סהר לקח את מר הדרום!

המטרה שלו הייתה להתחרות בתחרות כדי לתרגל פוזינג ורוטינה למר ישראל
זה כמו משחק ידידות לפני משחק רשמי רציני

• פותח/ת השרשור
אני אומר שגם במר ישראל הוא ייקח בהליכה

יש לסהר גנטיקה נדירה ללא ספק

דיברתי על מאור? קישרתי אותו לנושא והשוואתי אותו לסהר?

טענת שסהר מבזבז את זמנו בתחרויות בארץ, אז אני אומר לך שמאור משקיע והולך להתחרות בחול ועדין מדדה מאחור. אז הבאתי לך השוואה על מנת להכניס אותך לפרופורציות.

לא גורע מהנצחון, אבל יש הרבה אנשים די מצחיקים בתחום בארץ, על אראל אורן לא ארחיב את הדיבור, הוא טוען בכל חור אפשרי שהוא מר ישראל ושלקח בחורות "מטופלות" ל5 אחוז שומן וכל מיני שיט הזוי אחר.

ובנוסף יש מתחרים שנראה שלא עבדו על הרגליים אי פעם וכו', יש מקום לשיפור הרמה בתחרויות האלה

טענת שסהר מבזבז את זמנו בתחרויות בארץ, אז אני אומר לך שמאור משקיע והולך להתחרות בחול ועדין מדדה מאחור. אז הבאתי לך השוואה על מנת להכניס אותך לפרופורציות.
ומאור? מתחרה בקט' החופשיות לא? וסהר לאן פניו מועדות?

אם זה לכל החיים מה טעם לקחת את זה אז זה הורס רצח את האסתטיקה?
זה בדרך כלל קורה רק לאנשים שלא יודעים איך להשתמש בצורה נכונה באינסולין. עובדה שזה לא קורה לכולם ויש מפתחי גוף שמצליחים לשמור על מוטן צרה יחסית ובטן בלי המראה "הנפוח" הזה ומצליחים לשמור על פרופורציות טובות,ספורטאי שמאבד פרופורציות לא יכול להתקדם בתחום הזה השופטים שונאים את זה ומדרגים אותך למקומות אחרונים (ראה מרקוס רול כ-דוגמה קלאסית). וזה קורה לכל מי שמתחיל לדחוף מינונים גבוהים של אינסולין וGH בלי בקרה זה הגורם העיקרי.
בשביל שזה לא יקרה לך צריך לדעת איך להשתמש בכל החומרים האלה בצורה הכי נכונה ומתונה. ברגע שאתה מתחיל לעלות מינונים בצורה דראסתית מידי ולא בהדרגה ואתה מכניס כמויות גדולות מאוד של אוכל בשביל לגדול האינסולין מעלה אותך גם בשומן באיבריים הפנימיים ובנוסף לזה ה-GH במינונים גבוהים גורם לכל האיברים לגדול וגם נוצרת סוג של שיחבת שומן מתחת לריבועים בבטן וזה עושה מראה של בטן נפוחה מאוד. עבודה אם סקווטים ודד ליפט כבדים במיוחד גם מרחיבה את המותן והבטן כי זה שרירים שגודלים בקלות אם GH ושאר ירקות.

זה בדרך כלל קורה רק לאנשים שלא יודעים איך להשתמש בצורה נכונה באינסולין. עובדה שזה לא קורה לכולם ויש מפתחי גוף שמצליחים לשמור על מוטן צרה יחסית ובטן בלי המראה "הנפוח" הזה ומצליחים לשמור על פרופורציות טובות,ספורטאי שמאבד פרופורציות לא יכול להתקדם בתחום הזה השופטים שונאים את זה ומדרגים אותך למקומות אחרונים (ראה מרקוס רול כ-דוגמה קלאסית). וזה קורה לכל מי שמתחיל לדחוף מינונים גבוהים של אינסולין וGH בלי בקרה זה הגורם העיקרי.
בשביל שזה לא יקרה לך צריך לדעת איך להשתמש בכל החומרים האלה בצורה הכי נכונה ומתונה. ברגע שאתה מתחיל לעלות מינונים בצורה דראסתית מידי ולא בהדרגה ואתה מכניס כמויות גדולות מאוד של אוכל בשביל לגדול האינסולין מעלה אותך גם בשומן באיבריים הפנימיים ובנוסף לזה ה-GH במינונים גבוהים גורם לכל האיברים לגדול וגם נוצרת סוג של שיחבת שומן מתחת לריבועים בבטן וזה עושה מראה של בטן נפוחה מאוד. עבודה אם סקווטים ודד ליפט כבדים במיוחד גם מרחיבה את המותן והבטן כי זה שרירים שגודלים בקלות אם GH ושאר ירקות.
אבל הבחור מתאמן של מאור איך הגיע למצב כזה?

סהר נראה מעולה...נקווה שיעלה מוכן במר ישראל לראות באמת את השיפור שלו

לגבי הסלט בין הסטים אמרת את זה בצחוק כיאילו ? אני שואל כי בזמן האחרון אני רואה אנשים במכון פיטעום אוכלים פירות/שוקולד בזמן האימון ועוד כמה שותים גלון של חלב...
*דרך אגב אם הוא נגד תוספי מזון אז הוא בעצם נגד אוכל. כי אבקת חלבון זה כמו חזה עוף. תכלס.
בזמן האחרון אני אוכל פרי בין תרגיל כבד לכבד.
אני פשוט נישאר יותר אנרגטי

Back
למעלה תחתית