דיון IGF-1

Simon357

מושעה
1,230
649
נק' מוניטין:
1,414
1,230
649
פרוטוקולים \ תוצאות \ המלצות \ נסיון אישי... לא מצאתי הכל בניעוצים.

חופשי אם אנחנו פה בשעה הזאת נדפוק את הגדילה. אבל נראה לי שאיזה 4IU יסדרו את החוסר 😃

לא נראה לי מסוכן תום - התגובה ל GH במינון גבוהה היתה סבילה ביותר. עכשיו כמעט ואין. יקר כן...

עוד פעם לפי דעתי אם יש לך גישה לנורדיטרופין לך על זה. משתלם יותר כלכלית. אתה מודע לזה גם שאינקרלקס מאבד פוטנציה אחרי 30 יום?
לפי שיקולים כלכליים עדיף לך ללכת על נורדי.
דבר נוסף- אם הנורדי עשה לך בעיות היפוגלקמיות קשות לפי מה שתיארת, צפה שהאינקרלקס יעשה אפילו עוד יותר. אבל זה שיקולך האישי.

• פותח/ת השרשור
עוד פעם לפי דעתי אם יש לך גישה לנורדיטרופין לך על זה. משתלם יותר כלכלית. אתה מודע לזה גם שאינקרלקס מאבד פוטנציה אחרי 30 יום?
לפי שיקולים כלכליים עדיף לך ללכת על נורדי.
דבר נוסף- אם הנורדי עשה לך בעיות היפוגלקמיות קשות לפי מה שתיארת, צפה שהאינקרלקס יעשה אפילו עוד יותר. אבל זה שיקולך האישי.

תודה אחי.
אני עדיין בודק עלויות. עוד לא סגור על האיקרלקס. בכל מקרה אם כן אני מתכוון להשאר במינון נמוך של 20-40 mcg .מעניין שכל התגובות שהיו לי עם הנורדי כמעט ונעלמו. נראה לי שזה פשוט כי התאמתי את האוכל קצת יותר טוב. וגם הורדתי מינון ל 2 איו בשוט ולא 4 איו.
עכשיו לגבי זה שיש גישה זה אחלה. השאלה אם יש כסף (; זה פשוט הוצאה הזויה. אבל אחרי שנגעתי, אין דרך חזרה....

תודה אחי.
אני עדיין בודק עלויות. עוד לא סגור על האיקרלקס. בכל מקרה אם כן אני מתכוון להשאר במינון נמוך של 20-40 mcg .מעניין שכל התגובות שהיו לי עם הנורדי כמעט ונעלמו. נראה לי שזה פשוט כי התאמתי את האוכל קצת יותר טוב. וגם הורדתי מינון ל 2 איו בשוט ולא 4 איו.
עכשיו לגבי זה שיש גישה זה אחלה. השאלה אם יש כסף (; זה פשוט הוצאה הזויה. אבל אחרי שנגעתי, אין דרך חזרה....
גם בסטרואידים , נגעת נסעת ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית