עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אילו בדיקות.דם לבקש בשביל.לבדוק את כל עניין ההורמונים ..טסט וכו אם אפשר שתגידו לי מה לבקשמהרופא
אוקיי תודה רבה , אני בצבא אם אמרת שהרופא משפחה לא בטוח יביא נאי בספק אם בצבא יביאו .אם לא ביצעתם בדיקת דם בחצי שנה האחרונה, אנחנו ממליצים על הבדיקות הבאות:
לגברים: (חלק מקופות החולים לא יתנו לכם את הבדיקות הללו ללא סיבה הורמונלית ממשית)
- Complete Blood Count
- Vitamin D
- Vitamin B12
- TSH (אם אפשר, מומלץ גם לבדוק את הרמות של ההורמונים T3 ו-T4)
- Glucose
- Cholesterol (מחולק ל LDL ו HDL)
- Ferritin
- Triglycerides
- Calcium
- CPK
- AST
- ALT
- ALP
- Bilirubin
- GGT
- Urea
- BUN
- Creatinine
- ANDROSTENEDIONE
- FREE ANDROGEN INDEX - ערכים אופטימלים יתקבלו בין השעות 8 ל-10 בבוקר. בד״כ לא תקבלו את הבדיקה הזו יחד עם הבדיקה בסעיף הבא, אך יש להתעקש על שניהן. הבדיקה הזו והבדיקה בשורה הבאה, הן הבדיקות הכי חשובות מכל הרשימה ההורמונלית.
- Testosterone Total
- Prolcatin - יש להיות ערים 3 שעות לפני שעושים בדיקה זו.
- LH
- FSH
- SHBG
ANDROSTENEDIONE- DHEA-Sulfate
- Progesterone
- Estradiol
אנו ממליצים להגיע עם הרשימה הזו לרופא המשפחה ולקבל הפנייה לעשות את בדיקת הדם. אל דאגה, לא יקחו מכם יותר מידי מבחנות – זה רק נראה הרבה. נדרש לצום 10-12 שעות לפני הבדיקה, ובזמן זה ניתן לשתות מים בלבד.
סבבה , איזה מהן של נשים ?ולמה אני צריך לבדוק את זה אז \?אני הדפסתי את זה , באתי לרופא ואמרתי שאני נרשם למכון ומתייעץ עם דיאטנית [ סתם חירטוט כלשהו ] ושהיא המליצה מאוד לעשות את זה כדי להתאים לי את התפריט תזונה. אצלי הרופא לא התווכח בכלל והכניס הכל בכיף . שים לב שהנקודות אחרונות זה לנשים אז הייתה לי קצת פדיחה שביקשתי את זה חח .