הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנון סייקל שני

• פותח/ת השרשור magniv
  • פורסם בתאריך

magniv

משתמש מתחיל
54
3
נק' מוניטין:
4
54
3
לפני חודש סיימתי סייקל ראשון של טסט 250 כל שלושה ימים למשך חודשיים.
האמת אני לא מרוצה מהתוצאות, כי עשיתי כמה טעויות אבל למדתי מהן לקח.
הטעות הכי גדולה היתה שהתחלתי את המסה לפני הסייקל ועליתי את כל השומן שירדתי בחיטוב.. בשיא חיטוב שקלתי 76, בזריקה הראשונה שקלתי 84, בסוף הסייקל שקלתי 100, ועכשיו 94. הייתי סופר נוזלי.
אחרי הPCT עכשיו אני מתחיל חיטוב, אולי עם קלן, ובשיא החיטוב אני אתחיל סייקל שני (מתכנן להתחיל בעוד 3 חודשים).
התכנון שלי הוא כזה:
1-12 סוסטנון 500 מ"ג בשבוע (יוצא קצת פחות טסט נקי ממה שהיה לי בסייקל הראשון, לא בעייתי?)
1-4 דיאנבול 30 מ"ג ביום
4-12 ננדרולון פניל פרופיונט 250 מ"ג בשבוע (פה אני לא בטוח לגבי המינון, אשמח להמלצות אחרות. ולכמה זריקות כדאי לחלק?)
10-14 אפיסטיין 50 מ"ג ביום (במטרה לתת קצת מראה מוצק. הוא יהיה טוב למטרה הזאת או שעדיף וינסטרול? או בכלל לוותר)
3-14 HCG
1-14 LIV52
שלושה שבועות אחרי הזריקה האחרונה מתחיל פיסיטי, 10 ימים של 40 טמוקסיפן 100 כלומיד, ועוד 10 ימים של 20 טמוקסיפן ו50 כלומיד.

טעויות שאתם רואים פה, הצעות לשיפור, הערות,, כל דבר יתקבל בשמחה ותודה מראש!

נשים את החומרים בצד, אני מציע שתשים לב להיבט התזונה/אימונים בסייקל כדי שמה שתיארת בנוגע לסייקל הקודם לא יחזור. היכנס לסייקל באחוז שומן נמוך ככל שניתן.
הסייקל נראה בסדר בסה"כ הייתי מחליף את הדיבול ב-Methylstenbolone או Methyldrostanolone. דיבול ואנדרול אינם הסטרואידים היחידים למסה/כח ובאופן ברור בסייקל הראשון התקשית בגיזרת הנוזליות. שני הסטרואידים המוצעים יתנו יותר כח ומסה נקייה מדיבול ללא ארומטיזציה ומראה נפוח.
מבחינת הסטרואיד האוראלי בסוף הסייקל אפיסטן יכול להיות בחירה טובה. גם ווינסטרול בחירה טובה (בהנחה שאתה הולך על ווינסטרול סביר) אלא שהוא רעיל יותר לכבד.
את ה-HCG תמשוך עד הזריקה האחרונה של הסוסטנון ולא מעבר לכך. הקפד על מרווח של שבוע לפחות בין זריקת ה-HCG האחרונה לתחילת השימוש בכלומיד (לא צריכה להיות בעיה מאחר וה-PCT מיועד להתחיל כ-15 יום לאחר זריקת הסוסטנון האחרונה). גם את השימוש באוראלי הנוסף יש להפסיק לפחות יומיים מתחילת ה-PCT (שנקבע כאמור בהתאם למינון הסוסטנון ומועד הזריקה האחרונה).
הוסף לסייקל ארימידקס במינון של 0.5mg/e5d (לכל אורך הסייקל ועד מועד הזריקה האחרונה של הסוסטנון) ודוסטינקס במינון של 0.25mg/e5d (לכל תקופת השימוש ב-NPP).

• פותח/ת השרשור
נשים את החומרים בצד, אני מציע שתשים לב להיבט התזונה/אימונים בסייקל כדי שמה שתיארת בנוגע לסייקל הקודם לא יחזור. היכנס לסייקל באחוז שומן נמוך ככל שניתן.
הסייקל נראה בסדר בסה"כ הייתי מחליף את הדיבול ב-Methylstenbolone או Methyldrostanolone. דיבול ואנדרול אינם הסטרואידים היחידים למסה/כח ובאופן ברור בסייקל הראשון התקשית בגיזרת הנוזליות. שני הסטרואידים המוצעים יתנו יותר כח ומסה נקייה מדיבול ללא ארומטיזציה ומראה נפוח.
מבחינת הסטרואיד האוראלי בסוף הסייקל אפיסטן יכול להיות בחירה טובה. גם ווינסטרול בחירה טובה (בהנחה שאתה הולך על ווינסטרול סביר) אלא שהוא רעיל יותר לכבד.
את ה-HCG תמשוך עד הזריקה האחרונה של הסוסטנון ולא מעבר לכך. הקפד על מרווח של שבוע לפחות בין זריקת ה-HCG האחרונה לתחילת השימוש בכלומיד (לא צריכה להיות בעיה מאחר וה-PCT מיועד להתחיל כ-15 יום לאחר זריקת הסוסטנון האחרונה). גם את השימוש באוראלי הנוסף יש להפסיק לפחות יומיים מתחילת ה-PCT (שנקבע כאמור בהתאם למינון הסוסטנון ומועד הזריקה האחרונה).
הוסף לסייקל ארימידקס במינון של 0.5mg/e5d (לכל אורך הסייקל ועד מועד הזריקה האחרונה של הסוסטנון) ודוסטינקס במינון של 0.25mg/e5d (לכל תקופת השימוש ב-NPP).
תגובה מצויינת מאוד עזרתה לי! תודה רבה
רק לשם איזו מטרה הארימידקס והדוסטינקס?
ומה זה Methylstenbolone וMethyldrostanolone? לא מצאתי עליהם מידע, יש להם שם אחר?

מטילסטנבולון:

https://www.lbs.co.il/threads/55246/

מטילדרוסטנלון ידוע בשם סופרדרול. נגזרת DHT שהוא בעצם מסטרון עם קבוצת מטיל במקום האסטר ואחד הסטרואידים החזקים הקיימים.

זה שאינך יודע מהם ארימידקס ודוסטינקס זה רע מאוד... אל תיגש לסיירל כזה לפני שאתה מחפש וקורא עליהם בפורום.

• פותח/ת השרשור
מטילסטנבולון:

https://www.lbs.co.il/threads/55246/

מטילדרוסטנלון ידוע בשם סופרדרול. נגזרת DHT שהוא בעצם מסטרון עם קבוצת מטיל במקום האסטר ואחד הסטרואידים החזקים הקיימים.

זה שאינך יודע מהם ארימידקס ודוסטינקס זה רע מאוד... אל תיגש לסיירל כזה לפני שאתה מחפש וקורא עליהם בפורום.
אקח את זה לתשומת ליבי. תודה רבה!

אשמח לשמוע עוד חוות דעת על הסייקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית