הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ HB סקוואט + תוכנית שאני עושה (AB+בטן+ריצה)באימון 1

noambada

משתמש מתחיל
25
1
נק' מוניטין:
1
25
1
שלום,
אני מחפש באינטרנט כבר חצי שעה ואני לא מבין איפה מניחים בדיוק את המוט בHB סקוואט
אז אשמח לדעת

דבר שני,
כשאני מבצע אימון A או אימון B (אני מבצע תוכנית AB) אז מיד אחרי זה אני עושה 3X10 בטן , ואז מיד אחרי זה ריצה, כאשר את הריצה אני אמור לעשות 35-30 דק (כיוון שאני חייב פעילות אירובית בסדר גודל כזה- וזה הוראה מרופא, כי יש לי בעיה סיפור ארוך) אבל אני כרגע רק נכנס לריצה אז היום לדוגמה עשיתי 21 דק ואימון קודם עשיתי 16 דק ככה אני מתחיל לעלות בהדרגה.

עכשיו הסדר הוא:
1. אימון A\B
2. אימון בטן 3X10
3. ריצה (כפי שציינתי למעלה)

השאלה שלי היא האם הסדר הוא לא נכון? האם אחד מדברים יעשה נזק לשני, נגיד ריצה תהרוס לי את האימון שעשיתי (אני עושה אימון נפח כאילו, AB טווחי חזרות 8-12 בילדר) ? האם ישנה בעיה במה שאני עושה?

כי אמרו לי שריצה בטווח לא ארוך נגיד 35 דקות אז זה שורף שומן ולא שריר לאחר אימון משקולות. זה נכון..?

תודה לעוזרים

נערך לאחרונה:
אני מחפש באינטרנט כבר חצי שעה ואני לא מבין איפה מניחים בדיוק את המוט בHB סקוואט
מניחים למעלה על הטרפזים, חיפוש של כמה שניות הניב את התוצאה הבאה למשל:
1381091_10201408541789391_657252574_n.jpg

@noambada
הריצה והבטן לא יפגעו בתכנית שלך והם אפילו יתרמו לכושר שלך ולהתקדמות שלך, רצוי לשלב אירובי בתכניות כאלו רק להיזהר שלא יהיה ארוך מדי (אם לא רוצים לפרק שריר) כדי שלא נפרק שריר שזה רק מאיזור ה50 דקות, שעה של ריצה לדוגמא. שלפי מה שאתה אומר אתה לא עושה כרגע.

• פותח/ת השרשור
מניחים למעלה על הטרפזים, חיפוש של כמה שניות הניב את התוצאה הבאה למשל:
1381091_10201408541789391_657252574_n.jpg
אוקי, ומה לגבי השאלה השניה שלי? אה ותודה 🙌
@noambada
הריצה והבטן לא יפגעו בתכנית שלך והם אפילו יתרמו לכושר שלך ולהתקדמות שלך, רצוי לשלב אירובי בתכניות כאלו רק להיזהר שלא יהיה ארוך מדי (אם לא רוצים לפרק שריר) כדי שלא נפרק שריר שזה רק מאיזור ה50 דקות, שעה של ריצה לדוגמא. שלפי מה שאתה אומר אתה לא עושה כרגע.
אז כאילו מקסימום חצי שעה- 35 דקות? ואמרו לי איפשהו שריצה לאחר אימון משקולות למעשה שורפת שומן ולא את השריר (שוב, אם זה נגיד חצי שעה) זה נכון?

אוקי, ומה לגבי השאלה השניה שלי?
לדעתי אם אתה הולך לעשות 35 דקות בעצימות לא גבוהה זה לא יפגע באימונים וזה יתרום לכושר האירובי שלך. אבל זו רק דעתי והיא לא ממש מבוססת על כלום (אולי קצת ניסיון אישי) לכן העדפתי שמישהו שמבין יותר יענה לך 😃

@noambada
זה תלוי מאוד באיזו עצימות אתה רץ, כמה ומה אכלת באותו יום, אבל בגדול ריצה באיזור ה35-40 דקות בעצימות קלה-בינונית או אפילו בינונית לא אמורה להוות בעיה.

• פותח/ת השרשור
@noambada
זה תלוי מאוד באיזו עצימות אתה רץ, כמה ומה אכלת באותו יום, אבל בגדול ריצה באיזור ה35-40 דקות בעצימות קלה-בינונית או אפילו בינונית לא אמורה להוות בעיה.
אני דואג להשלים ערכים כל יום.
אני רץ במהירות של 8.5-8.9

תראה, אם מסיבה כלשהי אתה חייב לעשות אירובי בסדר גודל כזה כמו שאמרת אז אין ממש שאלה, תעשה. מהירות כזאת זה לא עצימות גבוהה, נראה לי זה סבבה, אם אתה משלים את הערכים גם.

• פותח/ת השרשור
תראה, אם מסיבה כלשהי אתה חייב לעשות אירובי בסדר גודל כזה כמו שאמרת אז אין ממש שאלה, תעשה. מהירות כזאת זה לא עצימות גבוהה, נראה לי זה סבבה, אם אתה משלים את הערכים גם.
הסיבה היא מחלה גנטית, ואירובי משפרת את התפקודים שלי. אבל איך שהוא מ"הטון" של הכתיבה שלך זה נראה כאילו אירובי לא יעשה לי טוב
@noambada

בקיצור אני רץ במקסימום 35 דקות. זה לא ישרוף שריר נכון? אני דואג להשלים ערכים כל יום.

@noambada
אין שום בעיה לפי מה שאתה אומר ואפילו רצוי שתעשה אירובי, וזה נכון גם לרוב המתאמנים הממוצעים (שבאים לחדר הכושר כדי לשמור על הכושר ואו להתחזק ולא להיות בודיבילדרים או פאוורליפטרים מתחרים בתחום).

הסיבה היא מחלה גנטית, ואירובי משפרת את התפקודים שלי. אבל איך שהוא מ"הטון" של הכתיבה שלך זה נראה כאילו אירובי לא יעשה לי טוב
זה ממש לא מה שהתכוונתי (זה מה שקורה כשרואים רק מילים ולא טון 😃) כמו שכתבתי למעלה:

לדעתי אם אתה הולך לעשות 35 דקות בעצימות לא גבוהה זה לא יפגע באימונים וזה יתרום לכושר האירובי שלך. אבל זו רק דעתי והיא לא ממש מבוססת על כלום (אולי קצת ניסיון אישי) לכן העדפתי שמישהו שמבין יותר יענה לך

התכוונתי שאם מבחינה בריאותית אתה יודע שאתה חייב (או מומלץ מאוד) בכל מקרה אז תעשה ולא ממש משנה מה יגידו בתגובות

• פותח/ת השרשור
@noambada
אין שום בעיה לפי מה שאתה אומר ואפילו רצוי שתעשה אירובי, וזה נכון גם לרוב המתאמנים הממוצעים (שבאים לחדר הכושר כדי לשמור על הכושר ואו להתחזק ולא להיות בודיבילדרים או פאוורליפטרים מתחרים בתחום).
סתם שאלה. למה לדעתך רצוי לעשות אירובי לדעתך אם נגיד אתה בתחום הבילדינג? יש משהו מיוחד שזה עושה שקשור לתחום הבילדינג?

• פותח/ת השרשור
@noambada
@yujinius צודק. אם זו בעיה רפואית והוראה מרופא אז על כמה וכמה ואפילו תעדיף את זה על בניית שריר אם זה אי פעם יבוא על חשבון זה.
שמע, יש לי עוד אופציות, כמו לשחק כדורגל או משהו, אבל שוב למה לדעתך רצוי לעשות אירובי לדעתך אם נגיד אתה בתחום הבילדינג? יש משהו מיוחד שזה עושה שקשור לתחום הבילדינג?

@noambada
אני לא בתחום הבילדינג אבל בילדרים מקצועיים לא עושים כמעט אירובי כי עצם הספורט שלהם הוא לא אירובי ולא מצריך אותו, הם אולי עולים על הליכון או על מכשיר אירובי למטרות שיחרור ופיזור חומצות חלב ולא למטרות אירובי כמוך.

הייתי שמח שמישהו מהתחום של הבילדינג יתן פה את הדעה או שיאשר או שיקטול את מה שאמרתי. בכל מקרה זה לפי מה שאני יודע..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית