ייעוץ נוסע לחול החודש. באמצע סייקל.

guyeeee

מושעה
59
6
נק' מוניטין:
9
59
6
אהלן.

אני טס ב29-30 ליולי ככה לארצות הברית עם המשפחה. אני עכשיו בשבוע החמישי שלי לסייקל. אז אני מאמין שאסיים תסייקל עד שאני טס. הבעיה זה הPCT. איך אני מכניס תדברים?

הבעיה שגם המשפחה שלי לא יודעת שאני מזריק. אז בעייתי לקחת את כל הדברים של הPCT לשם.

יש לכם הצעות?

לכמה זמן אתה טס? לכמה שבועות/ימים ? אם זה טיסה לחודש ולא לשבועיים שאפשר לחזור ולעשות פה את ה-PCT אז כך לשם את הכלומיד והטמוקסיפן. מה בעיה ?

אז או שתמשוך תסייקל עד ליום של הטיסה. ביום של הטיסה תן שפיץ אחרון.ואז אתה חוזר חזרה. אחרי14-20 ימים תתחיל PCT. או שאם הסייקל שלך יגמר לפני הטיסה.. פשוט מאוד תחשב כמה כדורים מכל דבר אתה צריך וכך איתך לשם.

קח ת'כדורים בתיק האישי שלך - לא יקרה כלום ולא ישימו לב .
אם אתה מזריק לעצמך ומחביא ת'מחטים אז אתה יכול גם להחביא ת'כדורים תעשה לי טובה .

מה הקטע להחביא את המזרקים בסופו של דבר יעלו עליך ....עדיף כבר לדבר בפתיחות ולשים את האמת על השולחן

מה הקטע להחביא את המזרקים בסופו של דבר יעלו עליך ....עדיף כבר לדבר בפתיחות ולשים את האמת על השולחן

לא לא תמיד, במיוחד לא שאתה "ילד".
זה "סמים" מבחינת כל בן אדם שלא מבין את העולם הזה ולפעמים עדיף להסתיר מאשר לקבל את כל הביקורת והצעקות מההורים , שוב- במיוחד שאתה ילד.

לא לא תמיד, במיוחד לא שאתה "ילד".
זה "סמים" מבחינת כל בן אדם שלא מבין את העולם הזה ולפעמים עדיף להסתיר מאשר לקבל את כל הביקורת והצעקות מההורים , שוב- במיוחד שאתה ילד.
לא מדובר פה בסמים. אלה בתרופות מרשם. בכל מקרה על תיכך איתך את הכדורים בתיק האישי כמו שהמליצו לך. כך ערקה של עזרה ראשונה ושם תשמור כל מה שאתה צריך לעצמך .

לא מדובר פה בסמים. אלה בתרופות מרשם. בכל מקרה על תיכך איתך את הכדורים בתיק האישי כמו שהמליצו לך. כך ערקה של עזרה ראשונה ושם תשמור כל מה שאתה צריך לעצמך .

ותרופות מרשם הם לא "סמים" ? גם מריחואנה היא תרופת מרשם ....
בכל מקרה רשמתי במרכאות כי ככה זה נתפס ע"פ האוכלוסיה שלא מבינה בזה. גם אם זה לא כך בהגדרה

אגב באנגלית תרופות מרשם = drugs= סמים....

אין בעיה עם מזרקים/תרופות בתיק הלא אישי (זה ששולחים למטוס כשעושים צ׳ק אין). מה שכן אני לא יודע מה יהיה הדין ברגע שהמכס ירצה לבדוק אותך בכל אחת מהמדינות שתבקר בהן (כולל ישראל).

• פותח/ת השרשור
קח ת'כדורים בתיק האישי שלך - לא יקרה כלום ולא ישימו לב .
אם אתה מזריק לעצמך ומחביא ת'מחטים אז אתה יכול גם להחביא ת'כדורים תעשה לי טובה .
אין בעיה עם מזרקים/תרופות בתיק הלא אישי (זה ששולחים למטוס כשעושים צ׳ק אין). מה שכן אני לא יודע מה יהיה הדין ברגע שהמכס ירצה לבדוק אותך בכל אחת מהמדינות שתבקר בהן (כולל ישראל).

אז זהו שזו הבעיה. אני אני שם בתיק האישי יכולים לפתוח לי אותו ואם מוציאים תדברים אני גמור מבחינת המשפחה. המשפחה שלי היא הכי נגד כל הדברים האלה ורואים בסטרואידים כ"ציטים" ו"קיצורי דרך" . למרות איןספור הסברים. (היו לי נסיונות בתור ילד יותר קטן ) .

בקיצור, אם אני טס לשבועיים וחצי , אפשר בסוף שאני חוזר ישר להתחיל את הPCT ?

אין לך יותר מידי ברירות,למען האמת שלוש
1.לקנות את הpct בארהב
2.לעשות כשאתה חוזר
3.לקחת איתך לארהב

אז זהו שזו הבעיה. אני אני שם בתיק האישי יכולים לפתוח לי אותו ואם מוציאים תדברים אני גמור מבחינת המשפחה. המשפחה שלי היא הכי נגד כל הדברים האלה ורואים בסטרואידים כ"ציטים" ו"קיצורי דרך" . למרות איןספור הסברים. (היו לי נסיונות בתור ילד יותר קטן ) .

בקיצור, אם אני טס לשבועיים וחצי , אפשר בסוף שאני חוזר ישר להתחיל את הPCT ?
גבר,
אתה עושה מ׳זה יותר מדי סיפור .
תיקח לך תיק רחצה - בפנים תשים את הכמות כדורים שאתה צריך בשביל ה-PCT
ואף אחד לא יבדוק לך אותו אם תשים את התיק רחצה במזוודה הגדולה, זאת שהולכת לבטן המטוס .
ובמידה ופתחו וההורים ראו אתה אומר :
״מולטי ויטמין״ / ״מגנזיום״ לא חסר ..
לא רואה בזה סיבה למסיבה .
תהנה !

ותרופות מרשם הם לא "סמים" ? גם מריחואנה היא תרופת מרשם ....
בכל מקרה רשמתי במרכאות כי ככה זה נתפס ע"פ האוכלוסיה שלא מבינה בזה. גם אם זה לא כך בהגדרה

אגב באנגלית תרופות מרשם = drugs= סמים....
תראה, הוא טס לארה"ב שם יש הבחנה ברורה בין סמים לתרופות. סטרואידים נחשבים סמים. כלומיד ונולבדקס תרופות. ייתכן ויוחרמו אם הסיכוי הנמוך לבדיקה במכס (שבארה"ב אינו כה נמוך) יתממש.
בעיקרון אם מדובר בטסט באסטר ארוך ובמינון של כ-500mg ההצעה של @Alex0001 הטובה ביותר. פשוט לתת זריקה ביום היציאה ולהתחיל pct עם החזרה. התיזמון מתאים.

לא דיברתי על זה שיחרימו לו או לא יחרימו לו, דיברתי על איך ההורים ייסתכלו על זה אם הוא יגיד להם.

• פותח/ת השרשור
אם יש לך קופסת מולטי-ויטמין ריקה
שים שם את כל הכדורים, ותגיד שזה המולטי-ויטמין 😃

וואי נשבע חזק. יש לי מולטי ווטימין לא ריק אבל גם ככה לא משתמש בו אז אני אשים את זה שם. תודה אחי רעיון אש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית