הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה לגביי בניית סייקלים

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
שלום,
אני תוהה, האם כשאתם בונים לעצמכם סייקלים(כבר אחריי שעשיתם כמה)אתם מתחשבים באפקט של הסטרואיד על סינטזת הקלוגן כדי להמנע מפציעות?

שלום,
אני תוהה, האם כשאתם בונים לעצמכם סייקלים(כבר אחריי שעשיתם כמה)אתם מתחשבים באפקט של הסטרואיד על סינטזת הקלוגן כדי להמנע מפציעות?
אני אזרוק ניחוש מושכל והוא שמרבית המשתמשים לא מעניקים את מרבית תשומת הלב לסינטזת הקולגן.
בכל זאת, סטרואידים שהם יותר אנבוליים ופחות אנדרוגניים מצטיינים בסינטזת קולגן מוגברת ובעצם תיקון והתאוששות רקמת השריר. סטרואידים כמו סטנוזולול, בולדנון ודקה יביאו למשל סינטזת קולגן מוגברת.
סטנוזולול, על-אף התכונה הבולטת עלול מאידך גם להביא לתוצאה הפוכה כתוצאה מהיובש שהוא מביא והשפעתו העקיפה על האלסטין.
סטרואיד עדיף למטרה זו הוא דקה המצטיין בסינטזת הקולגן המוגברת כמו גם בהשפעה אלסטית חיובית.
בכדי לשמור על יציבות הקולגן ולסייע במשימת ההתאוששות אף במובנים נוספים חשוב לתסף בויטמין C במהלך הסייקל ולאחריו. תיסוף בכ-800mg/ed יעניק השפעה חיובית מבחינת הקולגן כמו גם וחסות רמות הקורטיזול לאחר הסייקל.

אני אזרוק ניחוש מושכל והוא שמרבית המשתמשים לא מעניקים את מרבית תשומת הלב לסינטזת הקולגן.
בכל זאת, סטרואידים שהם יותר אנבוליים ופחות אנדרוגניים מצטיינים בסינטזת קולגן מוגברת ובעצם תיקון והתאוששות רקמת השריר. סטרואידים כמו סטנוזולול, בולדנון ודקה יביאו למשל סינטזת קולגן מוגברת.
סטנוזולול, על-אף התכונה הבולטת עלול מאידך גם להביא לתוצאה הפוכה כתוצאה מהיובש שהוא מביא והשפעתו העקיפה על האלסטין.
סטרואיד עדיף למטרה זו הוא דקה המצטיין בסינטזת הקולגן המוגברת כמו גם בהשפעה אלסטית חיובית.
בכדי לשמור על יציבות הקולגן ולסייע במשימת ההתאוששות אף במובנים נוספים חשוב לתסף בויטמין C במהלך הסייקל ולאחריו. תיסוף בכ-800mg/ed יעניק השפעה חיובית מבחינת הקולגן כמו גם וחסות רמות הקורטיזול לאחר הסייקל.

האם היית מגדיר את הויטמין C כ MUST?
יש לי במולטי 120MG נכון להיום.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אותך, תודה על התשובה.
רציתי לדעת עוד דבר..שמעתי ששימוש ממושך בAAS גורם לכך שמספר הרצפטורים האנדרוגנים בשריר גדל, זה נכון?האם זה נכון רק לגביי אנשים שמפוצצים ומשייטים ולא לחבר'ה שעושים סייקלים?

תודה, מה עוד היית מגדיר MUST?

אני יודע שיש הרבה תוספים רלוונטים, אני מחפש את אלו שהם בהחלט חובה.

הבנתי אותך, תודה על התשובה.
רציתי לדעת עוד דבר..שמעתי ששימוש ממושך בAAS גורם לכך שמספר הרצפטורים האנדרוגנים בשריר גדל, זה נכון?האם זה נכון רק לגביי אנשים שמפוצצים ומשייטים ולא לחבר'ה שעושים סייקלים?
אין קשר. זה פשוט תהליך תלוי משך שימוש.
איך מגיעים 800MG של ויטמין C?
ע"י תיסוף של ויטמין C.

אין קשר. זה פשוט תהליך תלוי משך שימוש.

ע"י תיסוף של ויטמין C.
אם אתה רוצה בצורה טבעית תאכל פלפל אדום.

בגודל בינוני קיים 250 מ״ג ויטמין c

וואו, באמת שזה מידע מאוד מועיל
איזה עוד מאכלים מומלץ לאכול שהם מכילים נגיד אבץ, ברזל, ויטמין, אומגה 3 וכדומה.
אני מעדיף להימנע מכמה שיותר תוספים.
רוצה להשתמש רק ב"תרופות", אבקות חלבון, קריאטין ומוצרי מזון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית