היוש!
קיצר בגדול הייתי בצבא הרבה זמן (קבע) ואני מאמין שהרבה ממכם (הבנתי שיש פה מליון ילדודס) יודעים כמה אי אפשר לשמור בצבא על תזונה וספורט (אפשר אולי במסלול.. אבל בתעסוקה מבצעית זה בלתי אפשרי וזה לא משנה אם אתה ביחידה מובחרת או בגדוד. הייתי בשניהם).
לאחר מכן טסתי לתקופה ארוכה לחו"ל, טיילתי במשך כמעט שנה ואכלתי בעיקר ג'אנק פוד (כשאתה מטייל אתה קונה את הזול ביותר) וחזרתי לארץ סוג של בטטה...
התחלתי ישר מחיטוב, עם ייעוץ מקצועי (לא של האתר הזה) ולאחר מכן המשכתי לבד.. אני כרגע עדיין במאסה ויש לי עוד דרך ארוכה, אבל זה בגדול התהליך שעברתי עד כה 😃
קצת נתונים:
משקל התחלתי: 74 קילו
אחוז שומן: 15.4%
משקל סוף חיטוב: 65 קילו
אחוז שומן 11.7% (לקח לי חודשיים כל תהליך החיטוב)
משקל נוכחי: 70 קילו
אחוז שומן: מעריך בסביבות ה12.7%-13% (יש לי קליפר בבית)
נמצא במאסה כמעט שלושה חודשים (עם הפסקונת קצרה עקב טיול קטן לחו"ל)
זהו, רק רציתי לשתף... 😃
לפני:
אחרי:
קיצר בגדול הייתי בצבא הרבה זמן (קבע) ואני מאמין שהרבה ממכם (הבנתי שיש פה מליון ילדודס) יודעים כמה אי אפשר לשמור בצבא על תזונה וספורט (אפשר אולי במסלול.. אבל בתעסוקה מבצעית זה בלתי אפשרי וזה לא משנה אם אתה ביחידה מובחרת או בגדוד. הייתי בשניהם).
לאחר מכן טסתי לתקופה ארוכה לחו"ל, טיילתי במשך כמעט שנה ואכלתי בעיקר ג'אנק פוד (כשאתה מטייל אתה קונה את הזול ביותר) וחזרתי לארץ סוג של בטטה...
התחלתי ישר מחיטוב, עם ייעוץ מקצועי (לא של האתר הזה) ולאחר מכן המשכתי לבד.. אני כרגע עדיין במאסה ויש לי עוד דרך ארוכה, אבל זה בגדול התהליך שעברתי עד כה 😃
קצת נתונים:
משקל התחלתי: 74 קילו
אחוז שומן: 15.4%
משקל סוף חיטוב: 65 קילו
אחוז שומן 11.7% (לקח לי חודשיים כל תהליך החיטוב)
משקל נוכחי: 70 קילו
אחוז שומן: מעריך בסביבות ה12.7%-13% (יש לי קליפר בבית)
נמצא במאסה כמעט שלושה חודשים (עם הפסקונת קצרה עקב טיול קטן לחו"ל)
זהו, רק רציתי לשתף... 😃
לפני:
אחרי:
נערך לאחרונה: