז - בחולון יש 2 סניפים : חנות רגילה וחנות המפעל.

ואם תרצה לשאול למה אין את ה-adipower גם המשרדים של ההנהלה נמצאים בחולון חחחח

יש להם אולי נעל ליפטינג שהם כן מוכרים בארץ?
לא, התחום לא מעניין אותם. הבעלים של אדידס בארץ הם גם הבעלים של ריבוק והם השאירו לריבוק את התחום של הקרוספיט / הרמת משקולות

• פותח/ת השרשור
פעם הלכתי לחפש נעליים ונכנסתי לחנת\ות של אדידאס, שאלתי על האדיפוואר וענו לי שזה מהדורה מוגבלת כמו הנעליים של מלחמת הכוכבים 🤦‍♂️.

לפחות לא כמו בחנות ששאלתי על נעליים להרמת משקולות ושאלו אותי אם אני מתאמן במשהו, אמרתי הרמת משקולות והיא לא הצליחה להבין מה זה.

• פותח/ת השרשור
🤦‍♂️
פעם הלכתי לחפש נעליים ונכנסתי לחנת\ות של אדידאס, שאלתי על האדיפוואר וענו לי שזה מהדורה מוגבלת כמו הנעליים של מלחמת הכוכבים 🤦‍♂️.

לפחות לא כמו בחנות ששאלתי על נעליים להרמת משקולות ושאלו אותי אם אני מתאמן במשהו, אמרתי הרמת משקולות והיא לא הצליחה להבין מה זה.

חחחחח קרה לי משהו דומה ששאלתי אם יש להם אדיפאוור והם הראו לי נעלי כדורגל..🤦‍♂️

חח כשחיפשתי באתר של אדידס פעם ראיתי שיש להם עוד נעליים עם השם ADIPOWER. זו לא רק נעל ליפטינג.

חרשתי את תאילנד לאורכה ולרוחבה בחיפוש אחר נעלים להרמת משקולות של אדידס(משום מה חשבתי שלחנויות סניף בבנגקוק יהיה) וכלוםםם, כל המוכרים לא ידעו על מה אני מדבר בכלל. בכללי זה פחוץ נפוץ שם מפה (נראה לי)

מי שרוצה למצוא נעליים בחו"ל אני ממליץ לו לחפש מכון של הרמת משקולות, במקום לחפש חנות ספציפית. דרך שם בדר"כ אפשר להשיג נעליים כאלו (במיוחד בחו"ל)
את האדיפוואר הראשונות שלי חבר מצא לי בלוס אנג'לס באיזה אאוטלט בפוקס וגם לקח לי חצי מידה יותר גדול.
את השניות שלי כבר הזמנתי מחו"ל לידידה שתביא לי אותן שהיא תבוא לארץ, אין מה לעשות קשה להשיג אותן ככה סתם בחנויות אפילו בחו"ל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית