הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחילת שימוש ביוטרופין

Jony1982

משתמש מתחיל
238
77
נק' מוניטין:
551
238
77
שלום לכולם,יש בידיי הורמון גדילה מסוג ביוטרופין,אני מתכוון להתחיל שימוש בחודש הבא,התכנון הוא 3iu ביום 6 ימים בשבוע כולל 750 טסט רפואי בשבוע.
רוצה לשמוע את דעתכם עצתכם והאם מינון של 3 iu ביום יספיק בתור התחלה,מעולם לא נגעתי בחומר הזה.
תודה מראש אשמח לדעה של טום ושאר התותחים כאן.

אם אתה אוהב להסתכן וללכת על משהו שלא יוצר בבית מרקחת ואתה קורא לספיחת מים תוצאות את ברכותיי.
הורמון גדילה סיני זבל.

אתה מתכוון ל 192 אמינו וזה מצוי בברנדים הסיניים בזיופים או בייצור הזול כמו בבלו טופס וכו׳

צודק... אגב אחד הסימנים לכך ממה שחקרתי... זה התופעה שציינת - הסימני "עקיצה" שמופיעים. אם זה קורה, זה סימן שהגוף מייצר נוגדנים.

לא חייב להשאיר את הויאל במקרר לאחר ההמסה של האבקה , תן לזה רבע שעה במקרר להתערבב ואל תנער חזק אפשר לגלגל אותו בין האצבעות וזה התערבב מהר
אם אתה אוהב להסתכן וללכת על משהו שלא יוצר בבית מרקחת ואתה קורא לספיחת מים תוצאות את ברכותיי.
הורמון גדילה סיני זבל.
אז מעניין למה הרבה אנשים בעולם וגם בישראל מזמינים hygetropin

הורמון גדילה סיני זבל.

לא ניסיתי... למרות שהייתי קרוב לרכוש ולנסות סיני. מה שכן לגבי ענין הקירור... הטענה של הייצרנים זה שהם מייצרים בשיטה מיוחדת שבה ההורמון מצליח להישמר בצורת אבקה למשך 28 יום בלי להיפגע ללא קירור.
מן הסתם החוזק של החומר לא ממש ידוע ואמין... ואז אנשים לוקחים 8 ו 10 איו ליום בכדי לוודא שנכנס איזה ארבע.

תגיד לי אתה יודע על מה אתה מדבר? אתה יודע איך ההורמון גדילה צריך להיות מיוצר? אתה יודע איך החברות הסיניות מייצרות אותו? תהיה בטוח שזה לא כמו שחברות רפואיות מייצרות אותו.

לא חייב להשאיר את הויאל במקרר לאחר ההמסה של האבקה , תן לזה רבע שעה במקרר להתערבב ואל תנער חזק אפשר לגלגל אותו בין האצבעות וזה התערבב מהר
אז מעניין למה הרבה אנשים בעולם וגם בישראל מזמינים hygetropin

הה HYG נחשב לאיכותי ביותר ממה שהביקורות מספרות. הוא גם מבין היקרים... בבראנדים הסיניים. ומספק מספרי מעקב.
אם היה דרך לבדוק את רמת האיכות תחלס זה היה אחלה... אבל כרגע זה מבוסס על נסיון של אנשים, שהוא בדרך כלל דורש שלוש חודשים של שימוש.
למרות שאני יכול להגיד לך תוך שלוש ימים אם טוב או לא...
תגיד לי אתה יודע על מה אתה מדבר? אתה יודע איך ההורמון גדילה צריך להיות מיוצר? אתה יודע איך החברות הסיניות מייצרות אותו? תהיה בטוח שזה לא כמו שחברות רפואיות מייצרות אותו.

אני יודע מה אני מדבר... אולי לא כמוך אחי אבל יודע. בגלל זה אני משתמש ברפואי, או לא נוגע בכלל.
היופי ב GH זה שאתה לא ממש חייב להיות עליו כל הזמן. יש לך אפשרות תיקח חודש \ חודשים או אפילו שבועיים. בכל מצב אתה תהינה ממה שיש לחומר הזה להציע.

לא דיברתי אליך. הגבתי על הסיני. נורדיטרופין אחלה חומר וגם היתרון שהוא בא מעורבב ולא צריך את העט כדי להזריק.

לא דיברתי אליך. הגבתי על הסיני. נורדיטרופין אחלה חומר וגם היתרון שהוא בא מעורבב ולא צריך את העט כדי להזריק.

כן. אני רוצה לנסות ביוטרופין. אני מאמין שאדע להשוות בינהם. קצת יותר נגישות לחומר הזה פה בארץ...

• פותח/ת השרשור
אני מתכוון להתחיל 4iu ליום 6 ימים בשבוע ולראות איך מתקדם,עשיתם לי קצת סלט כאן,תגיד simon על איזה סייקל היית בזמן השימוש בהורמון גדילה?

הנה אני יסביר שוב את עניין הערבוב
יש לך את הבקבוק של המים ואת הבקבוק של ההורמון עצמו החומר הלבן.
אתה לוקח מזרק ושואב את המים. הנוסחא אני יסביר בהמשך.
עכשיו חשוב מאוד לא להזריק את החומר ישירות על ההורמון. אתה מחדיר את המזרק בשיפוע באלכסון לתוך הויאל של ההורמון.
ומזריק את החומר(שוב לא על ההורמון עצמו אלא על דפנות הויאל).
ההזרקה מתבצעת תוך שאתה מסובב את הויאל בעדינות עד שאתה מוציא את כל החומר. לאחר מכן מסובב בעדינות את הויאל.
משאיר את החומר ל24 שעות במקרר ובודק שכל החומר הומס ושאין חלקיקים.

עכשיו ליחס בין מ"ל לIU:

כמה דוגמאות:
למשל בא לך 1.2 מל לערבב?
1.2/12=0.1
0.1x100=10- הכוונה שהקו ה-10 הוא 1 איו.
לפני 22 דקות

קודם כל תירגע קצת תשתה מים קרים , וכן אני יודע על מה אני מדבר , מה נהיה עם האנשים פה מה זה תחרות השתנה ?

• פותח/ת השרשור
ראיתי אנשים שהשיגו תוצאות מעולות מהייגטרופין מעולות,אבל אני בדיעה שאם עושים משהו הולכים על ההכי טוב ונכון זה יקר משמעותית מהסיני,אז מחכים קצת חוסכים ואז עושים.

אני מתכוון להתחיל 4iu ליום 6 ימים בשבוע ולראות איך מתקדם,עשיתם לי קצת סלט כאן,תגיד simon על איזה סייקל היית בזמן השימוש בהורמון גדילה?

אני האמת בימים אלו מבצע את הניסוי... שבוע 11 של הסייקל - סוס + דקה+ דקה פיניל.
החלטתי לקחת לשבועיים בלבד מאחר ואני סובל מעומס יתר בברכיים כתוצאה מאימון יתר של הארבע ראשי. ראיתי שהמנוחה לא ממש עוזרת אז החלטתי לנסות GH אך ורק למטרת ריפוי. אין לי תקציב להריץ 4-8 איו ליום לכמה חודשים.
אחרי שבוע שיפור של 80 % בכאב. אחרי שבועים התוצאות שהזכרתי.
אני עומד לסיים מבחנה שניה של נורדיטרופין, וכנראה שמפסיק כי התקציב לא מאפשר. אני יכול לומר לך שהרבה זמן לא הרגשתי תחושה כזאת של "בריאות" מהגוף. כל מיני כאבים קטנים שהציקו, שרירים כאלה שכל הזמן קצת תפוסים הכל השתפר פלאים. לא יודע איך אני מפסיק עם זה ... זה שווה את כל הסייקלים בעולם... זה הדבר האמיתי.
מה שאתה רוצה לעשות זה האידיאל לפי דעתי... טסט חזק ורפואי עם GH רפואי... מושלם. תתחיל עם 4 איו רק בכדי להבין מי נגד מי לאיזה שבועיים. אחר כך תראה אם יש טעם להעלות . כן כדאי להתנסות על כמות של 8 איו בכדי להבין וכנראה להרגיש גם את ההבדל.

אני האמת בימים אלו מבצע את הניסוי... שבוע 11 של הסייקל - סוס + דקה+ דקה פיניל.
החלטתי לקחת לשבועיים בלבד מאחר ואני סובל מעומס יתר בברכיים כתוצאה מאימון יתר של הארבע ראשי. ראיתי שהמנוחה לא ממש עוזרת אז החלטתי לנסות GH אך ורק למטרת ריפוי. אין לי תקציב להריץ 4-8 איו ליום לכמה חודשים.
אחרי שבוע שיפור של 80 % בכאב. אחרי שבועים התוצאות שהזכרתי.
אני עומד לסיים מבחנה שניה של נורדיטרופין, וכנראה שמפסיק כי התקציב לא מאפשר. אני יכול לומר לך שהרבה זמן לא הרגשתי תחושה כזאת של "בריאות" מהגוף. כל מיני כאבים קטנים שהציקו, שרירים כאלה שכל הזמן קצת תפוסים הכל השתפר פלאים. לא יודע איך אני מפסיק עם זה ... זה שווה את כל הסייקלים בעולם... זה הדבר האמיתי.
מה שאתה רוצה לעשות זה האידיאל לפי דעתי... טסט חזק ורפואי עם GH רפואי... מושלם. תתחיל עם 4 איו רק בכדי להבין מי נגד מי לאיזה שבועיים. אחר כך תראה אם יש טעם להעלות . כן כדאי להתנסות על כמות של 8 איו בכדי להבין וכנראה להרגיש גם את ההבדל.
אתה מודע לזה ש 8iu זה מינון לגדילה , וחיטוב זה 4-5iu

• פותח/ת השרשור
וואי מת להתחיל כבר,האמת שלא רוצה לשלב עם זה אינסולין למרות ששמעתי שהתוצאות משופרות,קצת חושש מזה.

וואי מת להתחיל כבר,האמת שלא רוצה לשלב עם זה אינסולין למרות ששמעתי שהתוצאות משופרות,קצת חושש מזה.
אם אתה מתכוון להשתמש באינסולין אתה לא צריך gh , השינויים עם אינסולין זה ממש מהר התוצאות של gh שלוקח לו 3 חודש עד חצי שנה לראות תוצאות אז באינסולין ייקח לך גג חודש , אבל מי ייקח תסיכון הזה מי שלא יודע פרוטוקולים צריך להתרחק כמו מאש

נערך לאחרונה:
מה פתאום. ביוטרופין וכל ההורמוני גדילה הרפואיים אותו חומר פעיל. אין הבדל ביניהם.
אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות.
ואני לא מאמין ביום כן יום לא או 5 כן 2 לא.
אתה רוצה תוצאות? תיקח כל יום. יש סיבה למה מטופלים בהורמון גדילה לוקחים יומיום את ההורמון.
להורמון הגדילה זמן חיים מאוד קצר. כל ההורמוני גדילה הרפואיים הם 191 חומצות אמינו.

יש הבדל בין טיפול בהורמון גדילה למטרה רפואית כאשר אין הפרשה מינימלית של ההורמון לבין מינונים גבוהים יותר כאשר הכל תקין.

להורמון גדילה יש השפעה על הרגישות לאינסולין וההשפעה ניכרת יותר ככל שמטפסים מעלה במינונים ובמשך הזמן.
מלבד-זאת, אורך החיים של ההורמון בגוף הוא קצר מאוד, זה נכון, אבל מה שאותנו מעניין זה דווקא הפעולה ההמשכית שלו וזה ההפרשה של IGF-1
בעיקר (לא רק, אבל בעיקר).

אני ניסיתי תקופה של חודשיים בעברי עם נורדי טרופין - 4IU על בסיס של יום כן, יום לא. הידיים התנפחו, אחוז השומן ירד, הפנים והעור נראו זוהרות יותר, הפאמפ באימונים היה אדיר. דפק כמו שעון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית