הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נגן מוזיקה

sneori2

משתמש מתחיל
127
0
נק' מוניטין:
0
127
0
אני מחפש נגן מוזיקה..אני צריך 4 ג'יגה לא יותר..
סתם חשבתי על אייפוד אבל ראיתי שהמחירים מטורפים..650 למה מי מת?
בקיצור איזה נגן זול ומומלץ? שיהיה לי נוח להשתמש בו..

• פותח/ת השרשור
כן יש לי אפשרות לקנות מebay...איזה נגן אתה ממליץ? ותוך כמה זמן המשלוח יגיע? צריך לשלם מכס? אם כן כמה?

אה ובקשר לנגן הקודם..יש איזה חנות שיותר זולה מבאג?

תודה..

בעיקרון באג דיי זולה בנגני MP3, בקשר ל EBAY אם הקונה יסכים לרשום שזה עולה פחות מ50$ והמכס לא יעלה על זה לא תשלם כלום, אם יעלו על זה תשלם 34% מס כולל מע"מ משווי המוצר אז לפי איך שאתה חושב, אני שלחתי i7 הנגן שהצעתי לך לפני משהו כמו שנה לארץ רשמו שזה עולה 22$ כולל משלוח ואף אחד לא פתח את זה וזה הגיע בשלום (ונשבר אחרי שבועיים כי הפלתי עליו משקולת :( ).
בכל מקרה ב EBAY הייתי לוקח את זה:
http://cgi.ebay.com/CREATIVE-ZEN-V-...c0.m14&_trkparms=65:15|66:2|39:1|293:1|294:50

יש לי אותו בגירסת ה 2GB כבר 3 שנים, נגן מעולה, סוללה חזקה (14-18 שעות לערך על פול ווליום), איכות אין צורך בכלל לומר Creative זה Creative.

בעיקרון באג דיי זולה בנגני MP3, בקשר ל EBAY אם הקונה יסכים לרשום שזה עולה פחות מ50$ והמכס לא יעלה על זה לא תשלם כלום, אם יעלו על זה תשלם 34% מס כולל מע"מ משווי המוצר אז לפי איך שאתה חושב, אני שלחתי i7 הנגן שהצעתי לך לפני משהו כמו שנה לארץ רשמו שזה עולה 22$ כולל משלוח ואף אחד לא פתח את זה וזה הגיע בשלום (ונשבר אחרי שבועיים כי הפלתי עליו משקולת :( ).
בכל מקרה ב EBAY הייתי לוקח את זה:
http://cgi.ebay.com/CREATIVE-ZEN-V-PLUS-4-GB-4GB-USB-FLASH-DRIVE-MP3-PLAYER_W0QQitemZ260392335364QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Players?hash=item3ca097b804&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A15|66%3A2|39%3A1|293%3A1|294%3A50

יש לי אותו בגירסת ה 2GB כבר 3 שנים, נגן מעולה, סוללה חזקה (14-18 שעות לערך על פול ווליום), איכות אין צורך בכלל לומר Creative זה Creative.

לפי מה שאני רואה ב-EBAY זה עולה יותר מאשר לקנות בבאג לא? כמה כסף יצא לך כולל הכל(בשקלים)?

+1 על הiAudio
שמעתי איתו כמה פעמים ונהנתי אבל אין לי מושג איך המכשיר עצמו מתפקד וכמה הוא עמיד

הנגן שנותן תמורה הכי טובה לכסף:
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6152&perur=2&t=12&c=373
ממש זול.
קניתי אותו מתנה לאחי הגדול ויש לו אותו כבר שנה וחצי והוא פועל כמו חדש למרות שעבר הרבה (ריצות, חדר כושר, טיולים ועוד).
איכות סאונד מעולה, קליפס שמתלבש על החולצה, משקל לא מורגש, מסך OLED שלא בולע סוללה, עברית מלאה, רדיו FM.

אם אתה רוצה להתפנק על וידיאו גם וקצת תמונות תוכל לקנות את ה-Fuze שגם אותו יש לי. הוא פחות מתאים לספורט אבל הוא ממש מעולה.

בנוגע לאייפוד בחנות של IDIGITAL הם נותנים 25% הנחה למי שמביא נגן IPOD מדגם ישן ככה אני קניתי
אבל אם אתה לא מוכן להוציא הרבה מזומנים אני ממליץ על הנגנים של SANSA
בכל אופן לחד"כ כאמור אין על נגני CLIP למינהם וגם הגיגה הוא סבבה בכל מיקרה לוקח חמש שניות לחבר למחשב ולהחליף שירים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית