הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר כושר של אוניברסיטת בן גוריון - מישהו יודע משהו?

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך

Stark

משתמש משקיע
2,588
1,701
נק' מוניטין:
3,412
2,588
1,701
שאלה בכותרת... ולא זה לא נמצא בפוסט של "מחפשים חדר כושר"

היי, אני מתאמן שמה. מקום מעולה, מבחינת הציוד כמובן, מאמנים מצחיקים קצת שלרוב יפנו אלייך רק בשביל להרים את המשקולות, אבל אם אתה יודע מה אתה רוצה, זה אחלה מקום יש איזה 7-8 ב'נצים (!), ויש 3 קלובים שאפשר לעשות בהם סקוואט/דדליפט וכו', יש מלא הליכונים וזה, קיצור מאוד שווה חוץ מהמאמנים.

• פותח/ת השרשור
היי, אני מתאמן שמה. מקום מעולה, מבחינת הציוד כמובן, מאמנים מצחיקים קצת שלרוב יפנו אלייך רק בשביל להרים את המשקולות, אבל אם אתה יודע מה אתה רוצה, זה אחלה מקום יש איזה 7-8 ב'נצים (!), ויש 3 קלובים שאפשר לעשות בהם סקוואט/דדליפט וכו', יש מלא הליכונים וזה, קיצור מאוד שווה חוץ מהמאמנים.
נשמע מטורף 😁 ואפשר לעשות דדליפט מבלי שאף אחד יזיין במוח? ומגוון רב של מכשירים אנאירוביים?

סעמק איך רק באוניברסיטאות יש מכונים נורמליים ובמכונים הגדולים יש תנאים חרא.

• פותח/ת השרשור
סעמק איך רק באוניברסיטאות יש מכונים נורמליים ובמכונים הגדולים יש תנאים חרא.
ככה זה בישראל.

מנהלי המכונים מסתכלים על הכיס שלך קודם כל, אחר כך על השאר ואיפה אפשר לחסוך על מנת שתקבל מינימום של התרצות. באוניברסיטאות וחדרי כושר ממשלתיים על זין שלהם, הם מקבלים תקציב גדול ויפנקו אותך מבלי שיסתכלו על הכיס הקטן שלך.

נשמע מטורף 😁 ואפשר לעשות דדליפט מבלי שאף אחד יזיין במוח? ומגוון רב של מכשירים אנאירוביים?
יש בערך 30 הליכונים, 8 סקי, 8 אופניים.. זה פחות או יותר, קיצור אתה בטוח תמצא מתקן ריק תמיד.
וכן... רוב המתאמנים עושים דדליפט

פעם הוא היה ממש קטן, אבל בשנה האחרונה שיפצו אותו והוא מעולה.

• פותח/ת השרשור
יש בערך 30 הליכונים, 8 סקי, 8 אופניים.. זה פחות או יותר, קיצור אתה בטוח תמצא מתקן ריק תמיד.
וכן... רוב המתאמנים עושים דדליפט

פעם הוא היה ממש קטן, אבל בשנה האחרונה שיפצו אותו והוא מעולה.
התכוונתי למכשירים של משקולות לא אירוביים חח, וואי נשמע מגניב רצח

כמו שאמרו, זה מכון לא רע בכלל. מוריס (המנהל) קצת מציק לפעמים וכל כמה זמן מחליט שעכשיו אסור X (כש-X נע בין דדליפטים ללהשתמש במגנזיום), אבל גם הוא בסה"כ בסדר אם הוא מכיר אותך מספיק זמן.

אני ממליץ להימנע מלהגיע בצהריים או ערב אם אפשר, כי זה נהיה נוראי שם בשעות האלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית