הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מגרד את הגבול הגנטי שלי.

Leviathan

משתמש פעיל
756
225
נק' מוניטין:
2,184
756
225
אני פאוורליפטר בן 21, שוקל 81 על 1.65.
אני בתחום כבר 4 שנים. הספקתי לעשות את התוכניות SS, ליניארית, טקסס ו-5/3/1 אינספור פעמים.
לצערי אני מרגיש שאני מגרד את הגבול הגנטי שלי. יש לי רטיו מכובד מאוד בכל התרגילים: רטיו של פי 2.8 בדדליפט [והיה לי בעבר 3.2, על משקל גוף נמוך יותר], רטיו של פי קצת יותר מ-2 בסקוואט, ובנצ' זה התרגיל היחידי שאני ממשיך להתחזק בו, אבל גם פה הסוף מגיע.
אני אוכל מספיק, אני ישן מספיק, אבל אין, אני מרגיש שאין לי עוד מה לתת. אני גם לא יכול לשאוף למשקל גוף גבוה יותר כי אני נמוך, ואני מן הסתם לא יכול להגיע ל-95 ק"ג באופן טבעי על הגובה הזה, אלא אם כן אני אכניס 5000 קלוריות ביום וזה לא ריאלי. משקלים שהיו לי משחק ילדים פעם היום הם שואה בשבילי. אני מגיע למצב שכל הנימים בפרצוף מתפוצצים לי תוך כדי סטים, השאגות נוראיות, הכל קשה. באמת שאין לי יותר מה לתת, וניסיתי לסחוב טבעי כמה שאפשר.. התחריתי ב-5 תחרויות טבעי, אבל אני לא מפלצת גנטית ואני רוצה לעמוד על במה בחו"ל וטבעי פשוט אי אפשר לעשות את זה. לא אני לפחות.

אז כמה שאלות: אילו חומרים ליפטרים לוקחים? כמה זה מזיק? כמה זה עולה? מאיפה משיגים? השאלות הרגילות..
תודה! @Tom

עם כל הכבוד להישגים שלך, אתה לא קרוב ל"גבול הגנטי" שלך.
מאיך שאתה נראה בסרטונים ותמונות, יש עלייך לא מעט שומן שכמו שאני מניח שאתה יודע, לא תורם לך כלום למשקלי עבודה.
תחטב, תעלה מסת שריר (ותעשה את שניהם נכון) ותראה איך אתה חוזר לאותו משקל גוף עם משקלי עבודה גבוהים יותר ממה שיש לך היום.

למה שלא תנסה ( עכשיו כשאתה כן אוכל ) לעשות תכניות עם נפח נורמלי במקום להזריק ?
יכול להיות שתכנון האימונים גם לקוי כי אתה אומר שאתה מרגיש שרוף באימונים

• פותח/ת השרשור
עם כל הכבוד להישגים שלך, אתה לא קרוב ל"גבול הגנטי" שלך.
מאיך שאתה נראה בסרטונים ותמונות, יש עלייך לא מעט שומן שכמו שאני מניח שאתה יודע, לא תורם לך כלום למשקלי עבודה.
תחטב, תעלה מסת שריר (ותעשה את שניהם נכון) ותראה איך אתה חוזר לאותו משקל גוף עם משקלי עבודה גבוהים יותר ממה שיש לך היום.
אני לא מתחבר למראה החטוב, פלוס אני לא מוכן להתחיל לנהל תפריט שאוסר עליי לאכול דברים.

• פותח/ת השרשור
אם לא תדע לאכול ותחשוב שאתה תאכל כל מה שחפץ בך אתה טועה, ובענק.
קלוריות לא בעיה, ובקשר לחלבון - שלושה דלאים של אבקת חלבון וחצי קילו אנטריקוט יסדרו אותי בסייקל אחד. יש לי הפרעות אכילה אז רוב הערכים שלי יגיעו מתוספים. יש בעיה עם זה? כאילו, בסייקל יש בעיה אם רוב החלבון יגיע מאבקה ולא מאוכל?

אני לא מתחבר למראה החטוב, פלוס אני לא מוכן להתחיל לנהל תפריט שאוסר עליי לאכול דברים.

תתחבר למה שאתה רוצה, תאכל מה שאתה רוצה ותזריק מה שאתה רוצה, אני רק אומר ש"מגרד את הגבול הגנטי" זה ממש לא מה שמתאר את מצבך.

קלוריות לא בעיה, ובקשר לחלבון - שלושה דלאים של אבקת חלבון וחצי קילו אנטריקוט יסדרו אותי בסייקל אחד. יש לי הפרעות אכילה אז רוב הערכים שלי יגיעו מתוספים. יש בעיה עם זה? כאילו, בסייקל יש בעיה אם רוב החלבון יגיע מאבקה ולא מאוכל?

אמרו חכמים מעלי ומתחתי, אתה לא קרוב לדגדג את הגבול הגנטי שלך. אתה ילד בן 21. חלילה לא מזלזל, אך מכניס אותך לפרופורציה כי עושה לי רושם שחסר קצת מודעות.

אם יש לך הפרעות אכילה, תוצאות לא תראה מסייקל.

• פותח/ת השרשור
אמרו חכמים מעלי ומתחתי, אתה לא קרוב לדגדג את הגבול הגנטי שלך. אתה ילד בן 21. חלילה לא מזלזל, אך מכניס אותך לפרופורציה כי עושה לי רושם שחסר קצת מודעות.

אם יש לך הפרעות אכילה, תוצאות לא תראה מסייקל.
לא ענית לי על השאלה - אם אני מגיע ל-320 גרם חלבון ו-3500 קלוריות ו-80% זה מתוספי תזונה, זה לא יעבוד? מה זה משנה אם זה תוספים או אוכל, ערכים הם ערכים.

לא ענית לי על השאלה - אם אני מגיע ל-320 גרם חלבון ו-3500 קלוריות ו-80% זה מתוספי תזונה, זה לא יעבוד? מה זה משנה אם זה תוספים או אוכל, ערכים הם ערכים.

מאמין שמה שאני אגיד לך עכשיו ייצור קצת בלאגן אבל..... לא. אם לא תאכל אוכל אמיתי האפקט שתשיג זה אולי 40%.
תוספי הם מזון... כשמם הם תוספים. האוכל זה הבסיס ועליו אתה מוסיף. בוא נגיד שמתוך שש ארוחות ביום מינימום שלוש צריכות להיות על טהרת האוכל. שאר הארוחות יכולות להיות שילוב של מזון ותוסף.

אם יש לך הפרעות אכילה - אז טטפל. תלמד לאכול נכון.
להזריק \ לעלות משקלים \ לפרוץ את התחום הגנטי - אחי זה מודלים של מקצוענות. אז תלמד להיות מקצועי ולאכול כמו מקצוען.

• פותח/ת השרשור
מאמין שמה שאני אגיד לך עכשיו ייצור קצת בלאגן אבל..... לא. אם לא תאכל אוכל אמיתי האפקט שתשיג זה אולי 40%.
תוספי הם מזון... כשמם הם תוספים. האוכל זה הבסיס ועליו אתה מוסיף. בוא נגיד שמתוך שש ארוחות ביום מינימום שלוש צריכות להיות על טהרת האוכל. שאר הארוחות יכולות להיות שילוב של מזון ותוסף.

אם יש לך הפרעות אכילה - אז טטפל. תלמד לאכול נכון.
להזריק \ לעלות משקלים \ לפרוץ את התחום הגנטי - אחי זה מודלים של מקצוענות. אז תלמד להיות מקצועי ולאכול כמו מקצוען.
אין פה "תלמד לאכול". כשאני אומר הפרעוצ אכילה אני לא מתכוון שסתם קשה לי לאכול, אלא שיש לי הפרעות אכילה מסיבות פסיכיאטריות, שבהן אני מטפל עם כדורים. מה שאני מצליח לאכול עכשיו זה אחרי טיפול במינון גבוה מאוד. בלי הכדורים שלי אני לא אוכל ימים שלמים וגווע ברעב. יש לי אפשרות -רק- של תוספים.

לא חושב שסטרואידים יועילו לאנשים הנוטלים תרופות פסיכיאטריות . לפי דעתי לעשות סייקל במצב הזה יצור רק נזק .

כן אבל מצד שני, זה רק טסט.
זה לא "רק" , גם לטסט יש השפעות פסיכולוגיות שאני במקרה שלך לא הייתי לוקח סיכון . אתה בן 21 , מספיק בוגר כדי לקחת החלטות משלך , תעשה מה שנירא לך . אני מציע שתיקח כמה ימיים של קריאה אינטנסיבית על חומרים ותחליט בעצמך כי לפי מה שכתבת ,אתה לא מוכן לסייקל(לא באופן נפשי ולא באופן פיזי).
שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
איך התפריט הזה לסייקל?
קורנפלקס עם חלב
כוס שוקו
440 גרם בקר
לחמנייה
300 גרם חזה עוף
חצי צלחת אורז
6 סקופים של חלבון
600 מ"ל חלב

@Eyal @Simon357

איך התפריט הזה לסייקל?
קורנפלקס עם חלב
כוס שוקו
440 גרם בקר
לחמנייה
300 גרם חזה עוף
חצי צלחת אורז
6 סקופים של חלבון
600 מ"ל חלב

@Eyal @Simon357

חובבני מאוד, אני לא רוצה לאכזב אותך אבל אין קשר בין הרצונות שלך לענף.

ממליץ לך בחום להמשיך להתאמן בצורה הטבעית.

• פותח/ת השרשור
חובבני מאוד, אני לא רוצה לאכזב אותך אבל אין קשר בין הרצונות שלך לענף.

ממליץ לך בחום להמשיך להתאמן בצורה הטבעית.
מה זה משנה מה חובבני או לא? הערכים הם אותם ערכים. 200 גרם חלבון נקי מאוכל טהור, ועוד 150 מאבקה. אני לא מחפש מסה מהסייקל הזה אלא כוח. אני מכניס את הערכים ומקבל את הטסט, למה שלא אתחזק?

מה זה משנה מה חובבני או לא? הערכים הם אותם ערכים. 200 גרם חלבון נקי מאוכל טהור, ועוד 150 מאבקה. אני לא מחפש מסה מהסייקל הזה אלא כוח. אני מכניס את הערכים ומקבל את הטסט, למה שלא אתחזק?
כי א.ב של אימונים זה : אוכל = כוח ואין לך כמעט אוכל בתפריט , זה לא רק חלבון וסיימת אתה צריך גם פחמימות ומספיק קלוריות.

• פותח/ת השרשור
כי א.ב של אימונים זה : אוכל = כוח ואין לך כמעט אוכל בתפריט , זה לא רק חלבון וסיימת אתה צריך גם פחמימות ומספיק קלוריות.
3500 יהיו, אל תדאג, נוסיף צ'יטים אם צריך. פחמימה מקבל מהאורז והלחמנייה.

איך התפריט הזה לסייקל?
קורנפלקס עם חלב
כוס שוקו
440 גרם בקר
לחמנייה
300 גרם חזה עוף
חצי צלחת אורז
6 סקופים של חלבון
600 מ"ל חלב

@Eyal @Simon357
עושה רושם שכבר החלטת (אע"פ שיתכן ואתה עדיין אינך מודע לכך), והמחט תמצא בסופו של דבר את דרכה אל ישבנך.
אני רק יכול להציע, במידה ואתה רוצה למקסם תוצאות, להוציא מהלקסיקון התזונתי שלך מילים כמו "קורנפלקס עם חלב", "כוס שוקו", "לחמניה", "חצי צלחת אורז". זה מתאים לילד בן 10 שהולך לקייטנת רננים, ולא לפאוורליפטר רציני שנמצא בסייקל, ושואף (כפי שהצהרת) לעמוד על במה בחו"ל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית