הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקות דם לפני סייקל

shotland

משתמש מתחיל
215
21
נק' מוניטין:
-9
215
21
אילו בדיקות.דם לבקש בשביל.לבדוק את כל עניין ההורמונים ..טסט וכו אם אפשר שתגידו לי מה לבקשמהרופא

אילו בדיקות.דם לבקש בשביל.לבדוק את כל עניין ההורמונים ..טסט וכו אם אפשר שתגידו לי מה לבקשמהרופא

PROLACTIN, LH , TSH ' E2 , FSH, TESTOSTERONE, PROGESTERONE.

חשוב לא להתאמן יום לפני הבדיקה ולהתעורר כ-3 שעות לפני לפחות על מנת שתוצאות הפרולקטין יהיו תקינות.

אם לא ביצעתם בדיקת דם בחצי שנה האחרונה, אנחנו ממליצים על הבדיקות הבאות:
  • Complete Blood Count
  • Vitamin D
  • Vitamin B12
  • TSH (אם אפשר, מומלץ גם לבדוק את הרמות של ההורמונים T3 ו-T4)
  • Glucose
  • Cholesterol (מחולק ל LDL ו HDL)
  • Ferritin
  • Triglycerides
  • Calcium
  • CPK
  • AST
  • ALT
  • ALP
  • Bilirubin
  • GGT
  • Urea
  • BUN
  • Creatinine
לגברים: (חלק מקופות החולים לא יתנו לכם את הבדיקות הללו ללא סיבה הורמונלית ממשית)
  • ANDROSTENEDIONE
  • FREE ANDROGEN INDEX - ערכים אופטימלים יתקבלו בין השעות 8 ל-10 בבוקר. בד״כ לא תקבלו את הבדיקה הזו יחד עם הבדיקה בסעיף הבא, אך יש להתעקש על שניהן. הבדיקה הזו והבדיקה בשורה הבאה, הן הבדיקות הכי חשובות מכל הרשימה ההורמונלית.
  • Testosterone Total
  • Prolcatin - יש להיות ערים 3 שעות לפני שעושים בדיקה זו.
  • LH
  • FSH
  • SHBG

ANDROSTENEDIONE
  • DHEA-Sulfate
  • Progesterone
  • Estradiol

אנו ממליצים להגיע עם הרשימה הזו לרופא המשפחה ולקבל הפנייה לעשות את בדיקת הדם. אל דאגה, לא יקחו מכם יותר מידי מבחנות – זה רק נראה הרבה. נדרש לצום 10-12 שעות לפני הבדיקה, ובזמן זה ניתן לשתות מים בלבד.

• פותח/ת השרשור
אם לא ביצעתם בדיקת דם בחצי שנה האחרונה, אנחנו ממליצים על הבדיקות הבאות:
  • Complete Blood Count
  • Vitamin D
  • Vitamin B12
  • TSH (אם אפשר, מומלץ גם לבדוק את הרמות של ההורמונים T3 ו-T4)
  • Glucose
  • Cholesterol (מחולק ל LDL ו HDL)
  • Ferritin
  • Triglycerides
  • Calcium
  • CPK
  • AST
  • ALT
  • ALP
  • Bilirubin
  • GGT
  • Urea
  • BUN
  • Creatinine
לגברים: (חלק מקופות החולים לא יתנו לכם את הבדיקות הללו ללא סיבה הורמונלית ממשית)
  • ANDROSTENEDIONE
  • FREE ANDROGEN INDEX - ערכים אופטימלים יתקבלו בין השעות 8 ל-10 בבוקר. בד״כ לא תקבלו את הבדיקה הזו יחד עם הבדיקה בסעיף הבא, אך יש להתעקש על שניהן. הבדיקה הזו והבדיקה בשורה הבאה, הן הבדיקות הכי חשובות מכל הרשימה ההורמונלית.
  • Testosterone Total
  • Prolcatin - יש להיות ערים 3 שעות לפני שעושים בדיקה זו.
  • LH
  • FSH
  • SHBG

ANDROSTENEDIONE
  • DHEA-Sulfate
  • Progesterone
  • Estradiol

אנו ממליצים להגיע עם הרשימה הזו לרופא המשפחה ולקבל הפנייה לעשות את בדיקת הדם. אל דאגה, לא יקחו מכם יותר מידי מבחנות – זה רק נראה הרבה. נדרש לצום 10-12 שעות לפני הבדיקה, ובזמן זה ניתן לשתות מים בלבד.
אוקיי תודה רבה , אני בצבא אם אמרת שהרופא משפחה לא בטוח יביא נאי בספק אם בצבא יביאו .
מחר יש לי תור לרופאה , אם היא לא תסכים להביא לי את כל בדיקות הדם האלה , איך לשכנע אותה ? מה הסיבות שאני מבקש ?

אני הדפסתי את זה , באתי לרופא ואמרתי שאני נרשם למכון ומתייעץ עם דיאטנית [ סתם חירטוט כלשהו ] ושהיא המליצה מאוד לעשות את זה כדי להתאים לי את התפריט תזונה. אצלי הרופא לא התווכח בכלל והכניס הכל בכיף . שים לב שהנקודות אחרונות זה לנשים אז הייתה לי קצת פדיחה שביקשתי את זה חח .

• פותח/ת השרשור
אני הדפסתי את זה , באתי לרופא ואמרתי שאני נרשם למכון ומתייעץ עם דיאטנית [ סתם חירטוט כלשהו ] ושהיא המליצה מאוד לעשות את זה כדי להתאים לי את התפריט תזונה. אצלי הרופא לא התווכח בכלל והכניס הכל בכיף . שים לב שהנקודות אחרונות זה לנשים אז הייתה לי קצת פדיחה שביקשתי את זה חח .
סבבה , איזה מהן של נשים ?ולמה אני צריך לבדוק את זה אז \?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית