הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון - האם יכול להגדיל כרס?

• פותח/ת השרשור idan.e
  • פורסם בתאריך

idan.e

משתמש מתחיל
35
1
נק' מוניטין:
1
35
1
אהלן חבר'ה...

אני מעוניין לחזור להתאמן ולעשות זאת בצורה מאסיבית וכמו שצריך.

הבעיה היא שיש לי מבנה גוף קצת בעייתי - מצד אחד ידיים רזות אך מצד שני "כרסיות" בבטן.

לכן, הייתי רוצה מצד אחד להגדיל מסת שריר באזורים הרזים (בעיקר ידיים) אך מצד שני להתחטב באיזורים השומניים יותר (בעיקר בטן).

לשם העלאת מסת השריר אני שוקל לראשונה בחיי לקחת חלבונים. הבעיה היא החשש שתמיד היה לי מכך - שזה יגדיל לי את הכרסיות ואת הבטן.

האם החשש שלי מוצדק וחלבונים זה לא משהו שמתאים למבנה הגוף שלי? או שיש דרך למנוע זאת וכדאי בשילוב הדרך הזאת לקחת את החלבונים?

תודה!

אנשים יתחילו לחפור לך ולהסביר אבל אני יגש ישר לעניין,תצלם תמונות מהצד של הבטן ופורנט (רפוי הכול).

אין לך אפשרות לבחור איפה להגדיל ואיפה להקטין, זאת לא תכנית כבקשתך.

בלי שום קשר אם אתה רוצה לעלות במשקל או לעשות תהליך של חיטוב/הרזייה אתה צריך לקחת חלבון בין אם זה מאוכל מוצק ובין אם זה מתוסף תזונה.

חלבון לא משמין ולא מרזה, הוא פשוט מספק את תצרוכת החלבון היומית שלך זה הכל. אתה תבחר בסופו של דבר אם להיות במסה - מאזן קלורי שלילי או בחיטוב - מאזן קלורי שלילי.

אין לך אפשרות לבחור איפה להגדיל ואיפה להקטין, זאת לא תכנית כבקשתך.

בלי שום קשר אם אתה רוצה לעלות במשקל או לעשות תהליך של חיטוב/הרזייה אתה צריך לקחת חלבון בין אם זה מאוכל מוצק ובין אם זה מתוסף תזונה.

חלבון לא משמין ולא מרזה, הוא פשוט מספק את תצרוכת החלבון היומית שלך זה הכל. אתה תבחר בסופו של דבר אם להיות במסה - מאזן קלורי שלילי או בחיטוב - מאזן קלורי שלילי.
*מסה - מאזן קלורי חיובי

התחלתי עם אותה בעיה. אז בהתחלה הייתי בחיטוב עם דגש על תזונה מלא בחלבונים על מנת לבנות בכול זאת מסת שריר.
כשאתה שחיף (כמוני לפחות) אז בשלב החיטוב אתה מוריד את הבטן מצד אחד, אבל בגלל שאתה בכול זאת מתאמן, אתה מתחזק מצד שני.

כשהייתי מוכנה לזה פיזית עליתי לנייטרלי וזה איפשר לי להתחיל לעלות את משקלי העבודה שלי. חייבת לציין שהכרסונת לא נעלמה לגמרי! אבל פחתה בהרבה. היום אני מתקדצת כבר למסה בתקווה שבחיטוב הבאה להפטר ממנה סופית.

קרא קצת על הנושא, אתה שואל שאלות של פסח.
בכל מקרה, תתחיל תהליך של העלאה במסת השריר עם עודף קלורי קטן (200). כמות חלבון 2 גרם לקילו משקל גוף, שומן גרם לקילו. השאר פחמימות. תזונה מסודרת ואימונים נכונים עלולים להוריד את הכרס (שהיא כנראה הצטברות נוזלים בעיקר).

אני בשוק שאתה מאמין למיתוס של כרס מאבקת חלבון
תראה יש בזה הרבה קלוריות ואם הוא לוקח יותר מדי וסוג אבקה שיש בה פחמימות ביחס גבוה איזו סיבה אין לי להאמין ל״מיתוס״ הזהנ

תראה יש בזה הרבה קלוריות ואם הוא לוקח יותר מדי וסוג אבקה שיש בה פחמימות ביחס גבוה איזו סיבה אין לי להאמין ל״מיתוס״ הזהנ

שמע אתה צריך להתחיל לקרוא מאמרים ב kilogram דחוף

מה קשור אבקת חלבון עכשיו לקלוריות? באבקת חלבון יש בעיקר חלבון ומעט קלוריות

בגיינר יש קלוריות ופחמימות

😣

שמע אתה צריך להתחיל לקרוא מאמרים ב kilogram דחוף

מה קשור אבקת חלבון עכשיו לקלוריות? באבקת חלבון יש בעיקר חלבון ומעט קלוריות

בגיינר יש קלוריות ופחמימות

😣
חחחחחחחחחחחח

Back
למעלה תחתית