הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מגרד את הגבול הגנטי שלי.

Leviathan

משתמש פעיל
756
225
נק' מוניטין:
2,184
756
225
אני פאוורליפטר בן 21, שוקל 81 על 1.65.
אני בתחום כבר 4 שנים. הספקתי לעשות את התוכניות SS, ליניארית, טקסס ו-5/3/1 אינספור פעמים.
לצערי אני מרגיש שאני מגרד את הגבול הגנטי שלי. יש לי רטיו מכובד מאוד בכל התרגילים: רטיו של פי 2.8 בדדליפט [והיה לי בעבר 3.2, על משקל גוף נמוך יותר], רטיו של פי קצת יותר מ-2 בסקוואט, ובנצ' זה התרגיל היחידי שאני ממשיך להתחזק בו, אבל גם פה הסוף מגיע.
אני אוכל מספיק, אני ישן מספיק, אבל אין, אני מרגיש שאין לי עוד מה לתת. אני גם לא יכול לשאוף למשקל גוף גבוה יותר כי אני נמוך, ואני מן הסתם לא יכול להגיע ל-95 ק"ג באופן טבעי על הגובה הזה, אלא אם כן אני אכניס 5000 קלוריות ביום וזה לא ריאלי. משקלים שהיו לי משחק ילדים פעם היום הם שואה בשבילי. אני מגיע למצב שכל הנימים בפרצוף מתפוצצים לי תוך כדי סטים, השאגות נוראיות, הכל קשה. באמת שאין לי יותר מה לתת, וניסיתי לסחוב טבעי כמה שאפשר.. התחריתי ב-5 תחרויות טבעי, אבל אני לא מפלצת גנטית ואני רוצה לעמוד על במה בחו"ל וטבעי פשוט אי אפשר לעשות את זה. לא אני לפחות.

אז כמה שאלות: אילו חומרים ליפטרים לוקחים? כמה זה מזיק? כמה זה עולה? מאיפה משיגים? השאלות הרגילות..
תודה! @Tom

אני פאוורליפטר בן 21, שוקל 81 על 1.65.
אני בתחום כבר 4 שנים. הספקתי לעשות את התוכניות SS, ליניארית, טקסס ו-5/3/1 אינספור פעמים.
לצערי אני מרגיש שאני מגרד את הגבול הגנטי שלי. יש לי רטיו מכובד מאוד בכל התרגילים: רטיו של פי 2.8 בדדליפט [והיה לי בעבר 3.2, על משקל גוף נמוך יותר], רטיו של פי קצת יותר מ-2 בסקוואט, ובנצ' זה התרגיל היחידי שאני ממשיך להתחזק בו, אבל גם פה הסוף מגיע.
אני אוכל מספיק, אני ישן מספיק, אבל אין, אני מרגיש שאין לי עוד מה לתת. אני גם לא יכול לשאוף למשקל גוף גבוה יותר כי אני נמוך, ואני מן הסתם לא יכול להגיע ל-95 ק"ג באופן טבעי על הגובה הזה, אלא אם כן אני אכניס 5000 קלוריות ביום וזה לא ריאלי. משקלים שהיו לי משחק ילדים פעם היום הם שואה בשבילי. אני מגיע למצב שכל הנימים בפרצוף מתפוצצים לי תוך כדי סטים, השאגות נוראיות, הכל קשה. באמת שאין לי יותר מה לתת, וניסיתי לסחוב טבעי כמה שאפשר.. התחריתי ב-5 תחרויות טבעי, אבל אני לא מפלצת גנטית ואני רוצה לעמוד על במה בחו"ל וטבעי פשוט אי אפשר לעשות את זה. לא אני לפחות.

אז כמה שאלות: אילו חומרים ליפטרים לוקחים? כמה זה מזיק? כמה זה עולה? מאיפה משיגים? השאלות הרגילות..
תודה! @Tom
חומרים המתאימים לכח הם לרוב כאלה בעלי אנדרוגניות גבוהה. זה לא מייתר את הצורך בגדילה עבורך, מאחר ועל-אף שאתה מרגיש שאתה מגרד איזשהו סף גנטי, מבחינת הכח אולי, אתה לא.
יותר מזה, מעט מאוד מהמשתמשים ב-LBS המגדירים עצמם (בצדק) ליפטרים מגרדים איזשהו סף גנטי.
לכן, בהנחה וסף גנטי או לאו, אתה מחליט לעבור לצד האפל, תידרש לעשות זאת בצורה נכונה ומושכלת ובסבלנות.
סייקל ראשון הוא סייקל של טסט בלבד, בעל אנדרוגניות ואנבוליות במידה שווה וכזה שיאפשר קפיצת מדרגה ראשונה מרשימה. סייקל כזה נמשך כ-10-12 שבועות ומחייב PCT. סייקל כזה מנדטורי לצורך היכרות גופך עם מתן ההורמון האנבולי החשוב ביותר וזה שימשיך ויופיע בכל סייקל עתידי.
סייקלים מתקדמים יותר ולאחר בניית מסת שריר סבירה ראשונית החומרים יוכוונו יותר למטרות כח ויתוזמנו כך שישיגו שיא במועדי מפגשי הליפטינג.

• פותח/ת השרשור
חומרים המתאימים לכח הם לרוב כאלה בעלי אנדרוגניות גבוהה. זה לא מייתר את הצורך בגדילה עבורך, מאחר ועל-אף שאתה מרגיש שאתה מגרד איזשהו סף גנטי, מבחינת הכח אולי, אתה לא.
יותר מזה, מעט מאוד מהמשתמשים ב-LBS המגדירים עצמם (בצדק) ליפטרים מגרדים איזשהו סף גנטי.
לכן, בהנחה וסף גנטי או לאו, אתה מחליט לעבור לצד האפל, תידרש לעשות זאת בצורה נכונה ומושכלת ובסבלנות.
סייקל ראשון הוא סייקל של טסט בלבד, בעל אנדרוגניות ואנבוליות במידה שווה ועזה שיאפשר קפיצת מדרגה ראשונה מרשימה. סייקל כזה נמשך כ-10-12 שבועות ומחייב PCT. סייקל כזה מנדטורי לצורך היכרות גופך עם מתן ההורמון האנבולי החשוב ביותר וזה שימשיך ויופיע בכל סייקל עתידי.
סייקלים מתקדמים יותר ולאחר בניית מסת שריר סבירה ראשונית החומרים יוכוונו יותר למטרות כח בעיקר
אוקיי, מה זה PCT? וכמה אמור לעלות סייקל כזה? יהיה שיפור מורגש או בקטנה, עד לחומר הכבד יותר? נעשה בהזרקות או בבליעה?

אוקיי, מה זה PCT? וכמה אמור לעלות סייקל כזה? יהיה שיפור מורגש או בקטנה, עד לחומר הכבד יותר? נעשה בהזרקות או בבליעה?
סטרואידים משלבים הזרקה כמוטיב מרכזי תמיד. לגבי PCT אני מציע שתקרא את הנעוצים. אני לא מתכוון להסביר הכל מאפס.
השיפור יהיה ניכר מאוד וביחוד בסייקל הראשון שידוע כעוצמתי ביותר על-אף שמשלב טסטוסטרון בלבד.
מחירים של סטרואידים לא יצויינו בפורום.

• פותח/ת השרשור
אפשר לשאול מה המשקלים ?
משקל גוף 81
230 ק"ג דדליפט
170 ק"ג סקוואט
110 ק"ג בנצ'

@Tom אוקיי, תודה רבה. מה לגבי מינונים וכל זה? כל כמה זמן לוקחים? איך בעצם אמור להיראות הסייקל.. אשמח אם תרשום לי. תודה!

משקל גוף 81
230 ק"ג דדליפט
170 ק"ג סקוואט
110 ק"ג בנצ'

@Tom אוקיי, תודה רבה. מה לגבי מינונים וכל זה? כל כמה זמן לוקחים? איך בעצם אמור להיראות הסייקל.. אשמח אם תרשום לי. תודה!
Week 1-12:
Test E 250mg/e3d

18 יום לאחר מועד זריקה אחרונה PCT:

שבועיים Clomid במינון 100mg/ed ושבועיים במינון של 50mg/ed.
שבועיים Nolvadex במינון 40mg/ed ושבועיים במינון של 20mg/ed.

בדיקת דם המכילה פרופיל הורמונלי מלא טרם הסייקל ובדיקת דם נוספת שבועיים לאחר PCT.

אל תהיה עצלן, קרא את הנעוצים (מה שכתבתי רשום שם). עשה חיפוש בפורום וקרא על תזונה ואימונים במהלך סייקל. אל תניח לרגע שאתה יודע ומנוסה מאחר ועם חומרים יש להתנהל בצורה ראויה.

• פותח/ת השרשור
Week 1-12:
Test E 250mg/e3d

18 יום לאחר מועד זריקה אחרונה PCT:

שבועיים Clomid במינון 100mg/ed ושבועיים במינון של 50mg/ed.
שבועיים Nolvadex במינון 40mg/ed ושבועיים במינון של 20mg/ed.

בדיקת דם המכילה פרופיל הורמונלי מלא טרם הסייקל ובדיקת דם נוספת שבועיים לאחר PCT.

אל תהיה עצלן, קרא את הנעוצים (מה שכתבתי רשום שם). עשה חיפוש בפורום וקרא על תזונה ואימונים במהלך סייקל. אל תניח לרגע שאתה יודע ומנוסה מאחר ועם חומרים יש להתנהל בצורה ראויה.
קראתי כרגע את המדריך למתחילים.
שאלה: למה בזמן ה-PCT צריך להוריד כמות חלבון וקלוריות?

קראתי כרגע את המדריך למתחילים.
שאלה: למה בזמן ה-PCT צריך להוריד כמות חלבון וקלוריות?
במהלך סייקל ככלל אצבע מעלים הצריכה הקלורית לכ45 קלוריות לק"ג משקל גוף וכ-4g לק"ג משקל גוף של חלבון. כך מנוצלת הצריכה הקלורית לגדילה וצריכת החלבון בהתאמה לסינטזה מוגברת מאוד שמביאים סטרואידים אנבוליים/אנדרוגניים.
בתום הסייקל נפתח ה-pct כשרמות הטסט מגיעות ל-baseline (אלה שקיימות באופן טבעי, אלא שכמובן לא מדובר בטסט דיוצר באופן טבעי) ובמצב זה סינטזת החלבון המוגברת לא קיימת והפלוס הקלורי אינו מנוצל לגדילה.

• פותח/ת השרשור
במהלך סייקל ככלל אצבע מעלים הצריכה הקלורית לכ45 קלוריות לק"ג משקל גוף וכ-4g לק"ג משקל גוף של חלבון. כך מנוצלת הצריכה הקלורית לגדילה וצריכת החלבון בהתאמה לסינטזה מוגברת מאוד שמביאים סטרואידים אנבוליים/אנדרוגניים.
בתום הסייקל נפתח ה-pct כשרמות הטסט מגיעות ל-baseline (אלה שקיימות באופן טבעי, אלא שכמובן לא מדובר בטסט דיוצר באופן טבעי) ובמצב זה סינטזת החלבון המוגברת לא קיימת והפלוס הקלורי אינו מנוצל לגדילה.
כמות הקלוריות אפשרית, אבל להגיע ל-320 גרם חלבון ביום זה קצת מופרך.. מה קורה אם אני מגיע רק ל-150? הסייקל לא עובד?

עוד שאלה: אם הגעתי למשקלים מסויימים בזכות הסייקל, ואז הפסקתי עם החומרים, המשקלים יורדים חזרה, או שהכוח שלי נשמר?

כמות הקלוריות אפשרית, אבל להגיע ל-320 גרם חלבון ביום זה קצת מופרך.. מה קורה אם אני מגיע רק ל-150? הסייקל לא עובד?

עוד שאלה: אם הגעתי למשקלים מסויימים בזכות הסייקל, ואז הפסקתי עם החומרים, המשקלים יורדים חזרה, או שהכוח שלי נשמר?
כעיקרון לא תוכל לשמור על הכח ברמת חומרים לאורך זמן כשאתה יורד מהם.
בנוגע לתזונה, אין קשה. תתסף בחלבון.

כעיקרון לא תוכל לשמור על הכח ברמת חומרים לאורך זמן כשאתה יורד מהם.
בנוגע לתזונה, אין קשה. תתסף בחלבון.
זה למה ליפטרים מקצועיים נמצאים 24/7/365 על גרם ומעלה של טסט׳ לשבוע ומשחקים רק עם שאר החומרים לפיק לתחרות ככה הם שומרים על התקדמות סוג של לינארית. (מקריאה ברשת כמובן)

משקל גוף 81
230 ק"ג דדליפט
170 ק"ג סקוואט
110 ק"ג בנצ'

אגב, מה עם הבנץ'?! הוא חלש רצח... 🙄

זה למה ליפטרים מקצועיים נמצאים 24/7/365 על גרם ומעלה של טסט׳ לשבוע ומשחקים רק עם שאר החומרים לפיק לתחרות ככה הם שומרים על התקדמות סוג של לינארית. (מקריאה ברשת כמובן)
כמו פיט ראביש למשל?

כמו פיט ראביש למשל?
אממ אני לא מבין מה שאלת
אם אני יודע את זה מפיט רוביש? לא.
אם פיט רוביש דוגמא לזה? לא יודע לפי הסירטונים שלן הוא אומר(או משקר) שעכשיו הוא רק בTRT .

גם לואי סימונס ומרק בל וג'ורג' ליימך
אממ אני לא מבין מה שאלת
אם אני יודע את זה מפיט רוביש? לא.
אם פיט רוביש דוגמא לזה? לא יודע לפי הסירטונים שלן הוא אומר(או משקר) שעכשיו הוא רק בTRT .
אתם מספימים למאור את הפוסט... 😃

(לי מותר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית