עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל ה-IGF-1 שנמכר ברשת זה זבל.
אינקרלקס זה הרפואי היחיד. יקר אבל שווה כל שקל.
סוג של. זה הרפואי היחיד שקיים. זמן חיים קצר כן. בא בויאל של 40 מ"ג. מינון בין 500 מק"ג-1 מ"ג.
אתה חושב שהתגובה ל-IGF-1 קשורה בכך שמדובר באינקרלקס אמיתי או לא?. tom מאיפה אתה יודע שלא כולם מגיבים אליו? אתה מכיר אנשים שהשתמשו באינקרלקס? בigf-1 אמיתי? למה אתה סתם אומר.
הורג אותי אנשים שלא יודעים ולא מכירים אנשים ומתחילים לחרטט פה את כולם.
אז זה לא קשור.לא יודע טום אני לא בא להתנגח רק אמרתי.
עוד פעם אני מציין שכל ה-IGF-1 שנמכר באינטרנט הוא זבל.
IGF-1 קשה לייצר בדיוק כמו GH. הוא גם מיוצר מחיידקי איקולי
אתה חושב שהתגובה ל-IGF-1 קשורה בכך שמדובר באינקרלקס אמיתי או לא?
לא יודע טום אני לא בא להתנגח רק אמרתי.
עוד פעם אני מציין שכל ה-IGF-1 שנמכר באינטרנט הוא זבל.
IGF-1 קשה לייצר בדיוק כמו GH. הוא גם מיוצר מחיידקי איקולי
אבל לא באותו האחוז.סלחו לי אבל יש אנשים שמלבד לסת גדולה גם לGH רפואי לא מגיבים במובן של גדילה תאית.
אבל לא באותו האחוז.
לא מתווכח. אם אני אתווכח איתך בנושא הזה אני גם לא אשן ואפגע בגדילה וגם אפסיד...☝️ברור שלא. אבל זה גם ויכוח סתמי.. כל הIGF-1 והGH אלו מולקולות כל-כך עדינות, שמצריכות טיפול ואחסנה ברמות גבוהות.
כל ההתיימרויות לייצר אותם באופן פיראטי זה גיחוך. אמנם יש GH אמיתי לא רפואי, אבל בעומס בקטריאלי גבוה עד פשע ובמינונים לא מינונים שלא שווה בכל להתעסק בזה.
כן זה מינונים ממש קטנים על המזרק 100 איו. זה ויאל שיש בו 40 מ"ג חומר פעיל. לא כמו ה-IGF-1 LR3 שהוא בא בויאלים של 1 מ"ג. זה שונה.
להגיד לך את האמת? חבל על הכסף. אינקרלקס יקר רצח. יש לך גישה לנורדיטרופין לפי מה שהבנתי? תמשיך איתו. בסופו של דבר מה שחשוב זה ששניהם יעלו לך את רמת ה-IGF-1 בדם. ההבדל הוא שהאינקרלקס עובד הרבה יותר מהר.
מכל מה שכתבת דווקא לא שווה ניסוי... מסוכן ניסוי... וגם יקר... 😃נראה שיש לי גישה גם לאינקרלקס.... אני בודק פרטים סופיים. נשמע לי יותר ממוקד מה GH ... שווה לנסות לראות איך אני מגיב כמו שציין תום - כל אחד מגיב קצת שונה.
אני מניח שהתגובה קודם כל כשורה למצב ההורמנלי שלי כיום GH/IGF-1 Level , כלומר אם הם נמוכים אז ברור שאגיב מיד מאשר אחד שהרמות שלו די גבוהות בנורמה.
דבר נוסף זה הרגישות לאינסולין של הגוף שלי , שזה די קשור לבלוטת התריס והתפקוד שלה.
אז שווה ניסוי 😃
לא מתווכח. אם אני אתווכח איתך בנושא הזה אני גם לא אשן ואפגע בגדילה וגם אפסיד...☝️
מכל מה שכתבת דווקא לא שווה ניסוי... מסוכן ניסוי... וגם יקר... 😃
איזה 4iu?!... תספר את זה לבת שלי שתעיר אותי באמצע הלילה לאכול... העיקר שהגדילה שלה לא תיפגע (4iu מטרנה).חופשי אם אנחנו פה בשעה הזאת נדפוק את הגדילה. אבל נראה לי שאיזה 4IU יסדרו את החוסר 😃